2010 Ekim Anneleri

canım hoşgeldin tekrar Allah bağışlasın ..ilk haftalarda bebişler kilo kaybadiyor.,ödemlerini atıyorlar...

valla bencede canım yesınlerde gerekırse sagıp sagp verrsın sutunu fark yok sonucta anne sutu yanı .sen bıberon ne aldın bende alsam barı.bırde neden bebeklerde yenıdgn sarılıgı oluyor kı

kandakı bılrubınmıymıs neymıs aman tam bılmıyorum ...avent aldım ve bı tane almıstım bıberon sımdı 4 tane bıberon oldu

ben kaçıyorum kızlar
bebeğimi uyandırcam
emmesi lazım
görüşürüz
demetcim süt sağma makinenin markasını yazarmısın

gecen hastanede bı dktr dgm yapan annelere bılgı veryordu .kavanozu ısıtın demıstı buharla sonra agz kısmını sgtın ve gogsunuze dayayın sut kendınden ıner demıstı

kızlar merhaba,

ne güzel sağarak hiç yoktan bebeklerinize anne sütü verebiliyorsunuz. benim evladıma daha bir damla nasip olmadı. sağma makinasında bile süt çıkmadı((

aparpilde burdaymis hos geldin canim bebekle aran nasil nasil gidiyor kiz sana sorucam burda yoksun aklima gelmisken sen hic agrim yok tik yok diyordun o gün ne oldu agrin varmiydi nasil oldu anlatsana kiz

offf kocişte gelmedi oğluşumunda doğmaya niyeti yok. erkekleri beklemekte ne zormuş kaydirigubbakcemile3
hep erkekler mi kadınları beklicek kaydirigubbakcemile3 derken kociş aradı iimi ben 2 dkya geliom isstediğin bişe var mı die

biz güya kocişle yürüyüşe çıkçaktık. dışarda yicektik yemeği. patronu tuz biber etti bugunde makarna yicez gerçi kocişin şikayet ettiği yok hatta sevinio bile makarnaya ama ama

slm kızlar
anlasılan artık yeni dertlerimize care bakıyoruz.
Bende bugun hastaneden cıktım. cok iyiydim banyo yaptım sonrasında hamlamısım heralde bebege mama hazırliim dedim sütüm yetmiyor cünkü cocuğa. Doktor ek mama vermemi önerdi. Cocukta aglıodu öle bir elimde asıdım bir elimde mama yaptım ama biberonu bulamadım zaten enjektörle verioruz hastanede öyle önerdiler. enjektörde yoktu evde esimde dısardaydı kasıkla veriim dedim begenmedi öle kendimi yordum işte simdide sezeryandan kalma göbegim agrıo gazlar zaten öldüryor cıkmıyorda...

birde arkadaslar benim meme ucları giderek kötüleşecek gibi. Her bişiyide deniom yok sogandır, zeytinyagıdır 3 cesit kremdir falandır falannn daha neler neler...birde bebek inat edio nedense sol gögsumu emmemeye bir bagırıoooooooo Allaaahhhhhh bir sinirlenio beyimizzzzzz sanarsın boguyorlarrrr
ter içinde kalıom emzirirken ev sogukmus allahtan artık ter mer kalmadı.
Ama gögüslerimi pek emmio daha süt tam gelmio heralde az bişi gelio olsa gerek. yada kanallarmı tıkalı bilmiom sistiler ve semsert oldular tas gibiler sızlıolarrrrr napacam yaaaaaaaa?????

ecrinece canım bende bilmiyorum. gram yok. ve gögüzlerim sönmüş balon gibi. çok sinir bir durum. mama veriyorum bebişime. çok can sıkıcı. yapılacak herşeyi yaptım ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…