selam kızlar DOĞURDUM demeyi OKADAR İSTERDİM Kİ OFFFFFFFFFF :)))
( geçmiş olsun.. toparlayabıldın mı ıyıce, annem 20 gun yatmıstı garıbım, ama cok gec dogurdu kardesımı tabı 37sıne gırmıstı yasın etkısı vardır ıyıleşmede heralde..
yok canım ya doğuramadım daha ağrı sancı yok ortada.haftaya çarşambaya kadar gelmezse yatış yapacaklar canım umarım ona kalmam
ayy dimi ekim annesi olmak için son günler 29 ekimde benim doğum günüm ondan önce doğurup ayağa kalkarım İnşallah
sende mı dogurmadın:)
ben hastanede 2 gun yattım ama sezaryen oldugum gun aksam gezıyodum hastanede:) eve gelınce gunduz hıc yatmadım.
sende mı dogurmadın:)
ben hastanede 2 gun yattım ama sezaryen oldugum gun aksam gezıyodum hastanede:) eve gelınce gunduz hıc yatmadım.
inş
yada tam o gun dogurursun:)
yok balumcum bakalım çarşamba günü dr napıcak suni sancımı veriri yoksa ben pırtlatırmıyım 3 gün içinde muammaaaaa delikafadulden
işalla sezeryan olmak zorunda kalırsam senın gıbı olurum cnm..
artık zaman geçmiyo canım ya söylemesi ayıp tuvalete oturmak bile işkence bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok yoruldum sağlıklıca bir doğursaydım biran önce
bir ben kaldım kızlar doğuramayan 40+3 teyiz hala tık yok Allahım sağlıkla kavuştursun biran önce inşallah :Saruboceq:
selam kızlarrr bir bakıyım dedim uyucam azcık bebiş uyurken gece hiç uyumadık
bugun pazar gelen giden olur dinlenim bari de enerji depolayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?