2010 Ekim Anneleri

kizlar kazene söyleyelim bizim icin de mayis topiginde oldugu gibi liste sayfasi hazirlasin
daha acik ve güzel olur nedersiniz
sayimiz insallah artar yoksam kimse girmiyor pek

bulut doktor mu söyledi cnaim umutsuz olma canim
rabbim insallah senin de yüzünü güldürsün insallahhhhhh

Selam kızlar 2 gündür yoktum o yüzden listemizin düzenlemesini ancak yapabildim..Balum ve Bulut inşallah tez zamanda sizinde melekleriniz gelir..Feyza hoş geldin aramıza listemiz bi tamamlansın sonra gerekli düzenlemeleri yaparız canım..

evet kadın doğum dr söyledi çikolata kistlerim rahimde yapışma ve lezyonları varmış
ilk gebeliğin mucizeymiş dedi
yumurta rezevimin az olduğunu söyledi
aşılamanın klomenin zaman kaybı olacağını söyledi
doğum kontrol hapı verdi eşim gelince yani temmuzda tüp bebek denenecek

tsk ler canim hayirli güzel hamilelikler hepimizede
insallah listemiz dolar yaekim hamisleri ile:):CüvCüv:

kizlar ben imza yapamiyoru mya kac kez denedim olmadi normalde yapabiliyordum simdi olmuyor

tsk ler canim hayirli güzel hamilelikler hepimizede
insallah listemiz dolar yaekim hamisleri ile:):CüvCüv:

Amin canım inşallah sabah çok kötü kasık ağrım oldu çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye..Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

hee senın bı evladın var. ben ılk sandım. inş dedıgın gıbı temmuzdan sonra beklersın bebısını.

Amin canım inşallah sabah çok kötü kasık ağrım oldu çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye..Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
benim belim cok kötü agriyor sende de varmi???
sagli sollu kasik agrisi devam ediyor benimde ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor canim ondan sonrasi kolay insallah

benim belim cok kötü agriyor sende de varmi???
sagli sollu kasik agrisi devam ediyor benimde ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor canim ondan sonrasi kolay insallah

İlk zamanlar bel ağrımda vardı ama şimdi geçti sadece kasık ağrılarım var bu sabahki çok şiddetliydi ama geçti çok şükür.Canım ben öğrendiğimden beri yatıyorum zaten doktorum ilişkiiyi yasakladı bide progestan verdi düşük olmasın diye onu kullanıyorum inşallah faydasını görürüm..

Kızlar bu meşakatli yolda aldığınız bu güzel haber için hepinizi kutlarım, anne olmak harika. Allah hepinizze sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

canım ya cok uzuldum. allah yardımcın olsun. inş biran önce anne olursun.

doktorumu aradim ve 18 termin verdi 6 haftalik olcak o zaman dedi hem bebegi hmede kalp atisini duyaruz dedi.
hadin kizlar saymiz artsin insallah.topige can gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…