2010 Ekim Anneleri

Bizim de ikili testimiz Nisanın 1inde. Çok heyecanlanıyorum korkuyorum da hayırlısıyla atlatsak.

bizim doktorumuz da istemiyor(muş) ne gerek var allah korusun birşey olursa aldırıcakmısın diyormuş ama ben yaptırıcam yine de.

merhaba arkadaşlar nasılsınız hamişliğiniz nasıl gidiyor sizleri çok özledim bi bakim dedim anlaşılan aranızdan kolay kolay kopamıcam hepinizi seviyorum sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inş.

Biz iyiyiz canım sen nasıl oldun Allah sabır versin tez vakitte sağlıklı bir bebişe kavuşacaksın inşallah..

bence iyi bi taktik eteklerindede deneyebilirsin bence straplez streç badiylede yapılabilir ama pantolonlarda bacakların kalınlaşmamaso lazım benim bacaklar zaten bol pantların hepsinin şimdilik oluyolar ama oturunca sıkıyo işte kaydirigubbakcemile3

Evet bende eteklerde bu şekilde kullanmadığım badilerden yapmayı düşünüyorum bi hamile eteği 60-70 lira ya veremem o kadar para 3-5 ay için.

canım hosgeldınnn nasılsın?

Biz iyiyiz canım sen nasıl oldun Allah sabır versin tez vakitte sağlıklı bir bebişe kavuşacaksın inşallah..

iyi görünmeye zorluyorum kendimi... sonuçlarımı bekliyorum merakla:çok üzgünüm:inş. tekrar bu güzelliği yaşayacağıma inanıyorum 2,5yıldır bekliyordum zor bulup kolay kaybedince ve bunu ikinci kez yaşayınca çok yıkıldım nevyas anlatamam ne uyku var ne yemek bi an önce toparlanmam için herkes elinden geleni yapıyor ama bilmiyorum pskolojik bi destek alıcam sanırım biraz daha bekleyimde...

Kolay değil canım inşallah tahlillerinde güzel çıkar kendini kötü hissediyorsan dediğin gibi bi yardım al iyi gelecektir canım..

bu arada ben evde gıyıyodum kot pantolon. ama oturunca dugmesını acmak gerekıyodu. artık gıymıyom bebişimi ezmesın dıye. evde hep bol seyler gıyıyorum. dısarda da normal seyler. ama yakında bıseyler almam gerekecek sanırım.

yaptım sabah olduğu için düğme bağlandı ama açık olarakta denedim straplez badiyle denedim göbek olmadığı için olur gibi durdu
eklesemmiki kaydirigubbakcemile3

esemos tatlım bence de kendıne hep kotu hıssedıyosan yardım alman lazım.

kızz çok bet bi pantolan sordum devamlı alışlveriş yaptığım çok hoş biyer var varmış orda hamile pantları nasıl bet bişe 79 lira ebbedi giymem zaten kocam elbise,etek alcam bisürü diyo daha sevimliymiş pantolan almıcakmış alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…