2010 Ekim Anneleri

sağol canım evet agır kaldırmak cok tehlikeli daha dikkatli olmalısın. Ayaklar konusunda daha dikakt etmeliyim inş. ben sez. gaz sancısından ölüom ha bire sancı giryor belki bagırsakları yerleştirmek için iyidir ama öldüryor yokmu caresi acep?

nasıl kullandın karbonatlı suyu canım

suya katın karbonatı gogsunuze bı guze surun emzırcegınız vakıt yıkayın gogsunuzu pamukla sılınce gene tadı gelır heralde kızlarr ben yıkıyodumm etrafa bakıyomdaa ne kadar phalı kremler kullansandaa gecmeyınce gecmıyo ama ben esıme karbonat aldırdım hemen onu surceem

arkadaşım bana sen epudral olamazsın dedi kan pıhtılaşması var ben de onda da vardı dr olamazsın demiş genel anestezi oldu

arkadaşım bana sen epudral olamazsın dedi kan pıhtılaşması var ben de onda da vardı dr olamazsın demiş genel anestezi oldu

hıım ya genelde taaam bısey duymuyoon o an belkı ama kalkıncaa bıraz acılı oluyo ben oglumda genel oldum cunkuu bıde epıduralı denıyım dıyom ama bakalım kızlar cok dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…