2010 Ekim Anneleri

huhuuuuu kızlaaarrr.. doğurup kaçmakla olmuo öyle, merakımızı gıderın bakalım :)
bugun nstde sancım cıktı 70-90 arası, merak edıorum kac cıkınca doguruluyo ? kacla acılma baslıo? falan fişman.. normal doguran bırı cvp verırse çooook müteşekkir oluciğim

Son düzenleme:

doğurunca seni de görürüz bakalım ne sıkılıkla gircen nete:)))valla benim sancım yoktu ama suni sancıda 130ları gördüm...

doğurunca seni de görürüz bakalım ne sıkılıkla gircen nete:)))valla benim sancım yoktu ama suni sancıda 130ları gördüm...
ohoo oğlumu bi alyım kucağıma hele onu o zmn düşünürüz girer miyim girmez miyim :)) demek 130 oldu sen dogururkene, hadı bakalım, artsın dıye beklıyorum ben de :)
bende 99da acaip sancı vardı. sen 90 da bişi hissetmedinmi

yahu ben anlamıom bu sancı işini, ben dun öluyorum bıtıyorum dedım sancı 40 gosterıodu, hıc bısı hıssetmıodum 80e vurmustu, ben anlamıom anlamıom demek sen de 100 gıbı cok sancılandın...

ayyyyyyyyyyyy belirsizlik çok zor çok, çok sabırsızlandım :))

Son düzenleme:
günaydın herkese birçoğunuz doğum yapmış negüzel Allah hepimizin bebeklerine analı babalı uzun ömürler versin :)

slm kızlar kimler var hala doğum bekleyen.allah kolaylık versin onlara.sadece 1 gün çekiyosunuz kafanızı takmayın sakın

ya ben de de yoktu ama sanırım olacak kabızlık oldu o kadar su içiyorum neden oluyorsa off yandık desenize

bir ben kaldım kızlar doğuramayan 40+3 teyiz hala tık yok Allahım sağlıkla kavuştursun biran önce inşallah :Saruboceq:

bir ben kaldım kızlar doğuramayan 40+3 teyiz hala tık yok Allahım sağlıkla kavuştursun biran önce inşallah :Saruboceq:

sen daha dogurmadın mı:):) 42. haftayı bulcan sanırım:) bana dıyolardı hep 42. haftayı bulursun dıye ama 39+2 de dogurdum:)

oy allah kurtarsın, gel kasım anneleriyle kaynaş sen :)) ama beklemen takdire şayan, allah yardımcın olsun.. ben en fazla 40+2ye kdr bekleyebılcem sonra 10 gunluk bayram tatılı gırcek bayram oncesı çıkartmam gerekecek bu veletı :) hayırlısı olsun..

sen daha dogurmadın mı:):) 42. haftayı bulcan sanırım:) bana dıyolardı hep 42. haftayı bulursun dıye ama 39+2 de dogurdum:)

yok canım ya doğuramadım daha ağrı sancı yok ortada.haftaya çarşambaya kadar gelmezse yatış yapacaklar canım umarım ona kalmam

ayy dimi ekim annesi olmak için son günler 29 ekimde benim doğum günüm ondan önce doğurup ayağa kalkarım İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…