2010 Ekim Anneleri

evet bir gün bile fark ediyor dime. senin kilo durumu ney. ben allahtan zayıfımda çok zorlamıo beni. 67 kilo olmuşum ama hiç gözükmüo sırf göbekten ibaretim. :)

ben zaten 68 kiloyla başladım tatlım.ekle üstüne 14 kilo ohhhhhhh ama zorlamıyo kilo.psikolojim kilolardan ağırrrr

tabiki çömelme yürüme vs yani devamlı hareket halinde olan ile tembel tembel yatan aynı olmaz.:))) ama yine de yapı meselesi bi baktın tembel olan daha erken ve daha kolay doğurur:hulya:kaydirigubbakcemile3

kuzucuğum biz ne yaparsak yapalım vaktini bekliyor bebişler
dr sana doğumun kolaylaşsın diye yürü yer sil vs demiştir. hiç bir doktor erken erken doğurtmaya kalkmaz

yok cnm o zaten doğumu başlatır demedi. kolaylaştırır dedi.

hee ya kandırıkladı doktor beni çin işkencesi yapıo bana bu göbekle pardon bebekle

darkım nasılsın 39 bitmiş kuzum 40 a girmişin işte doğur artık hehe az da ben baskı yapim
,

sağol bee!!!!! kaydirigubbakcemile3 çok güzel moral veriyonnnn .

ben zaten 68 kiloyla başladım tatlım.ekle üstüne 14 kilo ohhhhhhh ama zorlamıyo kilo.psikolojim kilolardan ağırrrr

kaydirigubbakcemile3 Bende 10kilocuk aldım onde bi göbüşüm var kocaman oda iyice inmiş aşağıya düşecek gibi duruyosositososito

,

kaydirigubbakcemile3 Bende 10kilocuk aldım onde bi göbüşüm var kocaman oda iyice inmiş aşağıya düşecek gibi duruyosositososito

çok güzel moral veriirm kaydirigubbakcemile3

,

yok tatlım ya benim göbek hala çok inmiş sayılmaz.ama bacaklarım resmen açılıyo hissediyorum.hatta ben bunu taaa ne zamandır söylüyorum sizlere.açılıyo resmen bacaklar birleşmiyo yaaaa

ay kızlar anam üdn bi iyidi bi iyidi sormayın alışmayamı başladılar yoksa başka bişimi anlayamadım. babam deseniz oooooo torunumun anası gelmiş dedi :S ben şok :) ilk defa torun kelimesi kullandı adam.

ya kızlar şu topuk kanı için ne düşünüyosunuz benim canım sıkıldı.dün kimde okudum hatırlamıyorum troid değeri yüksek çıkmış birinin bebeğinin ben hemen takıldım

hdilekhcim sakin ol canım, ameliyattadır belki cıkınca ararsın artık. ben sadece basımıza geldigi icin söyleyim dedim seni panik yaptırmak icin demedim canım.

yok tatlım ya benim göbek hala çok inmiş sayılmaz.ama bacaklarım resmen açılıyo hissediyorum.hatta ben bunu taaa ne zamandır söylüyorum sizlere.açılıyo resmen bacaklar birleşmiyo yaaaa

walla birleşmio. ortada açıklık kalıo. bide bacak bacak üstüne atmayı dene hayatta olmuo hahahah halbuki duramazdım bacak bacak üstüne atmadan şimdi atamıom bile :)

ulaşamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

direk hastaneye gitsen olmaz mı canım
belli ki gitmen gerekiyor boşver telefonu
öncelikle sakin ol ama canım bebişini huzursuz etme. hareketlerini kontrol et giderken

walla birleşmio. ortada açıklık kalıo. bide bacak bacak üstüne atmayı dene hayatta olmuo hahahah halbuki duramazdım bacak bacak üstüne atmadan şimdi atamıom bile :)

olmuyoki nasıl atayım rezillik.ki ben hep öyle oturmaya alışkınım bide.ister istemez ayağım gidyo ama kalkmıyooooooookaydirigubbakcemile3

sakin ol canım eşin yanında mı?yoksa drunun çalıştığı hastaneden ulaşmaya çalış.tam yoğun oldukları saatler ya ondandır.

eşim yanımdada birazdan işe gitcek. dr.un sekreterine ulaştık şuan doğumda. 12 de muayenehaneye gelcekmiş eyvahedigeldismile

ya kızlar şu topuk kanı için ne düşünüyosunuz benim canım sıkıldı.dün kimde okudum hatırlamıyorum troid değeri yüksek çıkmış birinin bebeğinin ben hemen takıldım

evet canım aslında bende dusunuyorum onu. en cok canı yanacak ağlayacak ona nasıl dayanıcam ((((((((( ben götürmem zaten herhalde o ağlarsa bende ağlarım ( icini temiz tut allah'ın izniyle birşey cıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…