2010 Ekim Anneleri

sağolasın canım.ama benim bhcg sanırım biraz sorunlu.demin doktordan geldim. bhcg bugün 154 çıktı.(birimi IU/L) ama pazartesi günü başka bi hasteneye yaptrımıştım, 136 çıkmıştı(onun birimi mIU/ml) doktor iki farklı lab. olduğu için böyle sonuç çıkmış olabilir dedi.cuma günü yine bugünkü kendi hastenesinde yaptırcaz, ona göre tam sonuç belli olcak. birimler arası farklılık olabiliyormuş. eğer değerler çok yükselmemişse dış gebelik dedi doktor.

Amin canım..Sanırım ilk ben gittim eşimin sabırsızlığından :))) gerçi kasık ağrım çoktu birazda onun için gittim bebeğim daha çok küçük 2 mm kalp atışı içinde ayın 11 'nde çağırdı beni..

Evet canım farklı hastanelerde farklı sonuçlar çıkıyor endişelenme aynı yerde yaptırdığında katladığını görürsün..

ben bi de üstüne görme yaşadım. daha bugün kesildi kanamam.doktor belki düşük yapacaktır diye folik asit gerekli değil demiş olabilir mi acaba. bi de prograstan diye bi ilaç verdi düşük tehlikesi için.bi de oyüzden gidip folik asit almak istemıyorum,belki iki ilacı kullanmamam gerekiyor
kafam çookk karışık.

Progestanı bende kullanıyorum 3 aya kadar da kullanacağım..

Bu arada kızlar sizlerde hiç bulantı-kusma-tiksinme falan var mı?

ben progrestan kullanıyorum, ilaçtan 2 saat sonra baş dönmesi yaşıyorum.ama genelde akşam daha şiddetli oluyo.sabah normalim.hatta iştahım yerinde. öğleden sonrakini hafif geçiriyirom. tiksinme falan yok,ama daha çok erken

Bende bi etki yapmadı progestan :roflol:

üstüne görme yaşadın mı canım

Ben adetim 3 gün geçince akıntımda hafif kan gördüm o kadar canım.Benim gebeliğim 10 ayda oldu ve bebek daha çok yeni doktorum riske atmamak için progestan verdi ve yat dedi hiç bir iş yapmıyorum yemek dışında.Devamlı yatıyorum ben..

canim sen o zaman doktorunu dinle canim

Bu arada kızlar sizlerde hiç bulantı-kusma-tiksinme falan var mı?

benim hic istahim yok kokulara karsi evet hassas oldum parfümü bile kullanamiyorum midem bulaniyor.sadece su icmek istiyorum onun disinda hic birsey yemek gelmiyor icimden
bende cok bas agrisi var sizde varmi??

benim hic istahim yok kokulara karsi evet hassas oldum parfümü bile kullanamiyorum midem bulaniyor.sadece su icmek istiyorum onun disinda hic birsey yemek gelmiyor icimden
bende cok bas agrisi var sizde varmi??

Bende daha hiç bişey yok canım ne bulantı ne tiksinme ne baş ağrısı..

merhaba arkadaşlar :)
ne güzel olmuş böyle toplanıp sohbet etmek. bende bebişimi ayın 11 inde ilk defa görücem inş. ekim başı gibi gelir diye tahmin ediyorum :) tekrar merhaba...

Kızlar konu başlığını 2010 Ekim Anneleri olarak değiştirdim. Bilginiz olsun.
ıyi paylaşımlar diliyorum..

merhaba kızlar ben de sanırım ekim annesi olacağım. 28 aralıktan hesaplıyorum. 10 şubatta ultrasonda ilk merhabamızı diyeceğiz inşallah. hiç bir problem yaşamıyorum. sadec uykum geliyor gündüz o kadar. bu bebeği çok istediğim içindir heralde. sağlıklı haberlerle görüşmek üzere.

ben dün keseyi gördüm kızlar..bebiş çok boğazlı olcak dedi doktorum,şimdiden mide oluşmuş bileeee.....

selam güzel hamişler hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi alırsınız inş kucaklarınıza
cok sagol canim benim

ben dün keseyi gördüm kızlar..bebiş çok boğazlı olcak dedi doktorum,şimdiden mide oluşmuş bileeee.....
ohh ohh ne güzel yaaa bizede nasip olsun insallah görmek 18 kadar nasil durcam ben:))

bende 18inde gidecektim ama dayanamadım bu sabah aradım doktoru.ama 3 günlük izinliymiş malesefpazartesi günü gidicem inşallah.güzel haberlerle dönmeyi ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…