2010 Ekim Anneleri

iyi akşamlar bende ekim annesiydim pazartesi spinel sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlere olsun allah kolaylıklar nasip etsin..

hava soguk herkez yatakta bence kıs bırden bastırdı bende cıktım 2 tane daha yelek aldım ogluma usumesın dıye

yok şekerim dizi neyim izliyodum doğuramadım

kuşumm seninde yürüyüşün değiştimii benim ki acayip aşağıya indi bacaklarımı kapıyamıorum sakat gibi bugün akşam üstü gittim meraktan sağlık ocağına sabah akşam gelcek dedi kasılmamda var kalp atışını dinledik iiydi ama yarın sabah git bi nts çektir dedi sen en son ne zaman gitmiştin kontrole

üff hemde nasıl değişti canım penguen gibi yürüyorum karnım aşağıya inicek gibi oluyo cok baskı var aşağıya. salı günü girmiştim nst'ye hersey normaldi sancı felan yoktu bebişin kalp atısları da iyiydi. kendi doktorum yoktu zaten, bebişin hareketlerini takip et günde en az 10kere hareket etmesi lazım dedi maşallah yerinde durmuyor benimkisi. salı gününe kadar durursam gidiyim diyorum salı günü.

o zaman senin bebiş gelecek canım az kalmışş.. 15gün önce catıma baktıgında daha kafası aşağıda degildi benimkinin doktorum olsaydı bakardı salı günü gittigimde ama yoktu merak ediyorum indimi acaba diye.

hımmm doğru okumuştum canım banada pazartesi gel dedi doktor ama kafam takılıoo hiç bişey anlaşılmıo yaa banada dedi aynı günde 10 kez olcakmış benimkide durmuo çok sert hıçkırıo ebe doğum sancısının şeklini az çok anlattı ama herkesde başka olur dedi sen hiç sezeryan düşünmüon demi kuzum?

evet canım bi aksilik cıkmazsa düşünmüyorum.
ben daha sancı nasıl birşey onu bilmiyorum ki. nasıl bir ağrıymış ? :sinifsinif:

evet canım bi aksilik cıkmazsa düşünmüyorum.
ben daha sancı nasıl birşey onu bilmiyorum ki. nasıl bir ağrıymış ? :sinifsinif:

ayyyy inşallah canımm :) bende hiç bilmiorum işte kasıklarda belde bacaklarda sırtta bi çok yerde farklı şekiler de hissedebilirmişiz bide mesela ben izah ediorum yanlış izah edebilirmişizde yani anlamzmışız ama en kesin şey ne oturabilirmişsin ne kalkabilirmişsin o kendini belli eder dio :bbo:

ben oturabiliyorum da kalkabiliyorum da hahaha

hayırlısı kuzum valla bu kadar bekledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…