aparpilde burdaymis hos geldin canim bebekle aran nasil nasil gidiyor kiz sana sorucam burda yoksun aklima gelmisken sen hic agrim yok tik yok diyordun o gün ne oldu agrin varmiydi nasil oldu anlatsana kiz
lara tatlım yeni okuyorum o gün ananas yedim gecede es münasebeti oldu canım gece 3 bucukta su geldi zaten bilemiom artık etki ettimi?
ecrinece canım bende bilmiyorum. gram yok. ve gögüzlerim sönmüş balon gibi. çok sinir bir durum. mama veriyorum bebişime. çok can sıkıcı. yapılacak herşeyi yaptım ama nafile
bebe cagırıo gelirim az sonra
kızlar merhaba,
ne güzel sağarak hiç yoktan bebeklerinize anne sütü verebiliyorsunuz. benim evladıma daha bir damla nasip olmadı. sağma makinasında bile süt çıkmadı((
ay kızlar bende bı heycan basladı cok asabı oldum ben yaaa hıc ses bıle duymak ıstemıyom dogum heycanı olsa gerek
selam kızlar...
aperpil tekrar hayırlı olsun...sol göğsünden tuzlu süt geliyor olabilir...çocuk ondan almıyordur onu...sağ gögsünü ver gece de solu verirsin gece uykuluyken farketmez...
e-pack ve selma geçmiş olsun kızlar...allah yardımcınız olsun...e-pack sarılık için endişe etme tatlım sonradan olan sarılık tehlikeli...yenidoğan sarılığını çabuk atlatır..
Demet tatlım sizinde ii olmanıza sevindim...bende göğüs pompası alcam yara olmadı çok şükür ama dışarı çıktığımda anneme süt bırakmak istiyorum...ama sanırım sen memnun olmadın....
Bilmiyorum tatlım ama bazı anneler de oluyormuş...bir taraf tuzlu oluyormuş...slm canım tuzlu sutmu nasıl ve neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?