kızlar birde su ve pamukla temizliğini yapmamız gerekiyor ya alt değişiminde..ılık suda diyorlar..kışın malum totoloru çeşme suyundan üşür..ılık su kombiden akıtsak olurmuki .. yoksa kaynatıp ılıtıcazmı...ılıtılmıs su nasıl ayarlıcaz herseferınde zor olur gece vakti.... ben birde küçük plastik bir kap aldım :) su koymak için
su ıkı gundur asağı doğru baskı olduğunda canım cok acıyo yırtılıcakmış gıbı sızdede varmı :)böle bişey doktor pazrtesiye kadar doğurursun dedi ama yok ortada bısey gidince doktorun yakasına yapışıcam
kızlar birde su ve pamukla temizliğini yapmamız gerekiyor ya alt değişiminde..ılık suda diyorlar..kışın malum totoloru çeşme suyundan üşür..ılık su kombiden akıtsak olurmuki .. yoksa kaynatıp ılıtıcazmı...ılıtılmıs su nasıl ayarlıcaz herseferınde zor olur gece vakti.... ben birde küçük plastik bir kap aldım :) su koymak için
büyük bi cam kavanozun içine koyup kalorifer peteğinin yanına koy olmaz mı? zaten oda sıcaklığında olması yeterli :uhm:
bı sıcak su doğalgazın ustunde bırakırız:)ılık kalır hep :)gece zor olucak gercekten ama olsun ya :)ayyy bn onları yerım ya böle konusunca heyecanlanıyom
aaaa evet petek yanına koymak çok iyi fikir :))))büyük bi cam kavanozun içine koyup kalorifer peteğinin yanına koy olmaz mı? zaten oda sıcaklığında olması yeterli :uhm:
su ıkı gundur asağı doğru baskı olduğunda canım cok acıyo yırtılıcakmış gıbı sızdede varmı :)böle bişey doktor pazrtesiye kadar doğurursun dedi ama yok ortada bısey gidince doktorun yakasına yapışıcam
hdilekh pamukları küçük hazırla sileceğin çekilde öle ıslak koy kaba onuda kalorifer peteğinin üzerine koy..c
bebek çok asağıya ınmışde ondan oluyo doktor demişti yakında gelır dıye ama yok gelmıyohayırlısı işallah
hdilekh pamukları küçük hazırla sileceğin çekilde öle ıslak koy kaba onuda kalorifer peteğinin üzerine koy..c
hala kaskatı :)
benim bebek hareket ettikce oluyor ..koca kafalıda oğlum :)ondan sanırım canımı acıtıo..vakti zamanı gekince hayırlısı ile dogucaklar insalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?