benim de bugünlerde ilk kez ağrıyor, mevsim geçişinden sanırım canım...off başım çok feci ağrıo :'(
slm kızlar topuk kanını verdik geldik sonucları saglık bakanlıgına gönderiyorlarmıs
eger kötü bir durum varsa geri dönüş yapılıyormus, degerler normalse hiç haber falan etmiolarmıs.
Biz hastaneye verdik saglık ocagı dert edio diolar ama birde saglık ocagına gidemem vallahi oglusumu az aglatmadılar yazık ne gerek var.
ya kızlar lüten moral verin. çok korkuyorum doğurmaktannnn eyvahedigeldismile
hiç sorma zaten burda ne bi akrabam ne arkadaşım var yeni taşındım. kendimi o kadar yalnız hissediom ki.............
anneler cok baska ya onları basımızdan hiç eksık etmesın allahım uzulme lutfen guclu ol tamamen kasılmaktan acı oldu yoksa hıc acımıyo dert etme lutfen bnde cok korkuyom normal doğumdan ama hep allahın ıznıyle basarıcam dıye kndımı gaza getrıyombasarıcaz işallah
allah baska dert vermesın lutfen uzulme
kız n oldu yaw hamılelığin son haftalarında cok sıddetlı bas agrısı olabılıyor bızım bır arkadas ole olmustu ağlıyodu agrıdan 3 gun bekledıler gecmeyınce sunı sancıyla doğumu baslatmıslardı acılma olmadı sezeryana grmıstı işallah bas ağrın geceroff başım çok feci ağrıo :'(
banyoya girip temizlenmem gerekio baticondan dolayı ama ona bile korktum. göbeğimi ve şeyimi görmek istemiorummmmmmm mafoldumbenmafoldumben
hiç sorma zaten burda ne bi akrabam ne arkadaşım var yeni taşındım. kendimi o kadar yalnız hissediom ki.............
anneler cok baska ya onları basımızdan hiç eksık etmesın allahım uzulme lutfen guclu ol tamamen kasılmaktan acı oldu yoksa hıc acımıyo dert etme lutfen bnde cok korkuyom normal doğumdan ama hep allahın ıznıyle basarıcam dıye kndımı gaza getrıyombasarıcaz işallah
kız n oldu yaw hamılelığin son haftalarında cok sıddetlı bas agrısı olabılıyor bızım bır arkadas ole olmustu ağlıyodu agrıdan 3 gun bekledıler gecmeyınce sunı sancıyla doğumu baslatmıslardı acılma olmadı sezeryana grmıstı işallah bas ağrın gecer
minoset içtim bitane geçer inşllh.
benim de bugünlerde ilk kez ağrıyor, mevsim geçişinden sanırım canım...
canım gözün aydın, oğluşunla mutluluklar, sağlıklı günler size
korkma güzelim ben de korkuyorum epidural sez. diye ama bir şeklde doğuracağız artık... sakin ol ki daha iyi olsun, negatif şartlanma
sağol cnm. bende bugüne kadar hep kendime gaz verdim. pırt die çıkcak die ama zaten gergindim iyice moralim bozuldu...anneler cok baska ya onları basımızdan hiç eksık etmesın allahım uzulme lutfen guclu ol tamamen kasılmaktan acı oldu yoksa hıc acımıyo dert etme lutfen bnde cok korkuyom normal doğumdan ama hep allahın ıznıyle basarıcam dıye kndımı gaza getrıyombasarıcaz işallah
nie görmek istemion kuzum anlamadım doğumdan korktuğun için mi. korkma bir günlük sona hepsi geççek.
doğum dediğin ndrkı göz acıp kapanıncaya kadar dımı ecrinece
bzde doğururuz allahın ıznıyle bgn forumda bır doğum hıkayesı oldum cok korktum ama gene vazgecmedım bı aksılık olmazsada gecmıcem ısallahbenı en cok esm gaza getırıyo
anam bı tuaf 4 tane normal doğum yapmış catısı bıraz dar oldugu halde ama bna hep sezeryan yap dıyo acı cekme dıyo
benım uzulmeme dayanamıyor....anneolucaz bızde ınsallah
ecrin canım ekim bebekleri geliyor topiğinde bize ait bölümde ? ni söyliim 39+4 te dogdu bebişimiz.
Epidural Sezaryen olduk. Değiştirirmek istersen aklında olsun
slm kızlarropuyorumnanaktan
slm cnm hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?