herkese selam kızlar...
son dr kontrolümüzden geldik..herşey yolundaymış çok şükür...allahın izniyle pazar günü geliyor meleğim....
BalSurat, bitterrr, caglaaa, crazy_peri+, fadimsa, hdilekh, mcd, melisesra+ selam kızlar
nasılsınız?
herkese selam kızlar...
son dr kontrolümüzden geldik..herşey yolundaymış çok şükür...allahın izniyle pazar günü geliyor meleğim....
herkese selam kızlar...
iyiyiz çok şükür sen nasılsın...?
iyilik canım sen nasılsın
a.slm canım saol sen nasılsın?
Kızlarrr ben geldimmm
oglumda bende cok ıyıyız maşallah :) bugun eve geldık deayları sonra anlatırım :)
Kızlarrr ben geldimmm
oglumda bende cok ıyıyız maşallah :) bugun eve geldık deayları sonra anlatırım :)
iyiyim kızlar, nst ye girdim bugün sancım 0-10 arasında yani yok :dance: haftaya pazartesi tekrar çağırdı dr um, haftaya bugün de inşallah kollarımda olacak bebeğimm opuyorumnanaktan
kuzum maşallah sna ve bebişine..Rabbim yardım etsin..
selammm kızlar.. bugün resmen canım cıkacak derece de temizlik yaptım yerleri sildim çömelerek ahaha sonra pazara gittim geldim vs.. bel agrım dışında bir etkisi olmadı bugünde doğuramıcam ben kaydirigubbakcemile3
nevyas'ta almıştır kucağına sanırım bebişini.gecmise baktım bi haber yok.
onurlu,cansette doğurmuş hayırlı olsun kızlar bebişleriniz.
selammm kızlar.. bugün resmen canım cıkacak derece de temizlik yaptım yerleri sildim çömelerek ahaha sonra pazara gittim geldim vs.. bel agrım dışında bir etkisi olmadı bugünde doğuramıcam ben kaydirigubbakcemile3
nevyas'ta almıştır kucağına sanırım bebişini.gecmise baktım bi haber yok.
onurlu,cansette doğurmuş hayırlı olsun kızlar bebişleriniz.
aynı durum bendede var. bende temizliğe vurdum kendimi. bu çocuk doğana kadar ben titizlik hastası olcam sanırımmm akannehir:roflol:
kızlar slm,ben dün ani bir kararla doğum yaptım,dün doktora çatı muayenesi diye gittim,3-4 santim açıklığım varmış,bugün yarın gelir dedi dr,akşamına nişanım geldi,normalden korktum ve sezearyan olduk,şimdi ewimizdeyiz,darısı diğer hamilelerin başına:))
slm kızlar, nasılsınız..
nete girip sizinle sohbet etmek istiyorum, ama hic vaktim olmuyoooo..
özledim valla :)
ben doğum yaptım. pazartesi gece 2 de kızım doğdu. şimdi evdeyim. 5 dikişim vaqr zor yürüyorum... kızımın adı zeynep bu arada. sıra sizlerde artık
kaydirigubbakcemile3 bizim ogluşların ellerinden bez düşmeyecek titiz olacaklar ne güzel :roflol:
gözün aydın canım uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. darısı bizlere
kız valla geçmişe bak kaç kez sordum ama bebişten fırsatın olmuyordur tabi canım. hastane nasıldı doğuma kim girdi davranışı nasıldı doğumun nasıl oldu memnun kaldınmı çok mereak ediyorum.
hadi gözün aydın canım darısı bizlere
bende de daha tık yok canım. bu arada dün rüyamda seni gördüm bana gelmişsin dertleşiyoruz doğumdan bahsediyoruz kahve yapıp ikram ettim sana ne demektir acep ya sen ya ben doğurcaz galiba puaha :)
bende bütün gün merdiven indim çıktım markete gittim bir sürü alışveriş yaptım poşetleri taşıdım ama hala benimki sağdan sağdan vuruyokaydirigubbakcemile3 şimdide kocişle alışverişe gidiyoz gezcez bakalım ne olcak son durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?