2010 Ekim Anneleri

aparpilde burdaymis hos geldin canim bebekle aran nasil nasil gidiyor kiz sana sorucam burda yoksun aklima gelmisken sen hic agrim yok tik yok diyordun o gün ne oldu agrin varmiydi nasil oldu anlatsana kiz

lara tatlım yeni okuyorum o gün ananas yedim gecede es münasebeti oldu canım gece 3 bucukta su geldi zaten bilemiom artık etki ettimi?

aperpil canım gözünaydın ve geçmiş olsun. uzun zamndan beri girmiyorum. belkide doğum yapalı çok oldu. kusuruma bakma..

zor bir süreç. sezeryan bu süreci biraz daha zorlaştırıyor doğru. ben bugün biraz ağır kaldırdım ve kendi kendimi mahvettim. dikkat et kendine . ayaklarını sıcak tut

kızlar göğüslerinize hatta bebişin yüzüne kendi sütünüzden sürün arkadaşın annesi dedi oda yapıyo hep...

kızlar merhaba,

ne güzel sağarak hiç yoktan bebeklerinize anne sütü verebiliyorsunuz. benim evladıma daha bir damla nasip olmadı. sağma makinasında bile süt çıkmadı((

canım ya Allah bağışlasın öncelikle..rezene falan denemişsindir dimi canım..bi mısır haşlaması diyorlar çok süt yapıyor diye...inşallah olur sütün sen stres yatıkça gelmez..sakin olmaya çalış..demesi kolay diyeceksin biliyorum ama...Allah yardımcın olsun...

ay kızlar bende bı heycan basladı cok asabı oldum ben yaaa hıc ses bıle duymak ıstemıyom dogum heycanı olsa gerek

selam kızlar...
aperpil tekrar hayırlı olsun...sol göğsünden tuzlu süt geliyor olabilir...çocuk ondan almıyordur onu...sağ gögsünü ver gece de solu verirsin gece uykuluyken farketmez...
e-pack ve selma geçmiş olsun kızlar...allah yardımcınız olsun...e-pack sarılık için endişe etme tatlım sonradan olan sarılık tehlikeli...yenidoğan sarılığını çabuk atlatır..
Demet tatlım sizinde ii olmanıza sevindim...bende göğüs pompası alcam yara olmadı çok şükür ama dışarı çıktığımda anneme süt bırakmak istiyorum...ama sanırım sen memnun olmadın....

slm canım tuzlu sutmu nasıl ve neden

kızlar gogus yarasına en ii karbanatlı su ii gelıyoo solıyımm sızeee benım oglumda yaraydııı o bırebır geldı yaniii

banyo yapcaam tuylerımı aldırcam kocama ama utanıyom yaabugune kadr hep ben halletmeye calıstımm ama sıdı yarın hastahaneyegıdıceem kalmasın tuy falan ay ben cok stresım yarın sabah napcam bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…