saolasın canım çok sukur herkes kucakladı yavrusunu bı bız kaldık hayırlısı olsun hakkımızda ınsallahhh
evet melis korkuyla karışık heyecan var bende.aslında ne hissettiğimi de tam olarak bilemiyorum.sadece şaşkın şaşkın bekliyorum.allahıma emanetiz.
bende oyleyım canım dun doktorum muayene ettı oglusum güldü annesıne resmı yakaladı doktorum hemen sonra p.tesı muayene edıcem sorun cıkarsa persembe alıcam dıyınce ben bı tıtremeye basladım arkdasım dıyor cok heyecanlandın :roflol:
bende oyleyım canım dun doktorum muayene ettı oglusum güldü annesıne resmı yakaladı doktorum hemen sonra p.tesı muayene edıcem sorun cıkarsa persembe alıcam dıyınce ben bı tıtremeye basladım arkdasım dıyor cok heyecanlandın :roflol:
ee normal canım bende bugün sordum haftaya gelmezse alır mısınız die?yok dedi acaba alırım deseydi ne hissederdim bilemiyorumm:)))
Bugün kk spinal sezeryanla ilgili okumadığım başlık kalmadıı :bbo:%80 herkezin sorunsuz yan etkiisiz geçmiş.Baş ağrısı,bel ağrısı olanlarda,hissedip uyuşmayanlar:bbo: kafam karıştı ya dr genel istiyorum diyorum paniklerim dedim .oda son ana kadar düşün dedi anestezici ile konuşmanda karar vericekmişim illa spinal tutturdu
meliscim hadi hayırlısı çok az kaldı yavruna kvuşmaya
sanırım çatı dıyınce ben tıtremeye basladım hehehee
yok canım korkma bence çatı muayenesinden .insan ömründe 1 dk ne ki?
ben genel ıstemıyorum sezeryan olursam sersem gıbı uyanıyorsunya
ya acayıp korkuttular yok bebegın basına ellıyolarmıs felan fılan korktum bende
yahu başını elleseler ne olur ki.zaten plasentanın içinde bebek zarar görmez ki?
Benim dr da sürekli takılıyor bana sana normal doğum demiştim demi...
usgde bakıyor normal doğurabilirsin dio çatılarımı görüyor ordan anlamadım:))
suyun vs gelirse doğru hastaneye açılman varsa normal doğrursun dedi ödüm kopptu ya hayali bile korkuncturüyama girdi yaaa ebeler peşimden geliyodu normal olcak diyodular alsanaalsanasmile illaa eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismileBende diyorum dr benim nasıl biri oldugumu bildiği halde ısrar ediyor..uf yaa genel anestezide ayılması ayrı dert... ayıldıktan sonra direk dikiş acıları hissediliyor ..spinalin tek iyi yanıda bunlar olmuyorben spinal yaptıramazdım.telaşlanırım doğrusu
çatımda sorun varsa persembe kavusucam ınsallah eger musaıtsem 26 ya beklıcem sanırım hayırlısı
maşaallah cesaretineben ızlıcem bıde dogumumu ekrandanDD
korrtugum zarar görmesı degıl canım demekkı parmaklarını bayagı bı sokucak ıcerı olması
eyvahedigeldismileBende diyorum dr benim nasıl biri oldugumu bildiği halde ısrar ediyor..uf yaa genel anestezide ayılması ayrı dert... ayıldıktan sonra direk dikiş acıları hissediliyor ..spinalin tek iyi yanıda bunlar olmuyor
hakkında hayırlısı olsun meliscnm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?