eyvahedigeldismileBende diyorum dr benim nasıl biri oldugumu bildiği halde ısrar ediyor..uf yaa genel anestezide ayılması ayrı dert... ayıldıktan sonra direk dikiş acıları hissediliyor ..spinalin tek iyi yanıda bunlar olmuyor
hakkında hayırlısı olsun meliscnm :Saruboceq:
maşaallah cesaretine
canım sen daha önce vajinal ultrason oldun mu?sanırım ondan daha ileri sokmaz parmaklarını.sen cesursun yaaa bişey olmaz inan bana.
kızlar bişey sorucam bilginiz var mı?çömelmek yere oturmak falan doğum için faydalıymış die duydum aslı var mı?
hiç olmadım canım oyuzden boyle tırsıyomya
bende olmadım ama canım sanırım çok da can yakmaz die düşünüyorum olanla arkadaşlardan duyduklarım doğrultusundahiç olmadım canım oyuzden boyle tırsıyomya
:sm_confused: bilmiyorum cnm
slm kızlar ben de ekim annesi olucaktım ama bebeğim beklemedi ve eylülün 27 sinde gelerek beni eylül annesi yaptı.Normal doğumla dünyaya geldi şimdi 10 günlük hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
meliscim senin tüp bebe tedavisiylemi olmuştu öyle kaldı aklımda sanki ..öylese vajinal usg bakmış olmaları lazım
slm kızlar ben de ekim annesi olucaktım ama bebeğim beklemedi ve eylülün 27 sinde gelerek beni eylül annesi yaptı.Normal doğumla dünyaya geldi şimdi 10 günlük hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Çatı muayenesinden cekinen arkadaslara sesleniyorum...
Herkesin bahsettiği gibi korkunc bişi değil ben ki bu konuda en tedirgin insanlardan biriydim.Bitince bu mudur yani dedim. Doktor muayeneye basladıktan sonra bebeğin basını ellemiş pelviksi ölçmüş şuymus buymus gözünüzde büyütmeyin kesinlikle 1 dakika falanda sürmüyo ayrıca . Doğum günü yapılan catı muayeneleride normalde yapılan kadar da rahatsızlık vermiyormus çünkü orda gevşeme oldukca muayene daha rahat oluyormus epidural alanlar zaten hiç bir sey anlamıcak. Gözünüzü korkutmaya calısanları sevindirmeyin bence. basından geceni büyüterek anlatırlar ilk gece dogum catı muayenesi belleğimizi kirlettiler resmen ben yasadım gördüm hiç bişi yok inanın... Hatta dr agrın olabiilir falan dedi bana ne agrı ne bişey hiç bişey hissetmedim sonrasında .
yok canım hep karından baktırdım ben tırstıgım ıcın
canım saolasın moral verdın bana opuyorumnanaktan
merhabalarr,doğum yapan güzel annelere bıdışlarıyla beraber sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum,darısı bizlereee
:)) ben feci korkak oldugum halde en sonunda dr bir gün kandırdı benii .bazı arkadaslar çok abartıyorduu..Dr usg baktı hiçte acımadıııı korktugum gibi değilmişş...spekulumdanda korkuyordum onuda taktı doktorum azıcık acıdı dayanılmıcak gıbı degıl....yeni evliykende elle muayne olmuştum alttan oda bir kaç sn bişi sürmüştüü... :)
ama gelde sor şimdi sonda takılcak dogumda sondada korkuom ufack seyden ınsan yaşamadıgı için ilklerden korkuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?