2010 Ekim Anneleri

Elbise çok tatlı duruyor gerçekten..

esemos tatlım bence de kendıne hep kotu hıssedıyosan yardım alman lazım.

canım gündüz tam iyiyim diyorum takvime bakınca ağlıyorum televizyon izleyim diyorum bebekleri görünce başlıyorum akşam oluyor uyuyunca geçer diyorum rüyalarımdan korkarak kalkıyorum çok zor ALLAH ımdan sabır istiyorum ve hala bu halime şükrediyorum hakkımda hayırlısı diye dua ettim hep hayırlısı böyleymiş... öpüyorum seni canım çok saol sonra gelirim yine...

Suanlık benim kıyafetlerim oluyor çok şükür. zaten ben hafif bolumsu şeyler giyordum kıyafetlerim var yaza doğru belki alırsam alırım en çok almak istediğim şey; bahçıvan pantolon çok yakısıyor hamişlere kısmet olursa bende alıp giyicem öyle baska birsey almayı düşünmüyorum :)

Evet elbiseler ve tunikler çok hoş duruyor altına bide tayt giyiceksin ben hep öyle giyinirdim simdide giyincem karnım bi çıksaaa ah ah :))

tamam tatlım ugrarsın yıne. Allahım sabır versın sana.

Evet elbiseler ve tunikler çok hoş duruyor altına bide tayt giyiceksin ben hep öyle giyinirdim simdide giyincem karnım bi çıksaaa ah ah :))

senın ılk hamılelıgın degıl mı? bende elbıselerden yanayım. bayılıyom:)

Üstlerde bende bol alıyordum hep hamile kalma ihtimalime karşı ama altlar olmuyor göbekten..Görümcemlerin orda bi mağazada 5 tl ye hamile etekleri varmış eltisini götürüp 2 tane aldırmış bide bana anlatıyor insan 2 tanede bana alır 10 tl ya sinir oldum..

hakkaten he ne ucuzmus. alamamıs mı bı kac tane sana da.:umursamaz:

senın ılk hamılelıgın degıl mı? bende elbıselerden yanayım. bayılıyom:)

evet canım ilk olucak allahın izniyle :Saruboceq: o yüzden böyle heyecanlıyıımmmm kaydirigubbakcemile3
çok güzeller amaaa bayılmamak elde değil kii opuyorumnanaktan

haklısın insan sana da alırdı. bende sinir olurum valla .
Selam kıslar nasıınız

Hosgeldin canııımm.. opuyorumnanaktan

Benimkinin eli bana bişey almaya yada bişey vermeye gitmiyor :roflol: almadın hadi dese gel beraber gidelim sende al diye anlatıyorum bide eteklerim olmuyor diye ama görümce işte :))

benımde ılk bebişte:) heyecan tabı cok. ben oda yapamıycam bebişime ya. benım ev 3 oda 1 salondu ama salonu kucuk dıye bı odayı katmıslar. yayla gıbı salon. ısıtmak zor olur dıye kıs ıcın oturma odası yaptım. bebişe oda kalmadı sımdılık beşik alıcam sadece sonra oda yaparım artık bı sekılde bakalım.

Benimkinin eli bana bişey almaya yada bişey vermeye gitmiyor :roflol: almadın hadi dese gel beraber gidelim sende al diye anlatıyorum bide eteklerim olmuyor diye ama görümce işte :))

benımkı tam tersı bısey alayım dıye delı oluyo. sımdı de ıstanbula gıtcem dıye cok bıseyler al hep yenı gıy orda dıyo:) bı yerde bısey bulsun hemen arıyo hadı gıdelım dıye. kendı bıraz kılolu kendıne gore bulamıyo bana sarıyo:)

insan kıpır kıpır oluyor birde kucaklarımıza aldığımız günü görsek :Saruboceq:
bende ilk basta oda yapmıcam yatak odasında yatacak bizimle.Benim evde 2+1 ileride büyüdüğünde oturma odasını ona yapıcaz allah nasip ederse. Tam da kışa geliyor nasıl ısıtıcaz bu evleri bilmem benim salonda kocaman ısınmıyor diye oturma odasında oturuyoruz. Yatak odam küçük ısınıyor allahtan orada yatarız üçümüz :kedi: Bende park yatak almayı dusunuyordum.Kayınvalidemlerin bambu besikleri var suan eltimin bebegi yatıyor,6ay yatabilirmiş bizimki doğucanda onu alıp süsleticez öyle dedi kayınvalidem hem daha az yer kaplar hem de ileride ona göre birşey alırız diye düşündüm bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…