evet bir gün bile fark ediyor dime. senin kilo durumu ney. ben allahtan zayıfımda çok zorlamıo beni. 67 kilo olmuşum ama hiç gözükmüo sırf göbekten ibaretim. :)
kuzucuğum biz ne yaparsak yapalım vaktini bekliyor bebişler
dr sana doğumun kolaylaşsın diye yürü yer sil vs demiştir. hiç bir doktor erken erken doğurtmaya kalkmaz
aman ne vardı doğsaydı da doğum için harcasaydık paralarınaniknanik:roflol:işin şakası tabi.ben hep geçen ay bu son özel muayene diodum ama sanırım nasip değilmiş...
ece dr seni kandırmış olmasın.kareteci çocukta diodu ya cilala parlat o hesap yer sil otur kalakkaydirigubbakcemile2:roflol:
,darkım nasılsın39 bitmiş kuzum 40 a girmişin işte doğur artık hehe az da ben baskı yapim
ben zaten 68 kiloyla başladım tatlım.ekle üstüne 14 kilo ohhhhhhh ama zorlamıyo kilo.psikolojim kilolardan ağırrrr
ben zaten 68 kiloyla başladım tatlım.ekle üstüne 14 kilo ohhhhhhh ama zorlamıyo kilo.psikolojim kilolardan ağırrrr
ulaşamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile:çok üzgünüm:
,
sağol bee!!!!! kaydirigubbakcemile3 çok güzel moral veriyonnnn .
kaydirigubbakcemile3 Bende 10kilocuk aldım onde bi göbüşüm var kocaman oda iyice inmiş aşağıya düşecek gibi duruyosositososito
,
sağol bee!!!!! kaydirigubbakcemile3 çok güzel moral veriyonnnn .
kaydirigubbakcemile3 Bende 10kilocuk aldım onde bi göbüşüm var kocaman oda iyice inmiş aşağıya düşecek gibi duruyosositososito
yok tatlım ya benim göbek hala çok inmiş sayılmaz.ama bacaklarım resmen açılıyo hissediyorum.hatta ben bunu taaa ne zamandır söylüyorum sizlere.açılıyo resmen bacaklar birleşmiyo yaaaa
ulaşamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile:çok üzgünüm:
walla birleşmio. ortada açıklık kalıo. bide bacak bacak üstüne atmayı dene hayatta olmuo hahahah halbuki duramazdım bacak bacak üstüne atmadanşimdi atamıom bile :)
sakin ol canım eşin yanında mı?yoksa drunun çalıştığı hastaneden ulaşmaya çalış.tam yoğun oldukları saatler ya ondandır.
ya kızlar şu topuk kanı için ne düşünüyosunuz benim canım sıkıldı.dün kimde okudum hatırlamıyorum troid değeri yüksek çıkmış birinin bebeğinin ben hemen takıldım
olmuyoki nasıl atayım rezillik.ki ben hep öyle oturmaya alışkınım bide.ister istemez ayağım gidyo ama kalkmıyooooooookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?