2010 Ekim Anneleri

Sat ile ultrason haftası tutmuyor benimde 4 gün fark çıktı ama bidahakine farkı kapatırım gibi geliyor iyi besleyemedim çocuğumu süt içemedim yumurta yiyemedim 1 haftadır sütümü içiyorumda yumurtaya cesaret edemiyorum daha :))

uzulme tatlım ya. hamıle bı kadına nasıl davranmayı ogrenemedıyse zaten nasıl kadın dogumcu olmus.

pınarcım gözün aydın.doktoru falan takma kafana bebişinin keyini çıkar geri gitmesi normaldir günün bendede oynama yapmıştı

peki normalde marmara ünv. Hastanesine mi gidiyosun canım bende üsküdar mihriham sultana gidiyorum ama 159 tl ikili test aslında yaptırmıycam gerek yok diyodum ama bakalım cumartesi günü doktorumla görüşiyimde bi ona göre

mrb lar herkese nasılsınız
bi yaramazlık yok herkes ve melekler iyi di mi
pınarcım çok güzel bak duymuşsun meleğinin pıt pıtlarını
boşver o ukala dr u
hiç moralini bozmaya değmez böyle güzel bi günde

yumurta ben yıyodum da bıktım yıyemıyom bıkacgundur sutu de sevmıyom fazla ıcemıyom. ama sabahları bı kıbrıt kutusu peynır ozellıklede kaar peynırı 3 bardak sut yerıne gecıyomus:) yıyom ben de:)

bızde bı yaramazlık yok sen nasılsın?

ben dogma buyume ıstanbul k.çekmecedeydım hep. 8,5 aylık evlıyım rızede yasıyorum artık. aılem orda

ay demek oraya gelin gittin oraya. zordur aileden ayrı kalmak. Daha tazecik gelinmişsin sennnnn :) ben de 16aylık evliyim. annemin yan dairesinde oturuyorum cok sanslıyım kaydirigubbakcemile3
dark mrb
marmara üni deki prof un adını biliyormusun

hayır canım bilmiyorum ama prof'un baktığını duymuştıum eltim orada yaptırdı.

Hayır canım normalde çakmak erdem hastanesine gidiyorum. İkili test icin gidicez oraya. Benim doktorum da gerek duymuyor(muş) ama ben yaptırıcam.

bende ilk baslarda gaza gelip her sabah süt iciyordum ve yumurta yiyordum ama maalesef artık ne icebiliyorum nede yiyebiliyorum napıcam böyle bilmiyorum. Bizim de tutmuyor 6gün fark var satla. Her gun ceviz yemeye özen gösteriyorum zorla

Kızlar İst. Anadolu yakasında oturan varmı?
Ben canım anadolu yakasında oturuyorum ümraniyedeyim.

dark ne sanslısın ya. annem yan daıremde olcak ah ahboshayallersmile aynı sehırde olsak razıyım ben ya. zor evet benım ıcın ama napalım. bu yuzden bebek ıcın acele ettım 1 yıl dusunmuyoduk ama 6 ay sonra dedım esımden baska kımsem yok burda barı bı de bebısım olsun:) rabbım hemen de gonderdı meleğimi.

kıslar 2 saattır belıme bı agrı gırdı nefes alırken ıgne gıbı batıyor yatıyorum neden olabılır acaba yaa batıyor resmen

Hayır canım normalde çakmak erdem hastanesine gidiyorum. İkili test icin gidicez oraya. Benim doktorum da gerek duymuyor(muş) ama ben yaptırıcam.[/QUOTE]

SEN NERDE OTURUYOSUN ÜMRANİYEDE FALANMI?BEN ÇEKMEKÖYDE ÇALIŞIYORUM GÖZTEPEDE OTURUYORUM

cok sukur sanslıyım valla. allah yardımcın olsun zordur eminim. iyi yapmışsın en azından yanına yoldaş olur büyütürsün allah'ın izniyle.

uzulme tatlım ya. hamıle bı kadına nasıl davranmayı ogrenemedıyse zaten nasıl kadın dogumcu olmus.

insanı boğan şey..hamilelikteki hormon değişimlerini en iyi bilen kişinin böyle düşüncesizce insanı üzebiliyor olması..benden sonraki kadına dediki sen niye bu sonucu vaktinde getirmedin..çocuğun down sendromlu olabilir..artık amniyosentez de yapamayız neolacak şimdi dedi..kadın neye uğradığını şaşırdı..benim adamı boğasım geldi..

pınarcım gözün aydın.doktoru falan takma kafana bebişinin keyini çıkar geri gitmesi normaldir günün bendede oynama yapmıştı
yok..onu kafaya takmadım zaten bitnm..allah razı olsun ayrıca..opuyorumnanaktan

boşverdim zaten canım..hocadan randevu aldım..21 nisan a verdiler..bu arada başka hoca da araştırırım olmazsa..nasılsa meleğimn kalbini gördüm ya bu bana yetti..opuyorumnanaktan

Hayır canım normalde çakmak erdem hastanesine gidiyorum. İkili test icin gidicez oraya. Benim doktorum da gerek duymuyor(muş) ama ben yaptırıcam.

SEN NERDE OTURUYOSUN ÜMRANİYEDE FALANMI?BEN ÇEKMEKÖYDE ÇALIŞIYORUM GÖZTEPEDE OTURUYORUM[/QUOTE]

ümraniyede oturuyorum canım. yakınmışız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…