2010 Ekim Anneleri

ben umutlu degilim pek heheheh
selam platincim nasılsın canım . benim baglantım iyi degil kopup duruyor sürekli sesim kesilirse anlayın mafoldumben

Kızlarrr ben geldimmm
oglumda bende cok ıyıyız maşallah :) bugun eve geldık deayları sonra anlatırım :)

ben umutlu degilim pek heheheh
selam platincim nasılsın canım . benim baglantım iyi degil kopup duruyor sürekli sesim kesilirse anlayın mafoldumben

jelly gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Detayları bekliyoruz heyecanla..

Darkçığım, hoşbuldum..
Hep beraber bekleşiyoruz di mi :))))

selam kızlar bende 30/10/2010 da doğum yaptım anca yazabiliyorum biizm kuzulardan...sipinal sez.oldu ama ben mahfoldum her bünyr çok farklı demekki...ama şimdi gayet iyiyim...

ecrinece kız aloooo doğurmadnı mı halaa:)))
o kadar da çömelerek yer sildinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

(biliyorum şu an yoksun ama içimden yazmak geldi)

yok cnm tüm çabalarıma rağmen doğuramadım. annem diyorki vakti saati geldiğinde doğar o bunlar sadece doğumu kolaylaştırır diyor.

selam kızlar bende 30/10/2010 da doğum yaptım anca yazabiliyorum biizm kuzulardan...sipinal sez.oldu ama ben mahfoldum her bünyr çok farklı demekki...ama şimdi gayet iyiyim...

bende seni üst listeye alamadım haberini alamayınca boyu kilo kaç bebişin adı ne oldu. hangi haftada doğdu eksik bilgilerini tamamlıycemde
Günaydın kızlar nasılsınız?hala doğuramadık:))))))

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama acaip apış arasında ağrı var

benimde kemiği ağrıyo resmen ara ara sanki 3 güne adet olacakmışım gb ağrılarr giriyo ama tık yokkkkkkk.bende kendime yeni yeni dertler buldum.yaa şu topuk kanına takıldım.oh herşey bitti derken

Son düzenleme:
günaydıınnnnnnnnnnn bende doğuramadım her zaman ki gibi hihi kaydirigubbakcemile3

bizim doğuramayan anniişler kadrosu tamam hdilekh de burada muhtemelen oda doğuramadı ehe kaydirigubbakcemile3

dün 12 de çıktım evden navigasyonuda aldım dolaşa dolaşa anneme gittim 2.1 km yürümüşüm. navigasyonun yalancısıyım :) sona anneme çıktım merdivenlerden tabe. 6. kata ordada doğru dürüst hiç oturmadım. börek sardım yerleri sildim. akşama yemeğede kaldık. yemekti bulaşıktı derken. eve bi geldim. baldırlarımdan et kırılmış nasıl acıo anlatamam. kociş masaj yaptı sardı öyle uyudum gecede on kere wc ye kalkmışımdır. sancıda oldu gece baya. ama düzenli değil işte. apış aramdaki kemikler çok ağrııo sadece. anneminde hoşuna gitti yarında gel salonu siliver dio bayrama hazır olsun dio hahah bende dedim. bu kdr yüklenmeyem bi gün ara verim :)

günaydın bende doğuramadım daha :S
kızlar bende geceden beri yeşilimtrak bi akıntı oluştu. dr.umun bugün sez. günü ulaşamadım. birazdan tekrar arıcam ama sizin bi fikriniz var mı eyvahedigeldismile

bende öyle kaç kere wcye gidiyorum sayamadım.bi de acayip gaz sancısı var bende.

kızlar bende geceden beri yeşilimtrak bi akıntı oluştu. dr.umun bugün sez. günü ulaşamadım. birazdan tekrar arıcam ama sizin bi fikriniz var mı eyvahedigeldismile

günaydın cnm bende doğurmadım benim hiç bi fikrim yok. dr una ulaş cnm. muhakkak.

üşütmüş olabilirsin canım.malum havalar soğuk

hdilekh hemen doktora git bence, bebişin wc yapms olabilir. ablamın da öyle olmuştu yesil böyle akıntı gelmişti, bi gittiki bebek wc yapmış apar topar almıslardı doguma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…