2010 Ekim Anneleri

kızlar ben sezeryan olcam sanırım. dr. bugün ilk defa muayene etti çok moralim bozuldu. kendimi çok sıktımmmmmm. sanırım normal doğuramıcammm ben. zaten enfeksiyon olmuş. fitil verdi.
eşim işe gitti beni hastaneye kayınpederle kayınvalide götürdü. gerizekalı adam arabayı öle bi sürüoki çukura langır lungur girio, setin üzerinde uçuoz sanki. ben ofluom yinede anlamıo. en sonunda kaynanam napıon sen dedide öle yavaşladı biraz. zaten kaç saat oldu eşimde arayıp noldu die sormadı bileeee ((

karnın toksa ıcebılırsın canım hıcbı zararı yokmus doktorum oyle demıstı agrın olursa cekme hıc cekınmeden ıcebılırsın mınosetı kaydirigubbakcemile5

tmm cnm bişiler yiyip içim. çekilcek gibi değil. kaşım çıkçak yerinden

ay bende gıcık oldum şimdi. kociş nie aramıo be insan merak eder.

cok gecmış olsun allahtan kötü bişey deilmiş atlatırsın allahın ıznıyle hayrlısı olur işallah...bozma moralını ya bebeğin sağlığı yerınde olsunda snra eşine kızarsın.a.s.

nasıl iyi olacaksan iyi hissedeceksen öyle olsun canım, beni çok heyecan bastı yaklaştıkçaaaaaa :CüvCüv:

bana kalsa sezeryan ama doktorum bakalım dedi çok tırsıyombilmiyorumkismile

çok heyecanlıyım haftaya bu zamanlar oglusumla evımızde olma dusuncesı benı heyecanlandırıyor:asigim:

ay bende gıcık oldum şimdi. kociş nie aramıo be insan merak eder.

hiç sorma zaten burda ne bi akrabam ne arkadaşım var yeni taşındım. kendimi o kadar yalnız hissediom ki.............

cok gecmış olsun allahtan kötü bişey deilmiş atlatırsın allahın ıznıyle hayrlısı olur işallah...bozma moralını ya bebeğin sağlığı yerınde olsunda snra eşine kızarsın.a.s.

sağol cnm bebek ii olsun ama muayeneden korktum. bişe sokup çıkardı parmaklarını soktu sonra batikonu resmen sıktıııı çok canm acıdı. çünkü kendimi çok sıktım :S eşimde böle yapınca kendimi çok kötü hissettim bende annemi aradım ona ağladımmmmmmmmmm onunda moralini bozdum.... mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

banyoya girip temizlenmem gerekio baticondan dolayı ama ona bile korktum. göbeğimi ve şeyimi görmek istemiorummmmmmm mafoldumbenmafoldumben

kızlaarr hepiniziii öpüyormuşş öle diyorrrŞeniz

yaa pikee seninki de çok emiyor muydu ilk zamanlar ayırmasam 24 saat emecekk keyifçiii oğlum benimm

kuzuuuuu emsin emsin ne güzel işte ya :) her bebek ememiyor ilk baştan, allahtan emiyormuş bak :)

benimkinde emme sorunu olmadı çok şükür ama emip uyuyor emip uyuyor :) düzenli kuzu benimki, seninki bayaaa keyifçi herhal :) ay maşallah

slm kızlar topuk kanını verdik geldik sonucları saglık bakanlıgına gönderiyorlarmıs
eger kötü bir durum varsa geri dönüş yapılıyormus, degerler normalse hiç haber falan etmiolarmıs.
Biz hastaneye verdik saglık ocagı dert edio diolar ama birde saglık ocagına gidemem vallahi oglusumu az aglatmadılar yazık ne gerek var.

bana kalsa sezeryan ama doktorum bakalım dedi çok tırsıyombilmiyorumkismile

çok heyecanlıyım haftaya bu zamanlar oglusumla evımızde olma dusuncesı benı heyecanlandırıyor:asigim:

:asigim: :asigim: :asigim: ben de aynısını düşündüm canım, 1 gece yatılıyormuş herşey normal geçerse, biz de kızımızla evimizde olacağız inşallah opuyorumnanaktan

kızlar benimkide emerken uyuyakalıo yatıryom dakikaya kalmıo uyanıo yeniden istio ay delircem yatır kaldır
aslında böle her yarım saatte bir emzirmek iyi degil gögüslerde mahvoluyor. Ama ilk zamanlar bunu engelleyemioz heralde doktor normal dedi

bizimkinin dün dudagının içinde sivilce cıkmıstı korkmustum bugun doktora gittigimizde söyledim cok normal seyler bunlar dedi. Önemli degilmiş aklınızda olsun ben üzülmüştüm.
Birde her bebekte sarılık olurmus normalmiş aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…