2010 Ekim Anneleri

burda hava buz gıbı oldu ya bnde battanıyenın altından cıkmıyom sımdıden doğalgazıda yakmıyom bebek olunca cok yanıcak dıye yandık bu sene yaw

aynen pıt diye cıkıcak bız anlamıcaz bıle normal doğum gbısı varmı doğum yapıon ardından ıstedıgın yemek gelıyo mıs gıbı guzel yönleri var dusunsene
ay düşündüğün şeye bakkkk kaydirigubbakcemile3

kızlar korkmayın bu kdar doğumda gidin catır catır doguruun normal hiç kendinizi kestirmeyin bosuna.

bizde öle istioz ama kısmet inşallah
hep birlikte doğuma gıtsek ne guzel olur ya destek oluruz bırbırımıze aynı burda oldugu gıbı
bnde hurma yemekten bayılıcam sımdı
ne güzel olurdu. el ele tutuşup ıkınnn ıkınnnnnnn

herkese selam...
slm cnm
haklısın şartlanmamak lazım. kısmet hangisyse artık :S

biran önce doğsada bu korkudan kurtulsak :çok üzgünüm:

tabıkı ınsallah hakkımızda hayırlısı olur ısallah bızımde sonumuzda ne olucagı bellı deılkı normal doğum odaklıyız ama bakalım bebij nasıl emzırmeler nasıl gecıyor

yok yakmıyoda ama bayıyo

benıde herkes ruyasında göruyomus doğum yapmışım akrabalar bnden sabırsız :) bn pazartesı kontrole gıdıyom sen nezaman gıdıyon

ya bilen varmı benimkinin altını misal küçük çiş olunca kayınvalide degiştirme hemen öle gerek yok dio diom anne pişik olmasın yok dio küçük çişte pişik olmaz ay deli olcam ne gerek var değiştirsem nolcaksaaaaaaaa cok cnım sıkılyor bebegim öle durunca
hakikaten sadece çiştemi pişik oluyor?

canım benimki o kadar çok sık istemedi, uzunca emip uyuyordu ama tam dalmadan koyarsam o da ağlamaya başlıyor. memeye gelince tekrar uyuyor. ben de kucaktakı sıcaklığı arıyor herhalde diyorum. bi de ne kadar rahatsız duruyorsa o kadar derin uyuyor benimki :) böyle rahat düz bir yere yatırınca uyanıyor :) kucakta ecüş bücüş durmayı seviyor.

kızlar aklınızda bulunsun, vücudunun her yerinde bu gibi sivilceler çıkabilirmiş. ortası beyaz, etrafı kırmızı minicik sivilceler. bunlar dış ortama verdikleri bir tepkiymiş ve çok normalmiş. meraklanmayın.

bir de benim kızın omuzlarında falan tüyler vardı, bendeki hormonlardan kaynaklanıyormuş, dökülecekmiş.

göğüsleri de hafif şiş, oynamayın dediler, onlar da hormonlardan, onlar da düzelecekmiş. hatta doktor sıktı bebeğimin memelerinden süt çıktı. çok şaşırdım ama çok normal dedi doktor, erkek bebeklerde bile oluyormuş.

kız bebeklerin vajinasında akıntı da oluyor, onu da aklınızda bulundurun. vajinanın içini silmeyin sakın, hassas bölge orası :) anne karnındayken kalan beyaz tabaka koruyor, temizlemeyin onu.

tırnaklarını ilk 20 gün kesmeyin dediler bize, zaten yumuşak tırnaklar, kendiliğinden uzun tarafları kopuyor.

aklıma gelmişken yaziim dedim :)

napıyım guzel yonlerını dusunuyom normal doğumun cok kan kaybedınce karnımız cok acıkıcak yaw
oğluşunu sev annesı oda uzulmesın sen uzulursen oda uzulur:

ilk aylar cok fazla çiş yaparlar poposu hava almazsa pişik olur ve temız olmazsa pişik olur demişti sık sık değiştir ama yapınca hmn değiştirme asla kakası bekletılmemelı eğitime gtmişdim ordakı cocuk doktoru demıstı .

benim yrn kontrollum var kızlar

ohh heyecanlımısın

yok yakmıyoda ama bayıyo

benıde herkes ruyasında göruyomus doğum yapmışım akrabalar bnden sabırsız :) bn pazartesı kontrole gıdıyom sen nezaman gıdıyon

benim midemi çok yakıo. gerçi ben ne yesem midem yanıo. süt bile kesmio. anca iki kaşık talcid iççem öle bende yrn gidiom kontrole

bel_korumali_kundak şuna bak yeni nesil kundak haha

evet kız ve erkek bebeklerde göguslerde süt toplanması olurmuş :))annem sölemişti banada hafif masaj yapınca göğsüne geçermiş

benim midemi çok yakıo. gerçi ben ne yesem midem yanıo. süt bile kesmio. anca iki kaşık talcid iççem öle bende yrn gidiom kontrole

bel_korumali_kundak şuna bak yeni nesil kundak haha

çok şeker olmuş :)zaten asla ayaklarını kundaklamamalıyız saadece kollarını bnde öle yapcam sende yapıcanmı ?eskıden put gıbı sarıyorlarmış bebeklerı bnıde öle sarmışlar ama cocuk doktoru kalçasında problm yasabılıyor kundakladığnızda dedı.

ç.ok sağol cnm benim walla güzel bilgiler. memelerine fazla elleme

adı kundak :))battaniyeyede sar aynı olur kandırıyolar milleti :)para tuzakları sempatiksalakcinni

dime komik geldi banada ne gerek varsa :)

yenidoğan bebeğin altının günde en az 7 8 kez değişmesi lazımmış zaten. eğer oda soğuk değilse bi süre açıkta kalabilirmiş altı kurusun hava alsın die. çünkü çişi asitli ve yakıcı uzun süre temas ederse tabiki pişik olur hele yenidoğmuş bebeklerin cildi çok daha hassas :S

Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 102 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.

böle yazıo resimleri koydum diemi dioki :S napçem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…