bende öyle kaç kere wcye gidiyorum sayamadım.bi de acayip gaz sancısı var bende.
ececiğim annen çok doğru söylemiş
biz işin şakasındayız zatenkaydirigubbakcemile2
bende öyle kaç kere wcye gidiyorum sayamadım.bi de acayip gaz sancısı var bende.
bizim doğuramayan anniişler kadrosu tamam hdilekh de burada muhtemelen oda doğuramadı ehe kaydirigubbakcemile3
dün 12 de çıktım evden navigasyonuda aldımdolaşa dolaşa anneme gittim 2.1 km yürümüşüm. navigasyonun yalancısıyım :) sona anneme çıktım merdivenlerden tabe. 6. kata ordada doğru dürüst hiç oturmadım. börek sardım yerleri sildim. akşama yemeğede kaldık. yemekti bulaşıktı derken. eve bi geldim. baldırlarımdan et kırılmış nasıl acıo anlatamam. kociş masaj yaptı sardı öyle uyudum gecede on kere wc ye kalkmışımdır. sancıda oldu gece baya. ama düzenli değil işte. apış aramdaki kemikler çok ağrııo sadece. anneminde hoşuna gitti yarında gel salonu siliver dio bayrama hazır olsun dio hahah bende dedim. bu kdr yüklenmeyem bi gün ara verim :)
aynen bende öyle ece.sancı vardı ama o kadar uykum vardı ki hemen dalıyodum uykuya.şimdi bile belim ağrıyo azcıkkkbide çok yorgundumya her wc ye kalktığımda. sancı vardı ama wcden sona geçiodu sanki. ama belkide yorgun olduğumdan sancıyı hissetmeden uykuya dalıodum belkide bilemicem. wc ye çok sıkıştığımdada kasıklarım ağrırdı benim.
aynen canımmm.. pazar günü gidiyim diyorum doktorum oradaysa bi baksın ne olacaksa olsun.
abartma kızsempatiksalakcinni
yorgunluktan doğuramayacağın ıkanamayacağızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ecrinece, armagan..meltem, Dark+, duduu+, guldrm, hdilekh, meltemfen, Tuba373+
sabah sabah kalabalığız
aynen bende öyle ece.sancı vardı ama o kadar uykum vardı ki hemen dalıyodum uykuya.şimdi bile belim ağrıyo azcıkkk
bende 13ünde dr randevum var doğmazsa gidicem:)))gitti yine paracıklar:))))))))kaydirigubbakcemile3
aynen bende öyle ece.sancı vardı ama o kadar uykum vardı ki hemen dalıyodum uykuya.şimdi bile belim ağrıyo azcıkkk
aynen. belimde ağrıo az.
bende 13ünde dr randevum var doğmazsa gidicem:)))gitti yine paracıklar:))))))))kaydirigubbakcemile3
kız yatamıomda dönmek işkence. kalkmak oturmakyanmışım ben. en iyisi dinlenmek ee gelcekler nasılsa bi şekilde. ben hep bir iki gün fazla sölüom
biz bile daha doğuramadık ece günümüz senden önce.:çok üzgünüm:
biz bile daha doğuramadık ece günümüz senden önce.:çok üzgünüm:
ee şakaysa ne uğraşıom benyatim doğumu bekliyim :) canım çıkmış walla yer silcem die
aman ne vardı doğsaydı da doğum için harcasaydık paralarınaniknanik:roflol:işin şakası tabi.ben hep geçen ay bu son özel muayene diodum ama sanırım nasip değilmiş...ay doğsunlar da gitsin paracıklarrrr sırnaşık şey rüyalarıma bile giriyor artık gece rüyamda doğuruyordum sancım felan tutuyodu uyandım gercek sandım kendimi dinlemeye basladım bu sefer kaç saat uyuyamadım kaydirigubbakcemile3
benimde kontrol yrn :) dicem siz dedinizden beri yer siliom yokmu bi açılma yoksa pes edicem. hahah alın beni sezeryana bitsin bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?