2010 Ekim Anneleri

ececiğim annen çok doğru söylemiş
biz işin şakasındayız zatenkaydirigubbakcemile2

bende öyle kaç kere wcye gidiyorum sayamadım.bi de acayip gaz sancısı var bende.

bide çok yorgundumya her wc ye kalktığımda. sancı vardı ama wcden sona geçiodu sanki. ama belkide yorgun olduğumdan sancıyı hissetmeden uykuya dalıodum belkide bilemicem. wc ye çok sıkıştığımdada kasıklarım ağrırdı benim.

delikafadulden
bizim doğuramayan anniişler kadrosu tamam hdilekh de burada muhtemelen oda doğuramadı ehe kaydirigubbakcemile3

hiç sorma dün komşunun kınası vardı oraya gittim. her gören sen daha yatmadın mı dio ( sanırım doğuramadın mı demek istiolar ama burda soruş şekli bu herhalde ) bide kaynanam ne dese beğenirsiniz : bi yatıramadık gitti !!! kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim :çok üzgünüm: eşimde dio kimle karşılaşsam bebek doğdu mu diye soruyolar dedi. bende annenn suçu dedim. 6 aylık hamileyken 7 aylık hamile diodu. daha doğuma 1.5 ay varken bugün yarın bekliyoz dedi. eee benide o psikolojiye sokunca şimdi sinirleniom nie doğmuo bu çocuk die.
üfff bide şu yeşil akıntı çıktı. delikafadulden

abartma kızsempatiksalakcinni
yorgunluktan doğuramayacağın ıkanamayacağızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ecrinece, armagan..meltem, Dark+, duduu+, guldrm, hdilekh, meltemfen, Tuba373+

sabah sabah kalabalığız

aynen bende öyle ece.sancı vardı ama o kadar uykum vardı ki hemen dalıyodum uykuya.şimdi bile belim ağrıyo azcıkkk
aynen canımmm.. pazar günü gidiyim diyorum doktorum oradaysa bi baksın ne olacaksa olsun.

bende 13ünde dr randevum var doğmazsa gidicem:)))gitti yine paracıklar:))))))))kaydirigubbakcemile3

abartma kızsempatiksalakcinni
yorgunluktan doğuramayacağın ıkanamayacağızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kız yatamıomda dönmek işkence. kalkmak oturmak yanmışım ben. en iyisi dinlenmek ee gelcekler nasılsa bi şekilde. ben hep bir iki gün fazla sölüom

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ecrinece, armagan..meltem, Dark+, duduu+, guldrm, hdilekh, meltemfen, Tuba373+

sabah sabah kalabalığız

oh ya ne güzel.en azından burda mutlu oluyoruz.kimse bi yere gitmesin sakınnnnn:teytey:

ay doğsunlar da gitsin paracıklarrrr sırnaşık şey rüyalarıma bile giriyor artık gece rüyamda doğuruyordum sancım felan tutuyodu uyandım gercek sandım kendimi dinlemeye basladım bu sefer kaç saat uyuyamadım kaydirigubbakcemile3

benimde kontrol yrn :) dicem siz dedinizden beri yer siliom yokmu bi açılma yoksa pes edicem. hahah alın beni sezeryana bitsin bu iş

bende gittigimde bi bakın dicem acılma felan varmı inmiş mi kanala yani baksın ki bilelim ne olacaksa olsun :))))))

biz bile daha doğuramadık ece günümüz senden önce.:çok üzgünüm:

evet bir gün bile fark ediyor dime. senin kilo durumu ney. ben allahtan zayıfımda çok zorlamıo beni. 67 kilo olmuşum ama hiç gözükmüo sırf göbekten ibaretim. :)

ee şakaysa ne uğraşıom ben yatim doğumu bekliyim :) canım çıkmış walla yer silcem die

kuzucuğum biz ne yaparsak yapalım vaktini bekliyor bebişler
dr sana doğumun kolaylaşsın diye yürü yer sil vs demiştir. hiç bir doktor erken erken doğurtmaya kalkmaz

aman ne vardı doğsaydı da doğum için harcasaydık paralarınaniknanik:roflol:işin şakası tabi.ben hep geçen ay bu son özel muayene diodum ama sanırım nasip değilmiş...
benimde kontrol yrn :) dicem siz dedinizden beri yer siliom yokmu bi açılma yoksa pes edicem. hahah alın beni sezeryana bitsin bu iş

ece dr seni kandırmış olmasın.kareteci çocukta diodu ya cilala parlat o hesap yer sil otur kalakkaydirigubbakcemile2:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…