selam kızlar...
aperpil tekrar hayırlı olsun...sol göğsünden tuzlu süt geliyor olabilir...çocuk ondan almıyordur onu...sağ gögsünü ver gece de solu verirsin gece uykuluyken farketmez...
e-pack ve selma geçmiş olsun kızlar...allah yardımcınız olsun...e-pack sarılık için endişe etme tatlım sonradan olan sarılık tehlikeli...yenidoğan sarılığını çabuk atlatır..
Demet tatlım sizinde ii olmanıza sevindim...bende göğüs pompası alcam yara olmadı çok şükür ama dışarı çıktığımda anneme süt bırakmak istiyorum...ama sanırım sen memnun olmadın....
bebe cagırıo gelirim az sonra
amın amın bu heycaaannndan olmesekkk iiii
aperpıl sen epıduralmı oldun canım sezaryanıı banada anlatsana bıraz rahatlamam lazım yaaaf
selam kızlar.. kontrole gittik bugün..
her an her şey olabilirmiş..
bir de sürpriz bi muayene olduk
2-3 saniye sürdü ama epey canım sıkıldı..
açılmam yokmuş öyle dedi..
hayırlıs bakalım, bekliyoruz artık..
canım, allah bağışlasın, bayıldım oğluna :))
sen nasılsın peki, alışabildin mi yeni hayatına??
valla öyle..
yok canım nerdeeeeeeee iki gündür uyumuom o sezeryan halimle kayınvalideye yük olmiim diye gece ben kalkıom bebişe haliyle cok yoruyor hastaneden hç hoşlanmadıgımdan saat saydım eve gelmek için simdi evdeyim sütümde geldi keyfim yerinde birde bebiş reddetmeden alsa cok sevincem
cok yorucu kızlar ama hiç gözüm görmüo bişiyi zor olsada bebeginize asık olyonuz ilkin garip olyor yabancı bir bebegi emziryonuz gibi ama sonra yanınızdan kilo ölçmek için alsalar arkasından bakakalyonuz
kızlar ben kacmak zorundayım oturtmuyor gaz sancıları gurul gurul ya cıkarmıom ayıptır sölemesi sez. olanlar cok iyi bilirler
kızlar ben kacmak zorundayım oturtmuyor gaz sancıları gurul gurul ya cıkarmıom ayıptır sölemesi sez. olanlar cok iyi bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?