2010 Ekim Anneleri

ama azcık buyusunler de acık karıya benzıyım ya:):):)

nedense banada herkes öle diyo biraz kadına benzersin falan hala daha hiç evli ve hamile gibi değilsin diyolar merak ediyorum evli kadın gibi nasıl olunuyo hamile olduğum göbek çıkınca belli olur zaten
dün hamileyken 35kilo alan komşum karnıma bakıyo bu ne ya böle hamilemi olur diyo dedim daha 2.5luk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Evli kadın tombul kadın oluyor canım :roflol: sen hiç bakma onlara zayıflık gibisi varmı boşver desinler..

ben goguslerı dıyorum ya zayıflık zaten oyle dıyolar ama onu takmıyom da. gogus yok bende:)

Bepantene kremi ve merhemi farklımı ben aynı şey sanıyordum delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

onu bunu bırakın bi dünya kıyafet var nasıl olmucak ya ben fırlama gibi giyiniyodum heralde ondan hamileyken nasıl giyincez fırlama gibi
dün güzel bi takdik buldum olmayan pantlar için ama nerde görmüştüm ya bacaklarım kalınlaşmassa denicem o taktiği aklinialirimsmileaklinialirimsmile
arıyım bakayım belki bulurum

ben goguslerı dıyorum ya zayıflık zaten oyle dıyolar ama onu takmıyom da. gogus yok bende:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dadlum göğüs bende çok güzel vardı bedenim 34dü :sinifsinif: düşün göğüs 80 kaydirigubbakcemile3

canlarım benim normal bu göğüs kaşıntıları ben ölüyodum ağrıdan kaşıntıdan zamanla geçiyor sıkın dişinizi azıcık ben dün ikili testimi yaptırdım çok şükür 3 4 güne kadar alırım sonucunu inşallah

maşallah ne kadarlık oldun?

ben 90 la başladım hamileliğe sonraki kontrolde 89,5 dün de 88 olmuşum hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…