ay canım agzını açtın demi neyse artık verdikten sonra gazını çıkart o zaman
kızlar bende bişi soricimsol göğüs ucum çatladı hep sağı veriom soluda sağıom. annem ikisini eşit vermezsen biri büyük biri küçük olur dedi. sağmak işe yaramazmıki illa emzirmemmi lazım.
snınkınde gaz yapıyomu aptamıl cnm
kızlar daha dun aldım 40tl koca bı kutu keske daha once sorsaydım sıze yaa
mamadan sonra nerdeyse yarım saat gogsume yaslayıp ugrasıyom gazı cıksın dıye
agzından asagıdan cıkarıyo cok gazı oluyo
canım benim kızada çok gaz yapıyo benim bitti sayılır yeniden alınca comformil alıcam bende istersen o bi kenarda dursun az daha büyüyüncede verebilirsin bence tarihi de gecmez
canım catlayan uca lansinoh sur bıtkısel ve bebegı emzırırken sılmen gerkemıyor gogus pedı de tak yumusacık olucak goruceksın
ecrincim benimde sag gögsüm yara ilk gün süt gelsin die çok sıktılar şimdide yara oldu bende sagıp verdim arada acısına bazen dayanamayıp ama annem biri büüyük biri küçük kalır demişti bana bende acısada emziriyorum orda ardından da krem sürüyorum
crayz benim kızında gözleri renkli mi olucakacaba seni kız gibi yaa benim kızında gözleri dış tarafı kül rengi ortası koyu mavi gibi bazen açık renk oluyo
olabilir 40'ından sonra belli oluyo...grilik varsa büyük ihtimal renkli olur..
yarıldı cnm çok feci acıo sağıyom bide emziriom semsert zaten sol göğsüm. sona kremleyip paketliyorum. lanoise sürüom ben oda bitkisel hemen hemen fiyatları aynı ama pek işe yaradığı söylenemez. bugun bi kere emzirdim iki kerede sağdım şimdi tekrar sağcam. off yaaa inşllh öyle bişi olmaz çok korkuom.
aslında ilk aldığında acıo 2-3 saniye ama çıkarıp tekrar alıo bazen çıkarma nolur die yalvarıom :9
neyse kızlar ben kaçayıroum biraz dinleneyim kib öptm hepinizi
aynı sorun benim sol göğsümde çok feci yarıldı gerçi şimdi daha iyi...lansinoh sadece yumuşatıyo tedvi edici değil...bephanten aldım o tedavi edici diye oda bi işe yaramadı...birde bu kk'da gördüm garmastan diye bi ilaç oda afrikada bi çiçekten yapılıyomuş..yerli kadınlar o çiçekten ilaç yaparlarmış göğüslerini iyileştirmek için...ondan aldım..eşim zor buldu...ama iyi geldi aynı sorun sağ göğsümdede vardı o tamamen geçti...sol halen biraz acıyo ama daha iyi dayanılmıycak gibi değil...
bide emzirmeye başlamadan önce göğsünün ucunu sütünle ıslat...
yok be kızlar..inanın bana biri küçük biri büyük kalmaz göğsünüzün tekini emmekle...o büyüklerin aman biz süt vermeyi kesmeyelim diye söyledikleri bahaneler...banada aman emzir emzirdikçe yara geçer diyolar..dr sitelerinde inceledim...yara olan göğse ilaç tedavisi uyulayıp 2-5 gün dinlendirin sadece sağın yazıyodu...bebek emmesin yaralı göğsü diyodu...
bide niye biri büyük biri küçük olmaz diyorum benim oğlum sağ göğsümü hiç emmedi...ben onu hep sağdım...o göğsümdeki sütün tadı değişikmiş tuzlu yada acıymış onun için emmiyomuş o göğsümü...
ah cnm sorma bugun annem illa emzir bak halan emzirmedi biri büyük biri küçük dio korkudan bi kere emzirdim. inşllh bişe olmaz bugun dinlendireyim diom kremleyip duruom. bu kremde işe yaramazsa bana da gönder o kremden
merhaba arkadaslar sızlere sorum olacaktı benım dogumum çok yaklastı normal beklıyoruz suanda ancak bugün doktorumuza gıttık bebek ıyı hersey yolunda ama benım hemoroidim var baya daha öncede hemoroidden amelıyat geçırdım ben doktorumda normal yaparsam ıkınmadan dolayı hemoroıdımın daha çok ılerleyebılecegını ve tekrardan amelıyat olmam gerekebılecegını söyledı senı amelıyat eden doktorun danıs dedı bugün aradık ama ulasamadık kendısıne egerkı oglum pazartesıye kadar durursa tekrar sorucaz tabıkı ancak sızce ne yapmalıyım sezeryanmı olmam daha mantıklı bu durumda bana akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?