2010 Ekim Anneleri

melikecim hastane kısmında birşey sormuşsun cevapladım. buradan da yazayım. Bende o kadar kolay randevu alındığını bilmiyordum ama kolaymış. Kayınvalidem sadece kimliğimi aldı ve son satımı sordu bana. ona göre onlar hesaplayip gun veriyorlarmış. gidiceksen oraya acele et yer kalmayabiliyormuş.

astım kuzum astım kaydirigubbakcemile3 camasırlar mı beni astı ben mi camasırları orası muallakta tabi kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: hangı hastene o sıra aldıgınız ıstanbulda?

ya kızlar bu pınar nerde kaldı.

ayyy pınar gelmedı.

ayrılamamıştır bebişinden..

belkı de. ama bırazdan gelır:)

BEN GELDİM CANLARM.....çok moralim bozuldu aslında...salağın tekiydi doktorum...ukala ukala hareket etti..vaginal ultrasonu yaptıramadığımı söyleyince bir ters tavırlar sergiledi ki anlatamam...ama yine de herşeye rağmen güzel olan bir şey vardı...

o da neydi biliyormusunuz..keseyi ve kalp atışını gördüm...hihoyyyt 7+5 mişm... işte böyle...şimdi bir hocadan randevu bulmaya çalışacağım en kısa zamanda hocaya gideceğim inşallah..:Saruboceq:

inş canım inş. boyle suratsız doktorla gecmez hamılelık zaten. gozunaydın tatlım.

anladım cok tesekkür ederim canım saol:)

bende 9 da uyanıyorum uyusam uyurum ama kalkıyorum.

keske bende kalkabilsem...

kıslar cil dısarı cıkmam gerek görüşürüz inş... Allaha emanet olun :1hug:

gözün aydın canım. çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

marmara üniversitesi hastanesi canım ikili test icin. Ücretsiz yapıyorlar ve prof bakıyormuş.

heee anladım:) ayyy ıstanbula gıdıcem ya ne mutluyum. kocamı da goturebılsem daha da mutlu olcam ama ıslerı yogun.

canım sen ilk defamı gittin doktora niye geri ettı biz aynıydık

inş canım inş. boyle suratsız doktorla gecmez hamılelık zaten. gozunaydın tatlım.

allah razı olsun balum...cidden çok hoş bir duyguymuş..ben kızımda hiç görmemiştim bunları..ırakta olduğumuz için...çok farklı bir durum..ama doktor doya doya yaşatmadısenağlama muayeneden çıkınca öğle tatiline girdik..yakın bir ablam var o gelince bir ağladım ki sorma..zor susturdu beni..sinirlene sinirlene ağladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…