merhaba arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah benim pc çökmüştü yeni yapıldı o yüzden sizden hiç haber alamadım nasıl kolay doğumlar yaptınız inşallah. ben ekimin 13 doğum yapacaktım ama 3 yaptım kanamam oldu sonra işaret geldi gittik doktora doğum başlamış dedi ama çatım çok dar ıolduğu için vede bebeğin hareketlerinde yavaşlama olduğu için ameliyat dedim iykide hemen ameliyat demişiz çünkü çocuk eşinden ayrılmış biraz iç kanama yaşadım şimdi çok iyiz bebişimle beraber çok şükür yanlız gaz sorunumuz ve çocuğun makatında çatlak var ben hemoroit zannediyodum ama değilmiş geçermi acaba varmı bi fikri bi tavsiyesi olan
kızlar merhaba bebişle uğraşmaktan kim ne yapıyor haberim yok şimdi 2 dk. girip bi bakayım dedim merak ettim herkes nasıl doğum yapmayan varmı daha diye
Allah hayırlı doğumlar nasipm etsin bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben iyiyim çok şükür bebeğim ilk etapta memeyi almadı yetersiz beslenmeden dolayı sarılık geçirdi. ama şimdi iyi çok şükür emmeye de başaldı nihayet.[/QUOTE
geçmiş olsun tatlım..
önce maşallah sonra geçmiş olsun...hiç bilmiyorum valla...merhaba arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah benim pc çökmüştü yeni yapıldı o yüzden sizden hiç haber alamadım nasıl kolay doğumlar yaptınız inşallah. ben ekimin 13 doğum yapacaktım ama 3 yaptım kanamam oldu sonra işaret geldi gittik doktora doğum başlamış dedi ama çatım çok dar ıolduğu için vede bebeğin hareketlerinde yavaşlama olduğu için ameliyat dedim iykide hemen ameliyat demişiz çünkü çocuk eşinden ayrılmış biraz iç kanama yaşadım şimdi çok iyiz bebişimle beraber çok şükür yanlız gaz sorunumuz ve çocuğun makatında çatlak var ben hemoroit zannediyodum ama değilmiş geçermi acaba varmı bi fikri bi tavsiyesi olan
Allah hayırlı doğumlar nasipm etsin bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben iyiyim çok şükür bebeğim ilk etapta memeyi almadı yetersiz beslenmeden dolayı sarılık geçirdi. ama şimdi iyi çok şükür emmeye de başaldı nihayet.
fadimsa tatlım sana da hayırlı sağlıklı doğumlar...
benim de tek tavsiyem sancılar geldiğinde çok bağırıp yorulma...ufak ufak nefes alarak geçiştirmeye çalış...sonra enerjin kalmıyor...ben zor ıkındım...gücüm kalmamıştı...
çok saol tatlım
inşallah hayırlısı ile normal olurda...
sağlıklı olsunda diretmemek lazım dimi illa normal doğum diye.......
aynen tatlım...yavrun normal gemek isterse sen hazırsın yok istemesse ona da hazırsın...hayırlısın olsun canım...
rita cnm sen mamayı ne kdr ne zamanlar verıyosun conformilden memnunmusun gaz yapıyomu yıne
ben önceleri gece veriyodum 60 cc...sonra gece süt kanalları daha çok çalışıyor diye geceye mememi saklayıp akşam 6-7 gibi veriyodum...conformilden çok memnunum maşallah..tadı kötü ama önceki gibi sancımız yok ayy tekrar maşallahh...ama 2 gündür mamayı kestim...sütüm var sanki...bakalım akşam doymazsa vericem ama yine....
selam kızlar. epidural normal yada sezeryanla doğum yapan var mı aranızda. ben öyle düşünüyorum ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?