2010 Ekim Anneleri

kızlar birde su ve pamukla temizliğini yapmamız gerekiyor ya alt değişiminde..ılık suda diyorlar..kışın malum totoloru çeşme suyundan üşür..ılık su kombiden akıtsak olurmuki .. yoksa kaynatıp ılıtıcazmı...ılıtılmıs su nasıl ayarlıcaz herseferınde zor olur gece vakti.... ben birde küçük plastik bir kap aldım :) su koymak için

Son düzenleme:
su ıkı gundur asağı doğru baskı olduğunda canım cok acıyo yırtılıcakmış gıbı sızdede varmı :)böle bişey doktor pazrtesiye kadar doğurursun dedi ama yok ortada bısey gidince doktorun yakasına yapışıcam

büyük bi cam kavanozun içine koyup kalorifer peteğinin yanına koy olmaz mı? zaten oda sıcaklığında olması yeterli :uhm:

benimkide öle bana 36. haftada gelmek istio dediydi hala gelmeye niyeti yok benim kuzunun yapış bende yarın yapışim

bı sıcak su doğalgazın ustunde bırakırız:)ılık kalır hep :)gece zor olucak gercekten ama olsun ya :)ayyy bn onları yerım ya böle konusunca heyecanlanıyom

hdilekh pamukları küçük hazırla sileceğin çekilde öle ıslak koy kaba onuda kalorifer peteğinin üzerine koy..c

büyük bi cam kavanozun içine koyup kalorifer peteğinin yanına koy olmaz mı? zaten oda sıcaklığında olması yeterli :uhm:

bence yeterli. oda sıcaklığı bile yeter bence. çeşmeden buz gibi akar su. kettle da ısıtp ılıştırırız yada.

bı sıcak su doğalgazın ustunde bırakırız:)ılık kalır hep :)gece zor olucak gercekten ama olsun ya :)ayyy bn onları yerım ya böle konusunca heyecanlanıyom

aaaa evet petek yanına koymak çok iyi fikir :))))

Bu şikayet bende 2 haftadır dahada şiddetli arttı canım çok acıyor gözlerım dışarı atlıyor..bu dogum belırtisimiymişşşş:1shok:

dr asagıya baskı yaptıgını her muaynede söylüyordum olur diodu ilerleyen haftalar dahada artacagını sölemişti o yüzden geçen gittigmde hiçbir şikayetimi sölemedim dr :)sadece her zamanki agrılar dedim

bebek çok asağıya ınmışde ondan oluyo doktor demişti yakında gelır dıye ama yok gelmıyohayırlısı işallah

bebek çok asağıya ınmışde ondan oluyo doktor demişti yakında gelır dıye ama yok gelmıyohayırlısı işallah

benim bebek hareket ettikce oluyor ..koca kafalıda oğlum :)ondan sanırım canımı acıtıo..vakti zamanı gekince hayırlısı ile dogucaklar insalh

hdilekh pamukları küçük hazırla sileceğin çekilde öle ıslak koy kaba onuda kalorifer peteğinin üzerine koy..c

canm öle olunca parmağını falan sokuosun ya kaba mikrop üremesi olabiliomuş. dr.lar suyu kapta bekletin ama elinizi veya pamuğu batırmayın pamuğa suyu dökün dio.
insan psikopat olur heee mikrop olur mu yok üşür mü yok şu mu yok bu mu???
offf doğsalarda bizde yavrularımızı koklasakkkkkkk :S

benim bebek hareket ettikce oluyor ..koca kafalıda oğlum :)ondan sanırım canımı acıtıo..vakti zamanı gekince hayırlısı ile dogucaklar insalh

hareket edınce dahada cok acıyo ya bıde tuvaletımı getıryo çok hareketlı olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…