2010 Ekim Anneleri

selam kızlar,
bebekleriniz uyumadığı zaman sallıyormusunuz?
ya alıştırmak istemiyorum ama çok huzursuzlanınca sallıyorum sakinleşiyor.

kızlar ben geldim haber vereyim dedim :)allahn izniyle yavrumu kucagıma aldım iyiyiz ama uykusuz geceler ve yorgunluk çok zorluyor malum gurbette yanlızz ameliyatlı zor oluyorr.

dark bndede 15 gunıcınde sağlık ocagına gıdıp tekrar verın dedıler yalnıs cıkabılır dıyerekten ama hastanede gerek yok dedıler.

iyi aksamlar kızlar bızım kız uyudu bnde sıze bakıyım dedım bıde dızı seyredyom benım kzın bacakları kızarıyo ya bezden mı anlamadım prıma almıstım değiştirdim molfıx aldım hep yaglıyom altını actığımda ama kızaıryo gene işallah bu bez ıyı gelır ...:teytey:

Son düzenleme:
kızlar sizin bebekler de de sivilce oluyor mu boyun bölgesinde oğlumda bir sürü var pudra kullandık biz de kurusunlar diye bana kalsa kullanmazdım ama babamız almış gelmiş

benım kzında boynunda var sutun akıyosa ondn oluyo doğum semınerınde boynuna koltuk altına bol bol pudra dokebılırısnız dedıler poposuna asla dokmeyın...pıtırcıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…