2010 Ekim Anneleri

selam kızlar DOĞURDUM demeyi OKADAR İSTERDİM Kİ OFFFFFFFFFF :)))

sende mı dogurmadın:)

( geçmiş olsun.. toparlayabıldın mı ıyıce, annem 20 gun yatmıstı garıbım, ama cok gec dogurdu kardesımı tabı 37sıne gırmıstı yasın etkısı vardır ıyıleşmede heralde..

ben hastanede 2 gun yattım ama sezaryen oldugum gun aksam gezıyodum hastanede:) eve gelınce gunduz hıc yatmadım.

sende mı dogurmadın:)

ben hastanede 2 gun yattım ama sezaryen oldugum gun aksam gezıyodum hastanede:) eve gelınce gunduz hıc yatmadım.

yok balumcum bakalım çarşamba günü dr napıcak suni sancımı veriri yoksa ben pırtlatırmıyım 3 gün içinde muammaaaaa delikafadulden

yok balumcum bakalım çarşamba günü dr napıcak suni sancımı veriri yoksa ben pırtlatırmıyım 3 gün içinde muammaaaaa delikafadulden

hadı hayırlısı ya. ınsallah kendı sancınla dogurursun.

işalla sezeryan olmak zorunda kalırsam senın gıbı olurum cnm..

inş. ben cok memnundum. bıde benı o sunı sancıdan kurtardı ya sezaryen daha bı sevdım onu:):)

artık zaman geçmiyo canım ya söylemesi ayıp tuvalete oturmak bile işkence bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok yoruldum sağlıklıca bir doğursaydım biran önce

anlıyorum senı ya bende oyleydım. son zamanlar cok zorluyo. hadı dogurunda benım gıbı uykusuz sarhos gıbı gezın sızdekaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr bir bakıyım dedim uyucam azcık bebiş uyurken gece hiç uyumadık
bugun pazar gelen giden olur dinlenim bari de enerji depolayım.

pazar bari gelen giden olmasında dinlen canım yaa..
her fırsatı degerlendir hemen uyu bencede :)

selam kızlarrr bir bakıyım dedim uyucam azcık bebiş uyurken gece hiç uyumadık
bugun pazar gelen giden olur dinlenim bari de enerji depolayım.

dinlen canım zaten artık bızler uyku yok vucudumuz bu duruma alışıcak sonrada hıc uyumıcaz
annelık zor iş ya ama cok guzel bnım göğüs uclarımda yarıldı kanıyo da emzırırken dıslerımı sıka sıka emzırıyorum işallah gecerde guzelce emzırırım hıc acımadan ...lansinoh kullanıyorum braz yumusadı ...işallah temellı gecer ...
bu ara kızlar 8 kılo gıtmıs bnden suanda cok sevındım faladan 13 kılom daha var eskı kılom için :teytey:

nabersınız kızlar ay dun abna 5 posta mısafır geldıı ay ayakata duracak halım yok zaten gece uykusuzlukkkk

ay ben hamıle kaldıgımda 67 kıloydum suan 60 kıloyum bı kız benı ıgne ıplıge cevırdı bende uzuluyom goren dıyo sana nolmuşşş elının koru olmuş dıyesım gelıyo oyle dıyenlere

selam kizlar kizim saat 11 de uyandi sabah ve 15 kadar his uyumadi.hep kucagimda kalip emmek istiyor ac oldugu icin degil.agzini doldurup sütüde geri tükürüyor.yarim saat uyudu 15 de geri uyandii.bir yeri agrisa aglar aglamiyorda.sizinkiler nasul onlarinda böyle uzun süe uyanik kalma oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…