ben geldimm kızlarr kaydirigubbakcemile2
karnın toksa ıcebılırsın canım hıcbı zararı yokmus doktorum oyle demıstı agrın olursa cekme hıc cekınmeden ıcebılırsın mınosetı kaydirigubbakcemile5
kızlar ben sezeryan olcam sanırım. dr. bugün ilk defa muayene etti çok moralim bozuldu. kendimi çok sıktımmmmmm. sanırım normal doğuramıcammm ben. zaten enfeksiyon olmuş. fitil verdi.
eşim işe gitti beni hastaneye kayınpederle kayınvalide götürdü. gerizekalı adam arabayı öle bi sürüoki çukura langır lungur girio, setin üzerinde uçuoz sanki. ben ofluom yinede anlamıo. en sonunda kaynanam napıon sen dedide öle yavaşladı biraz. zaten kaç saat oldu eşimde arayıp noldu die sormadı bileeee((
hoşgeldın canım
hoşbulduk canım... nasılsın? sanırım aynı gün doğuracağızzz 14 EKİMMMMM opuyorumnanaktan
iyiyim canım çok sukur p.tesı bellı olucak bakalım benım çatı muayenesinden sonra bilmiyorumkismile
kızlar ben sezeryan olcam sanırım. dr. bugün ilk defa muayene etti çok moralim bozuldu. kendimi çok sıktımmmmmm. sanırım normal doğuramıcammm ben. zaten enfeksiyon olmuş. fitil verdi.
eşim işe gitti beni hastaneye kayınpederle kayınvalide götürdü. gerizekalı adam arabayı öle bi sürüoki çukura langır lungur girio, setin üzerinde uçuoz sanki. ben ofluom yinede anlamıo. en sonunda kaynanam napıon sen dedide öle yavaşladı biraz. zaten kaç saat oldu eşimde arayıp noldu die sormadı bileeee((
nasıl iyi olacaksan iyi hissedeceksen öyle olsun canım, beni çok heyecan bastı yaklaştıkçaaaaaa :CüvCüv:
ay bende gıcık oldum şimdi. kociş nie aramıo be insan merak eder.
cok gecmış olsun allahtan kötü bişey deilmiş atlatırsın allahın ıznıyle hayrlısı olur işallah...bozma moralını ya bebeğin sağlığı yerınde olsunda snra eşine kızarsın.a.s.
kızlaarr hepiniziii öpüyormuşş öle diyorrrŞeniz
yaa pikee seninki de çok emiyor muydu ilk zamanlar ayırmasam 24 saat emecekk keyifçiii oğlum benimm
bana kalsa sezeryan ama doktorum bakalım dedi çok tırsıyombilmiyorumkismile
çok heyecanlıyım haftaya bu zamanlar oglusumla evımızde olma dusuncesı benı heyecanlandırıyor:asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: ben de aynısını düşündüm canım, 1 gece yatılıyormuş herşey normal geçerse, biz de kızımızla evimizde olacağız inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?