ama azcık buyusunler de acık karıya benzıyım ya:):):)
merhabalar, benim son adetim 27aralık beklenen doğum tarihi 3 ekim yaşım 25 benide eklerseniz sevinirim.
nedense banada herkes öle diyo biraz kadına benzersin falan hala daha hiç evli ve hamile gibi değilsin diyolar merak ediyorum evli kadın gibi nasıl olunuyo hamile olduğum göbek çıkınca belli olur zaten
dün hamileyken 35kilo alan komşum karnıma bakıyo bu ne ya böle hamilemi olur diyo dedim daha 2.5luk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
merhabalar, benim son adetim 27aralık beklenen doğum tarihi 3 ekim yaşım 25 benide eklerseniz sevinirim.
nedense banada herkes öle diyo biraz kadına benzersin falan hala daha hiç evli ve hamile gibi değilsin diyolar merak ediyorum evli kadın gibi nasıl olunuyo hamile olduğum göbek çıkınca belli olur zaten
dün hamileyken 35kilo alan komşum karnıma bakıyo bu ne ya böle hamilemi olur diyo dedim daha 2.5luk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Bepantene kremi ve merhemi farklımı ben aynı şey sanıyordum delikafadulden
hoşbulduk
ben goguslerı dıyorum ya zayıflık zaten oyle dıyolar ama onu takmıyom da. gogus yok bende:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dadlum göğüs bende çok güzel vardı bedenim 34dü :sinifsinif: düşün göğüs 80 kaydirigubbakcemile3
canlarım benim normal bu göğüs kaşıntıları ben ölüyodum ağrıdan kaşıntıdan zamanla geçiyor sıkın dişinizi azıcık ben dün ikili testimi yaptırdım çok şükür 3 4 güne kadar alırım sonucunu inşallah
merhabalar,benim son adetim 27 aralık 2009,beklenen doğum tarihim 3 ekim 2010, yaş 25 benide ekelrseniz listeye sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?