2010 Ekim Anneleri

hadi yaa tuzlu sut mu? ilginçmiş benimki simdi sagdada inat eder oldu. enjectorle mama vermiştik ani kilo kaybı oldu acaba dioz tembelliğemi alıştı? Napcamı bilmiom simdide sut gelio emmio oda kötüüü

selam kızlar.. kontrole gittik bugün..
her an her şey olabilirmiş..
bir de sürpriz bi muayene olduk
2-3 saniye sürdü ama epey canım sıkıldı..
açılmam yokmuş öyle dedi..
hayırlıs bakalım, bekliyoruz artık..

bebe cagırıo gelirim az sonra

canım, allah bağışlasın, bayıldım oğluna :))

sen nasılsın peki, alışabildin mi yeni hayatına??

amın amın bu heycaaannndan olmesekkk iiii

valla öyle..

valla doğru diyon mervam bu heyecandan uyunmazda zaten yoktu tümden yok oldu

aperpıl sen epıduralmı oldun canım sezaryanıı banada anlatsana bıraz rahatlamam lazım yaaaf

evet epidural istedim aniden karar verildi zaten sezaryene ameliyat ekibide sasırdı nedense epidural diyince. Nese girdik ameliyathaneye buz gibi. Sırtıma bişi soktular ama zerre kıpırdatmadılar azcık tırsam bagırıolrdı yapma diye cok tırsıklardı. Esimin dediğine göre caip uzun plastik bi igne imiş ama öle bişi hissedilmio onlar abarttıgından ben bişi sanmıstım. Zaten ekip güzeldi yatırdılar. biişiler takıldı ellere omuza falan önümü kapattılar asagı göremdim. nese sonra basladılar bir igne ile bak bu batma buda hissetmedir diye hangisi dediler basladılar bacaktan sadece hissettim dedim agrımıo nese göbekte öle yaptılar agrımıodu batıo ama hissediosn nese gögsün yukarıya kadar hissetmedim orda hissettim. Burundan oksijen verdiler ilaç yan etki yapıo bas dönmesi bulantı kusma gibi ama olmadı bende. sadece heyecn vardı bebegim için cok saskındım inanamıodum. ekip sakacıydı arada takıldık muhabbet soruolar burdamısın byılmiim diye evet diom nasıl hissediosun bulntı var mı diolar yok heyecn var diom olur okadar her gün ameliyat olmuyor insan diolar.
Nese kestiklerini hiç hissetmedim birden cocuk bagırdıııııııı bende gözyasımı tutamadım kalp atıslarım hızlandı onlarda hos karsıladı masalllah yaptıklarını tek tek anlatıolar ne yaptıklarını merak etmiosun bebegi gösterdiler sonra yine muhabbetle diktiler kaldırdılar sedyeye aktardılar bebise dogru odama götürdüler ama ne heyecanlıydım hiç öle diktiler söktülr umurumda değildi. Sonrsında sana bir makina veriolar agrı gelirse su dügmeye basarsın gecer diolar agrı kesci mkine küçük artık onla girip cıkyon heryere ama agrıyı engellio salak makine benimki bozukmus 2 gün sanıom agrım kesilmiş şekli bu meger agrılıymıs düşün hiç bişi farkedilmiodu ben agrı kesici bile almadım. Aldıgımı sandım. cıkarken geldiler cihaza baktılarda anladılar salaklar cok sinirlendim ama aldırmadım.

yok canım nerdeeeeeeee iki gündür uyumuom o sezeryan halimle kayınvalideye yük olmiim diye gece ben kalkıom bebişe haliyle cok yoruyor hastaneden hç hoşlanmadıgımdan saat saydım eve gelmek için simdi evdeyim sütümde geldi keyfim yerinde birde bebiş reddetmeden alsa cok sevincem

cok yorucu kızlar ama hiç gözüm görmüo bişiyi zor olsada bebeginize asık olyonuz ilkin garip olyor yabancı bir bebegi emziryonuz gibi ama sonra yanınızdan kilo ölçmek için alsalar arkasından bakakalyonuz

kızlar ben kacmak zorundayım oturtmuyor gaz sancıları gurul gurul ya cıkarmıom ayıptır sölemesi sez. olanlar cok iyi bilirler

canım benim!...
ben de çok kudururum herhalde birileri aldıkça, annelik bu sanırım..

aklım hep sende benim tatlım ya, ankaradasın ya sende ondan mı ne bilmem, dün gece uykum kaçtı, sizi düşündüm uyuyabiliyor mu acaba diye :1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…