bende battanıye ıstıyom ama tığla ıstıyom ornek bakıcam.
çok zevklı yaa bebegınızın gıycenı dusununce hele ınsan daha hevesle örüyor hehe
ben şişle örüorum bende tığdan pek anlamamkaydirigubbakcemile3
ben şişle örüorum bende tığdan pek anlamamkaydirigubbakcemile3
ben hiç birisini bilmiyorum :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
büyüyo canım benimki olumunekankayizsmilekızlar gögüslerinizde değişme var mı ? benimkiler acayip kaşınıyor ve büyüyor o çevresi,annem badem yağı sür dedi onu denicem şimdiden.
ben hazır krem almak istiyom ya karnım için boshayallersmilegünaydın kızlarr hazır krem alsak olmazmıı :) hele 2.karışımı hazırlamak baya zahmetli olacak gibi:CüvCüv:
:roflol: :roflol:ama azcık buyusunler de acık karıya benzıyım ya:):):)
hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile2merhabalar, benim son adetim 27aralık beklenen doğum tarihi 3 ekim yaşım 25 benide eklerseniz sevinirim.
ne alcan ne aldınn olumunekankayizsmilekızlar ben bı bakkala gıdım gelıyorummm:)
:çok üzgünüm: Rabbim tekrar nasip etsin sana bebekmerhaba arkadaşlar nasılsınız hamişliğiniz nasıl gidiyor sizleri çok özledim bi bakim dedim anlaşılan aranızdan kolay kolay kopamıcam hepinizi seviyorum sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inş.
ah ahhh boshayallersmileEvet elbiseler ve tunikler çok hoş duruyor altına bide tayt giyiceksin ben hep öyle giyinirdim simdide giyincem karnım bi çıksaaa ah ah :))
gıcık görümce :mymeka:Üstlerde bende bol alıyordum hep hamile kalma ihtimalime karşı ama altlar olmuyor göbekten..Görümcemlerin orda bi mağazada 5 tl ye hamile etekleri varmış eltisini götürüp 2 tane aldırmış bide bana anlatıyor insan 2 tanede bana alır 10 tl ya sinir oldum..
ne güzelallahtan hiç görümcem yok kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelaesulu kar yağıyo akannehir
kafamçokkarıştımerhaba arkadaşlar nevyas doktora gittim bilgilerimi yazdım kaydetmemişin canın sağ olsun ben sık sık giremiyorum çünkü sorunlarım çok her doktordan ağlayarak geliyorum bu seferde bebeğimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum sizlerle dertleşmeğe ihtiyacım olduğu için bu sitelere girdim ama siz yazdıklarımı umursamıyorsunuz canınız sağ olsun bir dahada girmem zaten hoşçakalın arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun
senin de mi kayınpeder sizde kafamçokkarıştıBen odaya yapmayı çok istiyorum ama evimiz 2+1 odamın 1 nde kayınpedirim kalıyor bizede bi salon bi yatak odası düştücSalon büyük bende ısıtamıyorum haziran gibi 3+1 eve çıkmayı düşünüyoruz ama burası kayınperin kiraya verip kiraya gideceğiz kabul edicekmi belli değil biraz huysuz kendisi.
Allah tamamını erdirsin canımBEN GELDİM CANLARM.....çok moralim bozuldu aslında...salağın tekiydi doktorum...ukala ukala hareket etti..vaginal ultrasonu yaptıramadığımı söyleyince bir ters tavırlar sergiledi ki anlatamam...ama yine de herşeye rağmen güzel olan bir şey vardı...
o da neydi biliyormusunuz..keseyi ve kalp atışını gördüm...hihoyyyt 7+5 mişm... işte böyle...şimdi bir hocadan randevu bulmaya çalışacağım en kısa zamanda hocaya gideceğim inşallah..:Saruboceq:
ben dogma buyume ıstanbul k.çekmecedeydım hep. 8,5 aylık evlıyım rızede yasıyorum artık. aılem orda
Bebeğinizin cinsiyetini tahmin etmekten daha keyifli ne olabilir? Herkes oyunun içine dahil olmak ister. Eğer markette sizi tanımadığınız biri durdurup bebeğinizin cinsiyeti ile ilgili tahminlerde bulunursa şaşırmayın. Yaklaşık yüz yıldır, anne adayları zamanla iyiliğini ispat etmiş methodlara güveniyor ve bebeklerinin cinsiyetini tahmin ediyorlar. BU koca karı yöntemleri artık geçmişte kalsada ultrason gibi kesin yöntemlerden çok daha eğlenceliler. Bebeğinizin cinsiyetini tahmin ederken eğlenin!
Erkekse:
Hamileliğin ilk zamanlarında sabah hastalıkları yaşamazsınız
Bebeğinizin kalp atış hızı dakikada 140 dan daha azdır
Ağırlığı karnınızın ön bölümünde taşırsınız
Karnınız basketbol topu gibidir
Göğsünüzün çevresi gözlenebilir şekilde koyulaşır
Ekşi ve tuzlu yiyeceklere aşerersiniz
Et ve peynir gibi proteinlere aşerersiniz
Ayaklarınız hamilelikten önce olduğundan daha soğuktur
Ayağınızın üzerindeki tüyler hamilelik sırasında daha çabuk uzarlar
Elleriniz çok kurudur
Uyurken yastığınız kuzeye bakar
Baba adayı da sizinle birlikte kilo alır
Hamilelik size güzellik katmıştır
İdrarınız açık sarıdır
Burnunuz genişler
Evlilik yüzüğünüzü karnınıza tuttuğunuzda yuvarlak çizer gibi hareket eder
Baş ağrıları yaşarsınız
Hamile kaldığınız zamanki yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplarsanız elde ettiğiniz rakam çift sayıdır.
annen yada kayınvalıden de mı bılmıyo. benım kaynanam super seyler yapıyo ya. yapacakmıs bana. hemde bırsuru yapıcam dıyo:)
balum çukulata mı ben verirdim sana kaç hafta önce aldım yiyemiyorum :gitme:
rizeliyim ben :asigim:
yeterki iste öğrenirsin bi zorluğu yok
kızlar ben geldim, ama yine sizi göremiyorum....
kızlar ben geldim, ama yine sizi göremiyorum....
annem biliyor da kayınvalidem bilmiyor pek calısıyor birde is kadını örgü örmez kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzelll keskeeee benimkide öyle olsaydııı :gitme: allahtan büyük ablam becerikli o örer kaydirigubbakcemile3
hayalet olduk hepimiz
ziyaret sayısı sınırı geçti
o yuzden altta isimler görünmez oluyo laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?