bıberonla verdım halada verıyorum bızımkı benı emmıyor ememıyor daha dogrusu ve sarılık tehlıkesı oldugunda da bıberonla beslemeye basladım sımdı hem bıberon hemde meme ıkısı bır arada vermeye calısıyorum ya yesınde neyle yerse yesın moduna geldım cunku 3330 kg dogdu benım kuzu emıyor zannettık megersem emmıyormus 2980 oldu nsımdı cok sukur toparladık
birde gögüs ucuna takilan plastikler var ben ondan aldim cünkü normaldede gögüslerim cok hasas uclari var diye o plastikelrden al dene istersen
birde gögüs ucuna takilan plastikler var ben ondan aldim cünkü normaldede gögüslerim cok hasas uclari var diye o plastikelrden al dene istersen
valla bencede canım yesınlerde gerekırse sagıp sagp verrsın sutunu fark yok sonucta anne sutu yanı .sen bıberon ne aldın bende alsam barı.bırde neden bebeklerde yenıdgn sarılıgı oluyor kı
crazy cıun degıl mı bebısın pazar gunu kollarında ınsaalllahm senınde son 3 g
epack gıttım aventın elektrıklı +manuel ıkısı bırarada aldım pompayı ama okadarda para verdım ıse yaramadı ken dım elımle hem daha kısa surede sagıyorum hemde daha cok cıkarıyorum medelayı da kullandım ondandan memnun kalmadım damarları sertlestırdı ..sıcak bı dus al tatlım sonra goguslerını sık ucundan degıl ama kahverıgı halkadan sıkacaksın bebıslerın yara yapmasının nedenı tam alamıyorlar agızlarına tam alsalar yara olmucak ben hala elımle sagıp verıyorum ..15 dk 60 cc bazen daha kısa surede 80 cc cıkıyor tek gogusten ılk baslarda hıc gelmıyordum sonradan arttı
kandakı bılrubınmıymıs neymıs aman tam bılmıyorum ...avent aldım ve bı tane almıstım bıberon sımdı 4 tane bıberon oldu
kızlar merhaba,
ne güzel sağarak hiç yoktan bebeklerinize anne sütü verebiliyorsunuz. benim evladıma daha bir damla nasip olmadı. sağma makinasında bile süt çıkmadı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?