allah razı olsun balum...cidden çok hoş bir duyguymuş..ben kızımda hiç görmemiştim bunları..ırakta olduğumuz için...çok farklı bir durum..ama doktor doya doya yaşatmadısenağlama muayeneden çıkınca öğle tatiline girdik..yakın bir ablam var o gelince bir ağladım ki sorma..zor susturdu beni..sinirlene sinirlene ağladım..
BEN GELDİM CANLARM.....çok moralim bozuldu aslında...salağın tekiydi doktorum...ukala ukala hareket etti..vaginal ultrasonu yaptıramadığımı söyleyince bir ters tavırlar sergiledi ki anlatamam...ama yine de herşeye rağmen güzel olan bir şey vardı...
o da neydi biliyormusunuz..keseyi ve kalp atışını gördüm...hihoyyyt 7+5 mişm... işte böyle...şimdi bir hocadan randevu bulmaya çalışacağım en kısa zamanda hocaya gideceğim inşallah..:Saruboceq:
melikecim hastane kısmında birşey sormuşsun cevapladım. Buradan da yazayım. Bende o kadar kolay randevu alındığını bilmiyordum ama kolaymış. Kayınvalidem sadece kimliğimi aldı ve son satımı sordu bana. Ona göre onlar hesaplayip gun veriyorlarmış. Gidiceksen oraya acele et yer kalmayabiliyormuş.
Sat ile ultrason haftası tutmuyor benimde 4 gün fark çıktı ama bidahakine farkı kapatırım gibi geliyor iyi besleyemedim çocuğumu süt içemedim yumurta yiyemedim 1 haftadır sütümü içiyorumda yumurtaya cesaret edemiyorum daha :))
mrb lar herkese nasılsınız
bi yaramazlık yok herkes ve melekler iyi di mi
pınarcım çok güzel bak duymuşsun meleğinin pıt pıtlarını
boşver o ukala dr u
hiç moralini bozmaya değmez böyle güzel bi günde
ben dogma buyume ıstanbul k.çekmecedeydım hep. 8,5 aylık evlıyım rızede yasıyorum artık. aılem orda
dark mrb
marmara üni deki prof un adını biliyormusun
peki normalde marmara ünv. Hastanesine mi gidiyosun canım bende üsküdar mihriham sultana gidiyorum ama 159 tl ikili test aslında yaptırmıycam gerek yok diyodum ama bakalım cumartesi günü doktorumla görüşiyimde bi ona göre
Sat ile ultrason haftası tutmuyor benimde 4 gün fark çıktı ama bidahakine farkı kapatırım gibi geliyor iyi besleyemedim çocuğumu süt içemedim yumurta yiyemedim 1 haftadır sütümü içiyorumda yumurtaya cesaret edemiyorum daha :))
Ben canım anadolu yakasında oturuyorum ümraniyedeyim.Kızlar İst. Anadolu yakasında oturan varmı?
dark ne sanslısın ya. annem yan daıremde olcak ah ahboshayallersmile aynı sehırde olsak razıyım ben ya. zor evet benım ıcın ama napalım. bu yuzden bebek ıcın acele ettım 1 yıl dusunmuyoduk ama 6 ay sonra dedım esımden baska kımsem yok burda barı bı de bebısım olsun:) rabbım hemen de gonderdı meleğimi.
kıslar 2 saattır belıme bı agrı gırdı nefes alırken ıgne gıbı batıyor yatıyorum neden olabılır acaba yaa batıyor resmen
uzulme tatlım ya. hamıle bı kadına nasıl davranmayı ogrenemedıyse zaten nasıl kadın dogumcu olmus.
yok..onu kafaya takmadım zaten bitnm..allah razı olsun ayrıca..opuyorumnanaktanpınarcım gözün aydın.doktoru falan takma kafana bebişinin keyini çıkar geri gitmesi normaldir günün bendede oynama yapmıştı
mrb lar herkese nasılsınız
bi yaramazlık yok herkes ve melekler iyi di mi
pınarcım çok güzel bak duymuşsun meleğinin pıt pıtlarını
boşver o ukala dr u
hiç moralini bozmaya değmez böyle güzel bi günde
cok sukur sanslıyım valla. allah yardımcın olsun zordur eminim. iyi yapmışsın en azından yanına yoldaş olur büyütürsün allah'ın izniyle.
Hayır canım normalde çakmak erdem hastanesine gidiyorum. İkili test icin gidicez oraya. Benim doktorum da gerek duymuyor(muş) ama ben yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?