huhuuuuu kızlaaarrr.. doğurup kaçmakla olmuo öyle, merakımızı gıderın bakalım :)
bugun nstde sancım cıktı 70-90 arası, merak edıorum kac cıkınca doguruluyo ? kacla acılma baslıo? falan fişman.. normal doguran bırı cvp verırse çooook müteşekkir oluciğim
ohoo oğlumu bi alyım kucağıma hele onu o zmn düşünürüz girer miyim girmez miyim :)) demek 130 oldu sen dogururkene, hadı bakalım, artsın dıye beklıyorum ben de :)doğurunca seni de görürüz bakalım ne sıkılıkla gircen nete:)))valla benim sancım yoktu ama suni sancıda 130ları gördüm...
bende 99da acaip sancı vardı. sen 90 da bişi hissetmedinmi
bir ben kaldım kızlar doğuramayan 40+3 teyiz hala tık yok Allahım sağlıkla kavuştursun biran önce inşallah :Saruboceq:
slm kızlar kimler var hala doğum bekleyen.allah kolaylık versin onlara.sadece 1 gün çekiyosunuz kafanızı takmayın sakın
doğurunca seni de görürüz bakalım ne sıkılıkla gircen nete:)))valla benim sancım yoktu ama suni sancıda 130ları gördüm...
bir ben kaldım kızlar doğuramayan 40+3 teyiz hala tık yok Allahım sağlıkla kavuştursun biran önce inşallah :Saruboceq:
ayyy sunı sancıııdelikafadulden
sen sancın kaçken doğurdun hatırlıo musun :))
ben sunı sancıyı cektım cektım sezaryen oldum:):)
sen daha dogurmadın mı:):) 42. haftayı bulcan sanırım:) bana dıyolardı hep 42. haftayı bulursun dıye ama 39+2 de dogurdum:)
oy allah kurtarsın, gel kasım anneleriyle kaynaş sen :)) ama beklemen takdire şayan, allah yardımcın olsun.. ben en fazla 40+2ye kdr bekleyebılcem sonra 10 gunluk bayram tatılı gırcek bayram oncesı çıkartmam gerekecek bu veletı :) hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?