2010 Ekim Anneleri

eksi bazi yerlerde kiza isaret derler
aci ve eksiyi yedim bende bir de limona tuz ektim bol bol
idrarim cok acik sari oldu zaten hamis oldugumu tes yapmadan öyle aladim rengi cok acildigi icin
bas agrim cok var.ellerim acayip kuru
cirkinlesmedim.gögüs uclarim kararmaya basladi
yasimin tolami cift sayi cikti

bakalim belki haftaya ögrenirim ben cinsiyetini buna göre erkek gösteriyor ama ben kizim olcak hissediyorum

ben korkarim.belki derin uyku olur telsize birsey olur ses duyulmaz ALLAH KORUSUN BEBEK ÖLÜMLERI ILK AYLARDA COK OLUYOR.
o yüzden ilk 6 ay benim odamda kalir.sonra ayri odada.

bende hep yanımda tutucam odama besık oturma odasına sepet alıcam inş . yenı fıkır bulmazsam:)

rabbim herksin muradini versin insallah eh sunun surasinda bir aya kalmaz yavas yavas ögrenmeye baslariz artikin.

alanyaya dışarda nefis bir hava var .beklerim hepinizi buraya denizede gireriz :) kamp yapalım 2010 ekim anneleri.yaz sıcağındada serin yerlere göçeriz zemuszemus .yürüyüşlere başladım ben sabahları işe gelirken erken iniyorum arabadan sahil boyu yürüyüş yapıyorum.ohhh süper oluyor.

kamp mı ayyy super olar ya:dance:

kamp mı ayyy super olar ya:dance:

dimi dimi.düşünsene sabah beraber kahvaltı. sonra hamile yogası,sonra denize girecez.güneşlenecez.öğle yemeği sonra siesta uyku,kitap okuma.offfff ekmek elden su glden ne güzel olur dimi :)böle bi iş açsam talep olutmu acaba :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…