ben oturabiliyorum da kalkabiliyorum da hahaha
hayırlısı kuzum valla bu kadar bekledik.
Kızlarrr ben geldimmm
oglumda bende cok ıyıyız maşallah :) bugun eve geldık deayları sonra anlatırım :)
ben umutlu degilim pek heheheh
selam platincim nasılsın canım . benim baglantım iyi degil kopup duruyor sürekli sesim kesilirse anlayın mafoldumben
ecrinece kız aloooo doğurmadnı mı halaa:)))
o kadar da çömelerek yer sildinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
(biliyorum şu an yoksun ama içimden yazmak geldi)
selam kızlar bende 30/10/2010 da doğum yaptım anca yazabiliyorum biizm kuzulardan...sipinal sez.oldu ama ben mahfoldum her bünyr çok farklı demekki...ama şimdi gayet iyiyim...
Günaydın kızlar nasılsınız?hala doğuramadık:))))))
selam kızlar bende 30/10/2010 da doğum yaptım anca yazabiliyorum biizm kuzulardan...sipinal sez.oldu ama ben mahfoldum her bünyr çok farklı demekki...ama şimdi gayet iyiyim...
dün 12 de çıktım evden navigasyonuda aldımdolaşa dolaşa anneme gittim 2.1 km yürümüşüm. navigasyonun yalancısıyım :) sona anneme çıktım merdivenlerden tabe. 6. kata ordada doğru dürüst hiç oturmadım. börek sardım yerleri sildim. akşama yemeğede kaldık. yemekti bulaşıktı derken. eve bi geldim. baldırlarımdan et kırılmış nasıl acıo anlatamam. kociş masaj yaptı sardı öyle uyudum gecede on kere wc ye kalkmışımdır. sancıda oldu gece baya. ama düzenli değil işte. apış aramdaki kemikler çok ağrııo sadece. anneminde hoşuna gitti yarında gel salonu siliver dio bayrama hazır olsun dio hahah bende dedim. bu kdr yüklenmeyem bi gün ara verim :)
günaydın bende doğuramadım daha :S
kızlar bende geceden beri yeşilimtrak bi akıntı oluştu. dr.umun bugün sez. günü ulaşamadım. birazdan tekrar arıcam ama sizin bi fikriniz var mı eyvahedigeldismile
günaydın bende doğuramadım daha :S
kızlar bende geceden beri yeşilimtrak bi akıntı oluştu. dr.umun bugün sez. günü ulaşamadım. birazdan tekrar arıcam ama sizin bi fikriniz var mı eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?