2010 Ekim Anneleri

iyiyizzz beklemedeyiz 10 unda doğmazsa bebeğim cumaya kadar bekleriz dedi doktorum.Belki kendisi gelir diye bir umit içerisindeyim . Rabbim doğuranlara hayırla huzurla büyütmeyi nasip etsin ve tabiki bizleredede bir avazda derler ya inşş öyle olur

herkese selam kızlar...

son dr kontrolümüzden geldik..herşey yolundaymış çok şükür...allahın izniyle pazar günü geliyor meleğim....

gözün aydın canım ben de iyiyim teşekkürler

iyiyiz çok şükür sen nasılsın...?

iyilik canım sen nasılsın

a.slm canım saol sen nasılsın?

iyiyim kızlar, nst ye girdim bugün sancım 0-10 arasında yani yok :dance: haftaya pazartesi tekrar çağırdı dr um, haftaya bugün de inşallah kollarımda olacak bebeğimm opuyorumnanaktan

Kızlarrr ben geldimmm
oglumda bende cok ıyıyız maşallah :) bugun eve geldık deayları sonra anlatırım :)

iyiyim kızlar, nst ye girdim bugün sancım 0-10 arasında yani yok :dance: haftaya pazartesi tekrar çağırdı dr um, haftaya bugün de inşallah kollarımda olacak bebeğimm opuyorumnanaktan

maşallah sağsalim kolaycacaık kavuş bebişine inşallah :Saruboceq:

selammm kızlar.. bugün resmen canım cıkacak derece de temizlik yaptım yerleri sildim çömelerek ahaha sonra pazara gittim geldim vs.. bel agrım dışında bir etkisi olmadı bugünde doğuramıcam ben kaydirigubbakcemile3
nevyas'ta almıştır kucağına sanırım bebişini.gecmise baktım bi haber yok.
onurlu,cansette doğurmuş hayırlı olsun kızlar bebişleriniz.

Son düzenleme:

aynı durum bendede var. bende temizliğe vurdum kendimi. bu çocuk doğana kadar ben titizlik hastası olcam sanırımmm akannehir:roflol:

doguramayan anneler olarak bende artik isyan ediyorum ekim annelerine müjde vermek istiyorum dogum yaptim demek istiyorum istiyorum ama bisi oldugu yok yarin hastane kontrolü var ondan sonra her iki günde bir kontrol

ay canım aynen vallahiii her girdigimde doğuramadım demekten bıktım :))
hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin :)

aynı durum bendede var. bende temizliğe vurdum kendimi. bu çocuk doğana kadar ben titizlik hastası olcam sanırımmm akannehir:roflol:

kaydirigubbakcemile3 bizim ogluşların ellerinden bez düşmeyecek titiz olacaklar ne güzel :roflol:

benim esimde sanyior dogum tarihi ayin 8 yani yarin dogururum sniyor diyor ki yemek yapma benimde isime gelyior artik cok istiyoruz saglikla sansla gelsinler miniklerimiz

gözün aydın canım uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim. darısı bizlere

slm kızlar, nasılsınız..

nete girip sizinle sohbet etmek istiyorum, ama hic vaktim olmuyoooo..
özledim valla :)

kız valla geçmişe bak kaç kez sordum ama bebişten fırsatın olmuyordur tabi canım. hastane nasıldı doğuma kim girdi davranışı nasıldı doğumun nasıl oldu memnun kaldınmı çok mereak ediyorum.

ben doğum yaptım. pazartesi gece 2 de kızım doğdu. şimdi evdeyim. 5 dikişim vaqr zor yürüyorum... kızımın adı zeynep bu arada. sıra sizlerde artık

hadi gözün aydın canım darısı bizlere

kaydirigubbakcemile3 bizim ogluşların ellerinden bez düşmeyecek titiz olacaklar ne güzel :roflol:

bende de daha tık yok canım. bu arada dün rüyamda seni gördüm bana gelmişsin dertleşiyoruz doğumdan bahsediyoruz kahve yapıp ikram ettim sana ne demektir acep ya sen ya ben doğurcaz galiba puaha :)

bende bütün gün merdiven indim çıktım markete gittim bir sürü alışveriş yaptım poşetleri taşıdım ama hala benimki sağdan sağdan vuruyo kaydirigubbakcemile3 şimdide kocişle alışverişe gidiyoz gezcez bakalım ne olcak son durum

hayır olsun canım :)))
herkez rüyasında görüyor anacım hala bende tık yok :)))))))))))
ay benimkide sağdan sağa vuruyor yandan böyle yaramaz bunlar yahu. kız ben günde kaç kere merdiven inip cıkıyorum yine de yoook. :))))))))) cok fena olucak bu yaramazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…