kızz çok bet bi pantolan sordum devamlı alışlveriş yaptığım çok hoş biyer var varmış orda hamile pantları nasıl bet bişe 79 lira ebbedi giymem zaten kocam elbise,etek alcam bisürü diyo daha sevimliymiş pantolan almıcakmış alsanaalsanasmile
esemos tatlım bence de kendıne hep kotu hıssedıyosan yardım alman lazım.
canım gündüz tam iyiyim diyorum takvime bakınca ağlıyorum televizyon izleyim diyorum bebekleri görünce başlıyorum akşam oluyor uyuyunca geçer diyorum rüyalarımdan korkarak kalkıyorum çok zor ALLAH ımdan sabır istiyorum ve hala bu halime şükrediyorum hakkımda hayırlısı diye dua ettim hep hayırlısı böyleymiş... öpüyorum seni canım çok saol sonra gelirim yine...
Evet elbiseler ve tunikler çok hoş duruyor altına bide tayt giyiceksin ben hep öyle giyinirdim simdide giyincem karnım bi çıksaaa ah ah :))
Selam kıslar nasıınız
ıyı tatlım sen nasılsın?[/QUO
bnd eiyiyim cnmcm nolsun bi bakıyım ddm sizlereopuyorumnanaktan
Üstlerde bende bol alıyordum hep hamile kalma ihtimalime karşı ama altlar olmuyor göbekten..Görümcemlerin orda bi mağazada 5 tl ye hamile etekleri varmış eltisini götürüp 2 tane aldırmış bide bana anlatıyor insan 2 tanede bana alır 10 tl ya sinir oldum..
ıyı tatlım sen nasılsın?[/QUO
bnd eiyiyim cnmcm nolsun bi bakıyım ddm sizlereopuyorumnanaktan
ıyı yaptın canım. muhabbet kıyafetlerden gıdıyo:)
senın ılk hamılelıgın degıl mı? bende elbıselerden yanayım. bayılıyom:)
Üstlerde bende bol alıyordum hep hamile kalma ihtimalime karşı ama altlar olmuyor göbekten..Görümcemlerin orda bi mağazada 5 tl ye hamile etekleri varmış eltisini götürüp 2 tane aldırmış bide bana anlatıyor insan 2 tanede bana alır 10 tl ya sinir oldum..
Selam kıslar nasıınız
Benimkinin eli bana bişey almaya yada bişey vermeye gitmiyor :roflol: almadın hadi dese gel beraber gidelim sende al diye anlatıyorum bide eteklerim olmuyor diye ama görümce işte :))
benımde ılk bebişte:) heyecan tabı cok. ben oda yapamıycam bebişime ya. benım ev 3 oda 1 salondu ama salonu kucuk dıye bı odayı katmıslar. yayla gıbı salon. ısıtmak zor olur dıye kıs ıcın oturma odası yaptım. bebişe oda kalmadısımdılık beşik alıcam sadece sonra oda yaparım artık bı sekılde bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?