2010 Ekim Anneleri

saolasın canım çok sukur herkes kucakladı yavrusunu bı bız kaldık hayırlısı olsun hakkımızda ınsallahhh

evet melis korkuyla karışık heyecan var bende.aslında ne hissettiğimi de tam olarak bilemiyorum.sadece şaşkın şaşkın bekliyorum.allahıma emanetiz.

evet melis korkuyla karışık heyecan var bende.aslında ne hissettiğimi de tam olarak bilemiyorum.sadece şaşkın şaşkın bekliyorum.allahıma emanetiz.

bende oyleyım canım dun doktorum muayene ettı oglusum güldü annesıne resmı yakaladı doktorum hemen sonra p.tesı muayene edıcem sorun cıkarsa persembe alıcam dıyınce ben bı tıtremeye basladım arkdasım dıyor cok heyecanlandın :roflol:

Bugün kk spinal sezeryanla ilgili okumadığım başlık kalmadıı :bbo:%80 herkezin sorunsuz yan etkiisiz geçmiş.Baş ağrısı,bel ağrısı olanlarda,hissedip uyuşmayanlar:bbo: kafam karıştı ya dr genel istiyorum diyorum paniklerim dedim .oda son ana kadar düşün dedi anestezici ile konuşmanda karar vericekmişim illa spinal tutturdu

ee normal canım bende bugün sordum haftaya gelmezse alır mısınız die?yok dedi acaba alırım deseydi ne hissederdim bilemiyorumm:)))

meliscim hadi hayırlısı çok az kaldı yavruna kvuşmaya

ben spinal yaptıramazdım.telaşlanırım doğrusu

Benim dr da sürekli takılıyor bana sana normal doğum demiştim demi...
usgde bakıyor normal doğurabilirsin dio çatılarımı görüyor ordan anlamadım:))
suyun vs gelirse doğru hastaneye açılman varsa normal doğrursun dedi ödüm kopptu ya hayali bile korkunctu rüyama girdi yaaa ebeler peşimden geliyodu normal olcak diyodular alsanaalsanasmile illaa eyvahedigeldismile

kabuslar sanırım bu doğum korkusunun belirtisi

ben spinal yaptıramazdım.telaşlanırım doğrusu
eyvahedigeldismileBende diyorum dr benim nasıl biri oldugumu bildiği halde ısrar ediyor..uf yaa genel anestezide ayılması ayrı dert... ayıldıktan sonra direk dikiş acıları hissediliyor ..spinalin tek iyi yanıda bunlar olmuyor
çatımda sorun varsa persembe kavusucam ınsallah eger musaıtsem 26 ya beklıcem sanırım hayırlısı

hakkında hayırlısı olsun meliscnm :Saruboceq:

hayatım doğumun acısız olması pek mümkün değil.mutlaka çekcez bişeyler.allahıma emanetiz.çekemeyeceği yükü kullarına vermezmiş rabbim.ona inanıp devam dicez napalım.bakama böle sölediğime arada bende kaybediyorum cesaretimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…