bendede gündüz yokda sbah kalkamıyorum 12 yi buluyor en erken
astın mı camasırları:)
astım kuzum astım kaydirigubbakcemile3 camasırlar mı beni astı ben mi camasırları orası muallakta tabi kaydirigubbakcemile3
ayyy pınar gelmedı.
ayrılamamıştır bebişinden..
belkı de. ama bırazdan gelır:)
BEN GELDİM CANLARM.....çok moralim bozuldu aslında...salağın tekiydi doktorum...ukala ukala hareket etti..vaginal ultrasonu yaptıramadığımı söyleyince bir ters tavırlar sergiledi ki anlatamam...ama yine de herşeye rağmen güzel olan bir şey vardı...
o da neydi biliyormusunuz..keseyi ve kalp atışını gördüm...hihoyyyt 7+5 mişm... işte böyle...şimdi bir hocadan randevu bulmaya çalışacağım en kısa zamanda hocaya gideceğim inşallah..:Saruboceq:
:roflol::roflol: hangı hastene o sıra aldıgınız ıstanbulda?
ya kızlar bu pınar nerde kaldı.
melikecim hastane kısmında birşey sormuşsun cevapladım. buradan da yazayım. Bende o kadar kolay randevu alındığını bilmiyordum ama kolaymış. Kayınvalidem sadece kimliğimi aldı ve son satımı sordu bana. ona göre onlar hesaplayip gun veriyorlarmış. gidiceksen oraya acele et yer kalmayabiliyormuş.
bende 9 da uyanıyorum uyusam uyurum ama kalkıyorum.
BEN GELDİM CANLARM.....çok moralim bozuldu aslında...salağın tekiydi doktorum...ukala ukala hareket etti..vaginal ultrasonu yaptıramadığımı söyleyince bir ters tavırlar sergiledi ki anlatamam...ama yine de herşeye rağmen güzel olan bir şey vardı...
o da neydi biliyormusunuz..keseyi ve kalp atışını gördüm...hihoyyyt 7+5 mişm... işte böyle...şimdi bir hocadan randevu bulmaya çalışacağım en kısa zamanda hocaya gideceğim inşallah..:Saruboceq:
marmara üniversitesi hastanesi canım ikili test icin. Ücretsiz yapıyorlar ve prof bakıyormuş.
anladım cok tesekkür ederim canım saol:)
keske bende kalkabilsem...
kıslar cil dısarı cıkmam gerek görüşürüz inş... Allaha emanet olun :1hug:
heee anladım:) ayyy ıstanbula gıdıcem ya ne mutluyum. kocamı da goturebılsem daha da mutlu olcam ama ıslerı yogun.
ben geldim canlarm.....çok moralim bozuldu aslında...salağın tekiydi doktorum...ukala ukala hareket etti..vaginal ultrasonu yaptıramadığımı söyleyince bir ters tavırlar sergiledi ki anlatamam...ama yine de herşeye rağmen güzel olan bir şey vardı...
O da neydi biliyormusunuz..keseyi ve kalp atışını gördüm...hihoyyyt 7+5 mişm... Işte böyle...şimdi bir hocadan randevu bulmaya çalışacağım en kısa zamanda hocaya gideceğim inşallah..:saruboceq:
inş canım inş. boyle suratsız doktorla gecmez hamılelık zaten. gozunaydın tatlım.
canım sen ilk defamı gittin doktora niye geri ettı biz aynıydık
evt bitnm ilk defa gittim..ancak randevu bulabildim..4 gün geri gitti..canım sen ilk defamı gittin doktora niye geri ettı biz aynıydık
Gözünaydın pınarcığım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?