2010 Ekim Anneleri

slm kıslar ne habersınız sabh ark.vardı kahvaltıya geldı yenı gıttı attım hemen kendımı buraya:)))
pınarcım canım gözunaydın bebegın ıyı yaa doktoru bosver sen... secenek senın elınde nasıl olsa bırı gıder bırı gelır

evde cıkolata vardı da canım nasıl ıstedı bılıyonuz mu:):) hanı tupte varya ondan:)cocuk gıbıyım ya:) bende rızelıyım. ama ıstanbulda dogup buyudum buraya gelın geldım:)
hadi yaa kızın mı olucak senin kaydirigubbakcemile3
orda senin akrabaların var mı :uhm:
tee uzağa gittin boshayallersmile

lady34 sende rızelıysen 3 hemserı olcaz topıc te:)

kim var bizden başka kaydirigubbakcemile2

ablan yeter sana o zaman. bende bı yelek bı battanıye orsem yeter. ama kız olursa elbıse de orcem:)

elbiseye örgü şapka ve çantada aksesuar... dün ben annemin ördüklerine baktımda, bir dükkan açabilriz şimdiden...her renk her modael ceket yelek...kışa gelicek ya...

bide mothercare gezdim çoook pahalıydı yaa....naapicesss nasıl nerden alıces bakalım cicilerimizi...

olsun geçsin bakalım...dün ben bebişimi gördüm....eller bacaklar yuvarlanıyordu sıpa...
inanılmaz yaa... çok ağladım ,utanmasam dr.a sarılacaktım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy ne güzellllll çok sevindiiimm canıımm bebisini görmene. bende gün sayıyorum görmek için.
kızlar herkes ıyıdır ınsallah :)) bı ugrayayım dedım

selam canım hosgeldin. a.s.

olsun geçsin bakalım...dün ben bebişimi gördüm....eller bacaklar yuvarlanıyordu sıpa...
inanılmaz yaa... çok ağladım ,utanmasam dr.a sarılacaktım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
aman ben sarılmiim eşim feci taktı doktora -tatlicadiarzu-
boşar gider
sıpanı yerimmmmm :asigim:

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2
ohh keyifli geçmiş anlaşılan kaydirigubbakcemile2

hadi yaa kızın mı olucak senin kaydirigubbakcemile3
orda senin akrabaların var mı :uhm:
tee uzağa gittin boshayallersmile

kim var bizden başka kaydirigubbakcemile2

testere var. akrabalarım istanbulda ama yazın gelenler oluyo tabı okul tatılınde. amcamın okul cocugu yok mesela o geldı gecen hafta. kurban bayramına kadar burda:)

hosgeldınnn

hosgeldın oh gotur kahvaltı fılan:):)

masallah beceriklisin canııımmmm gönlünden kızmı geciyor erkek mi ? var mı hissetme felan :)

kız ıstıyoz. daha cok babası kız ıstıyo ben de o kız ıstıyo dıye kız ıstıyom yokda o kadar farketmez. ama erkek hıssedıyorum.

sizin canınız böyle cukulata felan cekiyor ya benim tatlı canım hiççç cekmiyor. :) önceden cok severdim cukulatayı ama simdi gözüm göresi yok. genelde tuzlu seyler yiyebiliyorum birde yesil elma varya sert ondan yiyorum günde kaç tane sayısını bilmiyorum :) icimden oglum olcak diye geciyor ama gönlüm kız diyor. saglıklı olsunda önemli degil ama erkek gibi hissediyorum :)))))

Nisanda falan sezon sonu indirimleri olacak ben o zaman bebişin kışlıklarını almayı düşünüyorum kış bebeği olacak sonuçta :))

alırız almaya sıra gelsın hele:):) bebısın gayet ıyı yanı gozunaydın. sabah yazmıstım ama yoktun:)

evet canım yaa en cok zevk aldıgım sey arkadaslarım la kahvaltı ve ardından türk kahvesi vazgecılmezımopuyorumnanaktan

biliyosunuz acil gittim ben hemen. yoksa perşembeyeydi randevum. pembe akıntım wardı. allahtan bebekle alakalı bişii değildi... zaten ağlayarak gittim, sevinçtende ağlayarak çıktım...
allah hepimize nasip etsin inşallah dr. 1 aya cinsiyeti belli olur dedi.....
koca kafalı bebişim kocaman bir kese olmuş inanaın portakaldan büyük artık....eminim hepiniz ağlamaklı olacaksınız bu sefer bi başka!!!!!

erkekin olucak galiba kaydirigubbakcemile3

evet canım yaa en cok zevk aldıgım sey arkadaslarım la kahvaltı ve ardından türk kahvesi vazgecılmezımopuyorumnanaktan

turk kahvesı ah ah. ıcmıyom pek artık ama bayılırım. arada kacamak yapıyom:)

ben de kollarını bacaklarını ve kocaman kafasını gormustum ama hareket etmeye baslamamıstı benımkı daha.

Nisanda falan sezon sonu indirimleri olacak ben o zaman bebişin kışlıklarını almayı düşünüyorum kış bebeği olacak sonuçta :))

aslında iyi olur almak ama ben 6aya kadar birşey almıyım diyorum ama durabilirmiyim onu da bilmiyorum. bu konuda çok kafam karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…