:)) ben feci korkak oldugum halde en sonunda dr bir gün kandırdı benii .bazı arkadaslar çok abartıyorduu..Dr usg baktı hiçte acımadıııı korktugum gibi değilmişş...spekulumdanda korkuyordum onuda taktı doktorum azıcık acıdı dayanılmıcak gıbı degıl....yeni evliykende elle muayne olmuştum alttan oda bir kaç sn bişi sürmüştüü... :)
ama gelde sor şimdi sonda takılcak dogumda sondada korkuom ufack seyden ınsan yaşamadıgı için ilklerden korkuyor :)
evet canım,bekliyorum ben de hayırlısıyla gelsin artık diyorum. annem ve kayınvalidem de geldiler,herkes beklemede anlayacağın:))
analı babalı büyüsün doğum hikayenden bahseder misin bize?
ben cok tırsagım yaa canım çok tatlı benım :roflol:
yyaaa diyorum ama inanmıyorsun ki.bazıları doğum hikayelerini kahramanlaştırıp bizi korkutuyolar.bizde mutsuz oluyoruz.
kızlar belim ağrıdı ben çıkıyorum.ii bakın kendinize ve bebişlere
sağol canım Allah razı olsun.
Benim hamileliğim sonuna doğru çok zor geçmeye başlamıştı sürekli sancılarım oluyordu,doğum sancılarını son 1 ay hergün çektim diyebilirim.doktora kontrole gideceğim günden bir önceki akşam yine çok sancım vardı ama artık sıradan ağrılar diye düşünüyordum kontrole gittim.doktor çatı muayenesi yaptı ve açıklık 8 buçuk santim hemen doğuma alıyoruz dedi ve çok şaşırdı çünkü hastaneye taksiyle gittim yani taksiye kadar da yürüdüm.
doğuma 11 de girdim bebeğim doğduğunda saat 14:00'dü.
ee doğumumu izlicem diosun o nasıl olcak
sağol canım Allah razı olsun.
Benim hamileliğim sonuna doğru çok zor geçmeye başlamıştı sürekli sancılarım oluyordu,doğum sancılarını son 1 ay hergün çektim diyebilirim.doktora kontrole gideceğim günden bir önceki akşam yine çok sancım vardı ama artık sıradan ağrılar diye düşünüyordum kontrole gittim.doktor çatı muayenesi yaptı ve açıklık 8 buçuk santim hemen doğuma alıyoruz dedi ve çok şaşırdı çünkü hastaneye taksiyle gittim yani taksiye kadar da yürüdüm.
doğuma 11 de girdim bebeğim doğduğunda saat 14:00'dü.
Ben kaçtım kızlar bu akşam cuma akşamı ..rabbi dualarımızı kabul etsin .yardımcımız olsunn bol bol dua edelim rabbim yardımıcımız olucaktır inşallahh ona sığınalım .Bize bu mucizeyi yaşattığı için sonsuz şükürler olsun ona..Allahım tüm isteyen arkadaşlarımın tez zamanda onlarında mucizelerini göndersin inşallahh.
gözünüzaydın hayırlı olsun opuyorumnanaktan
BalSurat, bitterrr, caglaaa, crazy_peri+, fadimsa, hdilekh, mcd, melisesra+ selam kızlar
nasılsınız?
BalSurat, bitterrr, caglaaa, crazy_peri+, fadimsa, hdilekh, mcd, melisesra+ selam kızlar
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?