2010 Ekim Anneleri

off başım çok feci ağrıo :'(
benim de bugünlerde ilk kez ağrıyor, mevsim geçişinden sanırım canım...

canım gözün aydın, oğluşunla mutluluklar, sağlıklı günler size

ya kızlar lüten moral verin. çok korkuyorum doğurmaktannnn eyvahedigeldismile

korkma güzelim ben de korkuyorum epidural sez. diye ama bir şeklde doğuracağız artık... sakin ol ki daha iyi olsun, negatif şartlanma

banyoya girip temizlenmem gerekio baticondan dolayı ama ona bile korktum. göbeğimi ve şeyimi görmek istemiorummmmmmm mafoldumbenmafoldumben

nie görmek istemion kuzum anlamadım doğumdan korktuğun için mi. korkma bir günlük sona hepsi geççek.

slm kıslarrrrrrr nasılsınız bakalım. doguran vrmı dünden berii:) herkes bebekle uğrasıyo kimseler yok galibaa

sağol canım darısı basınıza

sağol cnm. bende bugüne kadar hep kendime gaz verdim. pırt die çıkcak die ama zaten gergindim iyice moralim bozuldu...

nie görmek istemion kuzum anlamadım doğumdan korktuğun için mi. korkma bir günlük sona hepsi geççek.

evet korktuğum için ama temizlendimmmm :çok üzgünüm:

doğum dediğin ndrkı göz acıp kapanıncaya kadar dımı ecrinece
bzde doğururuz allahın ıznıyle bgn forumda bır doğum hıkayesı oldum cok korktum ama gene vazgecmedım bı aksılık olmazsada gecmıcem ısallah benı en cok esm gaza getırıyo
anam bı tuaf 4 tane normal doğum yapmış catısı bıraz dar oldugu halde ama bna hep sezeryan yap dıyo acı cekme dıyo
benım uzulmeme dayanamıyor....anneolucaz bızde ınsallah

ecrin canım ekim bebekleri geliyor topiğinde bize ait bölümde ? ni söyliim 39+4 te dogdu bebişimiz.
Epidural Sezaryen olduk. Değiştirirmek istersen aklında olsun

aynen pıt diye cıkıcak bız anlamıcaz bıle normal doğum gbısı varmı doğum yapıon ardından ıstedıgın yemek gelıyo mıs gıbı guzel yönleri var dusunsene

kızlar korkmayın bu kdar doğumda gidin catır catır doguruun normal hiç kendinizi kestirmeyin bosuna.

inşallah inşallahhh

ecrin canım ekim bebekleri geliyor topiğinde bize ait bölümde ? ni söyliim 39+4 te dogdu bebişimiz.
Epidural Sezaryen olduk. Değiştirirmek istersen aklında olsun

kafayı yedi değiştirtmioki. johny ekliyim dedim ekletmedi. bidaha deniyim bakam

hep birlikte doğuma gıtsek ne guzel olur ya destek oluruz bırbırımıze aynı burda oldugu gıbı
bnde hurma yemekten bayılıcam sımdı

kızlar normal dogum guzeldir ama kendinizi odaklamayın deriiimm sonra doguma moraliniz bozuk girmeyin
ben normal istedim bekledimde ama son anda ne cıkacagı belli olmuyor benim catım dar cıktı bebekte tombiş mecbur sez. olduk son ana kadarda belli olmadı yani ama hiç üzülmedim sonucta cocugumun saglıgı herseyden önemli. Her iki durumdada bebeginize kavuscanız cokta dert diil sez. da cok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…