seker_leblebıydı o mu?
balum umudunu kaybetme dua et daha bişi olduğuda yok zaten yat dinlen hiçbişi yapma sakın.
inşallah durum olması gerektiği gibi ilerler....sen yinede sakın bozma moralini......bu bebişin için çok önemli biliyosun......ben çıkıyom canım öptüm seni kendine dikkat et tatlım......
Sanırım o canım karıştırdım nickini burdaydı ekim annesi olacaktı ama malesef kaybetmiş bebeğini..
ohh sükür canim masallah rabbim bizede nasip etsin o heyecani insallah
canim bende eklerim seni istersen benimki de erva türker
nasip canim ama 36 haftalikken alinmasi gerekiyorsa niye almadi ki?
niye bekletti keske alinsaydi belkide hayatta olurdu diycem ama hersey kader.insallah bir daha yasamazsin canim bu aciyirabbim karnindakine hayirli uzun ömürler versin canim
tskler canim.insallah ise yarar evet doktoruma sikayet ederim beyimi:)
belki ise yarar kaydirigubbakcemile5
hos geldin canim armizaselam kızlar bende rabbim nasip ederse ekim annesi olacağım............ama ilk bebeğimi kaybettiğim için ve bende genetik sorun olduğu için çok korkuyorum............. sat: 25 Aralık ama döllenme tarihi : 16 Ocak. (doktorun hesabı) şu anda bebeğim 5+5 günlük. kese var ama kalp atışını bugün duyamadık pazartesi tekrar gidicez..........doktor 6 haftadan itibaren duyulur dedi..........bhcg değerleri gayet güzel ilerliyor...........sizce döllenme tarihi daha mı önemli..........siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını? bu arada yaşım 27 kilo 59
karatasoz eklemıssın benı fcebook ta:):) gordum senı gordummmm:):)
bende seni gördüüüüüüüümekleyin kıslarrr ya bide bana yasemin deyin yasemin yazamadığım için soyadımı yazdım çünkü yadırgıyorum.
kizlar facebook beni ekleyin ben onaylayim sizi bulamiyorum ben adinizi yaziyorum bir cok kisi cikiyor acep hangisine davet yolluycam karisiyor:))))
benim erva türker
hos geldin canim armiza
insallah böyle güzel devam eder.6 haftalik olunca duyulur canim kalp atislari.
benim de randevum persembe günü 6 +2 günlük olcaz
merhaba balum şu alttaki sevimli çizelgeyi nereden yaptınız ? teşekkürler
teşekkürler canım cevap verdiğin için..........bizimde kontrolümüz yarın inşallah bu kez duyarız..........çünkü bugün hiç uyuyamadım stresten aslında çok zararlı ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?