ay düşündüğün şeye bakkkk kaydirigubbakcemile3aynen pıt diye cıkıcak bız anlamıcaz bıle normal doğum gbısı varmı doğum yapıon ardından ıstedıgın yemek gelıyo mıs gıbı guzel yönleri var dusunsene
kızlar korkmayın bu kdar doğumda gidin catır catır doguruun normal hiç kendinizi kestirmeyin bosuna.
ne güzel olurdu. el ele tutuşup ıkınnn ıkınnnnnnnhep birlikte doğuma gıtsek ne guzel olur ya destek oluruz bırbırımıze aynı burda oldugu gıbı
bnde hurma yemekten bayılıcam sımdı
slm cnmherkese selam...
haklısın şartlanmamak lazım. kısmet hangisyse artık :Skızlar normal dogum guzeldir ama kendinizi odaklamayın deriiimm sonra doguma moraliniz bozuk girmeyin
ben normal istedim bekledimde ama son anda ne cıkacagı belli olmuyor benim catım dar cıktı bebekte tombiş mecbur sez. olduk son ana kadarda belli olmadı yani ama hiç üzülmedim sonucta cocugumun saglıgı herseyden önemli. Her iki durumdada bebeginize kavuscanız cokta dert diil sez. da cok kolay
hep birlikte doğuma gıtsek ne guzel olur ya destek oluruz bırbırımıze aynı burda oldugu gıbı
bnde hurma yemekten bayılıcam sımdı
kızlar normal dogum guzeldir ama kendinizi odaklamayın deriiimm sonra doguma moraliniz bozuk girmeyin
ben normal istedim bekledimde ama son anda ne cıkacagı belli olmuyor benim catım dar cıktı bebekte tombiş mecbur sez. olduk son ana kadarda belli olmadı yani ama hiç üzülmedim sonucta cocugumun saglıgı herseyden önemli. Her iki durumdada bebeginize kavuscanız cokta dert diil sez. da cok kolay
burda hava buz gıbı oldu ya bnde battanıyenın altından cıkmıyom sımdıden doğalgazıda yakmıyom bebek olunca cok yanıcak dıyeyandık bu sene yaw
kızlar benimkide emerken uyuyakalıo yatıryom dakikaya kalmıo uyanıo yeniden istio ay delircem yatır kaldır
aslında böle her yarım saatte bir emzirmek iyi degil gögüslerde mahvoluyor. Ama ilk zamanlar bunu engelleyemioz heralde doktor normal dedi
bizimkinin dün dudagının içinde sivilce cıkmıstı korkmustum bugun doktora gittigimizde söyledim cok normal seyler bunlar dedi. Önemli degilmiş aklınızda olsun ben üzülmüştüm.
Birde her bebekte sarılık olurmus normalmiş aklınızda olsun
ya bilen varmı benimkinin altını misal küçük çiş olunca kayınvalide degiştirme hemen öle gerek yok dio diom anne pişik olmasın yok dio küçük çişte pişik olmaz ay deli olcam ne gerek var değiştirsem nolcaksaaaaaaaa cok cnım sıkılyor bebegim öle durunca
hakikaten sadece çiştemi pişik oluyor?
benim yrn kontrollum var kızlar
yok yakmıyoda ama bayıyo
benıde herkes ruyasında göruyomus doğum yapmışımakrabalar bnden sabırsız :) bn pazartesı kontrole gıdıyom sen nezaman gıdıyon
benim midemi çok yakıo. gerçi ben ne yesem midem yanıo. süt bile kesmio. anca iki kaşık talcid iççem öle bende yrn gidiom kontrole
bel_korumali_kundak şuna bakyeni nesil kundak haha
benim midemi çok yakıo. gerçi ben ne yesem midem yanıo. süt bile kesmio. anca iki kaşık talcid iççem öle bende yrn gidiom kontrole
bel_korumali_kundak şuna bakyeni nesil kundak haha
canım benimki o kadar çok sık istemedi, uzunca emip uyuyordu ama tam dalmadan koyarsam o da ağlamaya başlıyor. memeye gelince tekrar uyuyor. ben de kucaktakı sıcaklığı arıyor herhalde diyorum. bi de ne kadar rahatsız duruyorsa o kadar derin uyuyor benimki :) böyle rahat düz bir yere yatırınca uyanıyor :) kucakta ecüş bücüş durmayı seviyor.
kızlar aklınızda bulunsun, vücudunun her yerinde bu gibi sivilceler çıkabilirmiş. ortası beyaz, etrafı kırmızı minicik sivilceler. bunlar dış ortama verdikleri bir tepkiymiş ve çok normalmiş. meraklanmayın.
bir de benim kızın omuzlarında falan tüyler vardı, bendeki hormonlardan kaynaklanıyormuş, dökülecekmiş.
göğüsleri de hafif şiş, oynamayın dediler, onlar da hormonlardan, onlar da düzelecekmiş. hatta doktor sıktı bebeğimin memelerinden süt çıktı. çok şaşırdım ama çok normal dedi doktor, erkek bebeklerde bile oluyormuş.
kız bebeklerin vajinasında akıntı da oluyor, onu da aklınızda bulundurun. vajinanın içini silmeyin sakın, hassas bölge orası :) anne karnındayken kalan beyaz tabaka koruyor, temizlemeyin onu.
tırnaklarını ilk 20 gün kesmeyin dediler bize, zaten yumuşak tırnaklar, kendiliğinden uzun tarafları kopuyor.
aklıma gelmişken yaziim dedim :)
adı kundak :))battaniyeyede sar aynı olur kandırıyolar milleti :)para tuzakları sempatiksalakcinni
evet kız ve erkek bebeklerde göguslerde süt toplanması olurmuş :))annem sölemişti banada hafif masaj yapınca göğsüne geçermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?