Selam canım günde 5-6 kez kaka yaparsa yetiyor demişlerdi bana hastanede.Bide uykusundan anlayabilirsin aç kalıyorsa, uyumaz sürekli ağlar benimki öyleydi şahsen, aç kaldığından ağlıyordu mama verince bayılıyordu yavrum..
ac oldugunda hep aglar ve saatlerce emer ilk 2 gün bnde öle olmuştu hastanede tam 3 saat emmişdisonra yara olmuşdu ucları ama eve geldım ve incir kaynatıp içtim rezene içtim bol sebze ve su içtim o aksm göğüslerim agrımıstı şişmişdi ve psikolojide cok önemlı canım hep bol sutum olucak de vaz gecme hoşaf iç bol bol rezene iç allahın izniyle sütün çoğalır işallah ve bebeğin emdikçe daha cok artar ....
sütün geldiğini nasıl anlıyorsun
göğüslerim sızlıyo agrıyo süt gelince ve emzirmeden önce sıkıyom varmı ?diye ve emerken agzına bakıyom yawrumun
işte bende ağzına bakıyorum kenardan süt akıyor demekki var diyorum ama süt sağma makinesinde neden 1 kaşık geldi anlamadım.görünce eyvah aç kaldı dedim.bebeğim 1 aylık oldu 1 kilo almış ve 3 cm uzamış .1 kaşık sütü görünce telaşlandım sütüm mü kesildi diye
herkese iyi akşamlar kızlar yaaa ben deliricem bugün çok huysuz benim kız sürekli emmek istiyor nerdeyse yarım saatte bir acaba doymuyomu diyorum ama sütüm var emziriyorum emiyor 10-15 dak. uyuya kalıyor....sonra çıkarıyor ağzından gazını çıkarıp yatırıyorum yarım saat bir saat sonra tekrar aranıyor....bugün bütün gün böyleydik derman kalmadı bende artık...
işte bende ağzına bakıyorum kenardan süt akıyor demekki var diyorum ama süt sağma makinesinde neden 1 kaşık geldi anlamadım.görünce eyvah aç kaldı dedim.bebeğim 1 aylık oldu 1 kilo almış ve 3 cm uzamış .1 kaşık sütü görünce telaşlandım sütüm mü kesildi diye
canım tebrik ederim çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün..nasıldı doğum?
canım gözün aydın saglıkla büyüt oglunu maşallah onada sanada canımslm kızlar !
nihayet yavruma kavuştum..
28_10-2010 st 14:38 de 3150 gr 52 cm kerem yiğitimiz normal doğumla artık aramızda.........
kuzuma maşallah....
hayırlı olsun canım maşallah yavruna saglıkla büyüt oglunu inşallahhselam kızlar doğumdan beri giremedim malesef evde net yok anneme inmek durumundayım. oğlumda bende çok iyiyiz şükür. doğumum çok rahat geçti epidural sezeryan oldum. çok iyidi oğlum 3500 gr 50 cm doğdu. bende şu an neredeyse aldığım tüm kiloları vermiş durumdayım 2 kilocuk kadar kaldı. oğlum gazlı baya gündüzleri ağlasada gece maşallahımız var emip uyuyoruz. şimdilik benden bu kadar eve çıkmam lazım. dr u aramak için aşağı inmiştim. oğluşumun göbüşü kanıyor hafif k vitamini yapıldı ama yinede var gibi p.tesi gidicez bakalım. hepinizi çok çok öpüyorum
kızlar bu gece delirdim artık ya saat 11de kaltı sabah 6 ya kadarhıc uyumazkı ınsan bı ara cıldırdım agladım sınırden ayyy ben hıc böle sey grmedım yakucagıma alınca sesı cıkmıyo yataga grınce baslıyo aglamaya sbah baktım göbeğide kanamıs ağlayınca iyice moralım bozuldu ya (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?