benim ev 3+1 ama genede ayrı oda yapıp orda yatırmayı düşünmüyorum salonum büyük diğer odalar toto kadar beşiği yatak odama koyucam şifonyer ve gardolabını diğer odaya koyucam gece ağlayınca kalkıp diğer odayamı gidicem bitane sepet alıcam ayy onumu yatak odasına koyup oda yapsam acep rabbim gösterir inşallah ozamanları :Saruboceq::Saruboceq:
Listeniz mi var kızlar ben görmemiştim listeyi :)
Şimdi desem beni de eklermisiniz diye kızarmısınız ? :gitme: ben bırakıp gitmem sizleri merak etmeyin :) zaten gelmeyenlerin de listede durması manasız bence de.
tatlım ozel msjla nevyasa yasını hamıle kaldıgın kılonu son sat ve tahmını dogum tarıhını yaz yolla ılk sayfadakı lısteye eklenmıs ol:)
ay kızlar haberlere bayıldım hayırlısıyla bende bi görsem. bu gidişle erken gitçem doktora
ama ama balum yaaaaaaaaaaa bende görmek istiom korkuom ya bişi oldusa die
kızlar ben simdi gidiyorum camasır neyim asacam. 2gündür esim rahatsızdı atesler icinde yatıyordu garibim bir sürü camasır cıktı onlar yıkanıyor asıyorum bir yandan. gelirim yine öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
Ben oda yapıp ayrıca yatak odama bir beşik koymak istiyorum gece bizimle gündüz odasında olsun istiyorum ama nasip..
balı da sorcan he doktora. kaymak balsız olmuyo yaaa:):):)
ben korkarim.belki derin uyku olur telsize birsey olur ses duyulmaz ALLAH KORUSUN BEBEK ÖLÜMLERI ILK AYLARDA COK OLUYOR.oda yapanların bebek telsızlerınden de alması lazımben sepet alıp odaya yanıma alıcam gunduz oyle olmazsa bende telsız alırım mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?