2010 Ekim Anneleri

kızlar bişey sorucam bilginiz var mı?çömelmek yere oturmak falan doğum için faydalıymış die duydum aslı var mı?

amin canım hepımızın

fisfisfis:uhm:kafamızda bir sürü soru işareti var allah yardımcımız olsun inşallah.
gögüs ucu kremi istedim drdan direk simdiden onları düşünüp evham yapma o zaman glsin bakılır çaresine:dilcikar:

slm kızlar ben de ekim annesi olucaktım ama bebeğim beklemedi ve eylülün 27 sinde gelerek beni eylül annesi yaptı.Normal doğumla dünyaya geldi şimdi 10 günlük hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Çatı muayenesinden cekinen arkadaslara sesleniyorum...
Herkesin bahsettiği gibi korkunc bişi değil ben ki bu konuda en tedirgin insanlardan biriydim.Bitince bu mudur yani dedim. Doktor muayeneye basladıktan sonra bebeğin basını ellemiş pelviksi ölçmüş şuymus buymus gözünüzde büyütmeyin kesinlikle 1 dakika falanda sürmüyo ayrıca . Doğum günü yapılan catı muayeneleride normalde yapılan kadar da rahatsızlık vermiyormus çünkü orda gevşeme oldukca muayene daha rahat oluyormus epidural alanlar zaten hiç bir sey anlamıcak. Gözünüzü korkutmaya calısanları sevindirmeyin bence. basından geceni büyüterek anlatırlar ilk gece dogum catı muayenesi belleğimizi kirlettiler resmen ben yasadım gördüm hiç bişi yok inanın... Hatta dr agrın olabiilir falan dedi bana ne agrı ne bişey hiç bişey hissetmedim sonrasında .

slm kızlar ben de ekim annesi olucaktım ama bebeğim beklemedi ve eylülün 27 sinde gelerek beni eylül annesi yaptı.Normal doğumla dünyaya geldi şimdi 10 günlük hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

analı babalı büyüsün doğum hikayenden bahseder misin bize?

gözünüzaydın hayırlı olsun opuyorumnanaktan

canım saolasın moral verdın bana opuyorumnanaktan

merhabalarr,doğum yapan güzel annelere bıdışlarıyla beraber sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum,darısı bizlereee

yok canım hep karından baktırdım ben tırstıgım ıcın

:)) ben feci korkak oldugum halde en sonunda dr bir gün kandırdı benii .bazı arkadaslar çok abartıyorduu..Dr usg baktı hiçte acımadıııı korktugum gibi değilmişş...spekulumdanda korkuyordum onuda taktı doktorum azıcık acıdı dayanılmıcak gıbı degıl....yeni evliykende elle muayne olmuştum alttan oda bir kaç sn bişi sürmüştüü... :)

ama gelde sor şimdi sonda takılcak dogumda sondada korkuom ufack seyden ınsan yaşamadıgı için ilklerden korkuyor :)

kesinlikle katılıyorum sana.bilmediğimizden korkuyoruz.yoksa başka nedeni yok.acısız olmayacağını hepimiz biliyoruz aslında

evet canım,bekliyorum ben de hayırlısıyla gelsin artık diyorum. annem ve kayınvalidem de geldiler,herkes beklemede anlayacağın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…