2010 Ekim Anneleri

çok zevklı yaa bebegınızın gıycenı dusununce hele ınsan daha hevesle örüyor hehe

emınım oyledır. ben kendı bebegıme de orucem ama cınsıyet bellı olsun dıye beklıyom. renkten degılde modeller de bıraz farklı oluyo. benım ıkı tane orme var ama kız yelegı gıbı. yanı renk krem bırı oburu de beyaz ama kız yelegı yanı.

kızlar gögüslerinizde değişme var mı ? benimkiler acayip kaşınıyor ve büyüyor o çevresi,annem badem yağı sür dedi onu denicem şimdiden.
büyüyo canım benimki olumunekankayizsmile
badem yağı denicem boshayallersmile

günaydın kızlarr hazır krem alsak olmazmıı :) hele 2.karışımı hazırlamak baya zahmetli olacak gibi:CüvCüv:
ben hazır krem almak istiyom ya karnım için boshayallersmile
ama azcık buyusunler de acık karıya benzıyım ya:):):)
:roflol: :roflol:
merhabalar, benim son adetim 27aralık beklenen doğum tarihi 3 ekim yaşım 25 benide eklerseniz sevinirim.
hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile2
kızlar ben bı bakkala gıdım gelıyorummm:)
ne alcan ne aldınn olumunekankayizsmile
:çok üzgünüm: Rabbim tekrar nasip etsin sana bebek
Evet elbiseler ve tunikler çok hoş duruyor altına bide tayt giyiceksin ben hep öyle giyinirdim simdide giyincem karnım bi çıksaaa ah ah :))
ah ahhh boshayallersmile

gıcık görümce :mymeka:
allahtan hiç görümcem yok kaydirigubbakcemile3
ne güzel
bende 2 tane cadı var
2 tane de elti

sulu kar yağıyo akannehir
laelaelaelaelae
kafamçokkarıştı
senin de mi kayınpeder sizde kafamçokkarıştı
Allah tamamını erdirsin canım
kızlar pınar pınar deyip durdu
bende merak ettim seni :kedi:
bu da doktora :mymeka:

ben dogma buyume ıstanbul k.çekmecedeydım hep. 8,5 aylık evlıyım rızede yasıyorum artık. aılem orda

ah rize ahh boshayallersmile
güzel memleketim

ewet yaaaa.... benim oğlum olacak galiba.....:hooray::hooray::hooray::hooray:

annen yada kayınvalıden de mı bılmıyo. benım kaynanam super seyler yapıyo ya. yapacakmıs bana. hemde bırsuru yapıcam dıyo:)

annem biliyor da kayınvalidem bilmiyor pek calısıyor birde is kadını örgü örmez kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzelll keskeeee benimkide öyle olsaydııı :gitme: allahtan büyük ablam becerikli o örer kaydirigubbakcemile3

balum çukulata mı ben verirdim sana kaç hafta önce aldım yiyemiyorum :gitme:
rizeliyim ben :asigim:

balum çukulata mı ben verirdim sana kaç hafta önce aldım yiyemiyorum :gitme:
rizeliyim ben :asigim:

evde cıkolata vardı da canım nasıl ıstedı bılıyonuz mu:):) hanı tupte varya ondan:)cocuk gıbıyım ya:) bende rızelıyım. ama ıstanbulda dogup buyudum buraya gelın geldım:)

ablan yeter sana o zaman. bende bı yelek bı battanıye orsem yeter. ama kız olursa elbıse de orcem:)

hayalet olduk hepimiz
ziyaret sayısı sınırı geçti
o yuzden altta isimler görünmez oluyo laelaelaelaelae

olsun geçsin bakalım...dün ben bebişimi gördüm....eller bacaklar yuvarlanıyordu sıpa...
inanılmaz yaa... çok ağladım ,utanmasam dr.a sarılacaktım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…