2010 Ekim Anneleri

benimki çok sık emiyor .emerken gırk gırk diye sesler geliyor boğazından.tamam dedim sütüm var.ağzının kenarındanda akıyor.bazen fışkırıyor.kendi kendine bazen akıyor.ama sık sık uyandığı için saat başı emziriyorum 3.saatten sonrada boş boş oldu göğüslerim.çocuk emerken homur homur ediyor .ağlıyor memeyi bırakıyor sonra iştahlı iştahlı tekrar çekiyor.dediler senin sütün yok.süt sağma makinesi aldık bi baktım 2-3 dakika sağdım 1 kaşık anca çıktı.mama veriyorum artık aralarda.günde 4 kez falan yapıyor kakasını çişide iyi şimdi sütüm yetiyormu yetmiyor mu :)

sütün geldiğini nasıl anlıyorsun

göğüslerim sızlıyo agrıyo süt gelince ve emzirmeden önce sıkıyom varmı ?diye ve emerken agzına bakıyom yawrumun

işte bende ağzına bakıyorum kenardan süt akıyor demekki var diyorum ama süt sağma makinesinde neden 1 kaşık geldi anlamadım.görünce eyvah aç kaldı dedim.bebeğim 1 aylık oldu 1 kilo almış ve 3 cm uzamış .1 kaşık sütü görünce telaşlandım sütüm mü kesildi diye

ohh masallah ıyı kılo almıs annesı bnce sütün varkı yaramıs makınadan tam anlamıyla belkı cekememısdir.

herkese iyi akşamlar kızlar yaaa ben deliricem bugün çok huysuz benim kız sürekli emmek istiyor nerdeyse yarım saatte bir acaba doymuyomu diyorum ama sütüm var emziriyorum emiyor 10-15 dak. uyuya kalıyor....sonra çıkarıyor ağzından gazını çıkarıp yatırıyorum yarım saat bir saat sonra tekrar aranıyor....bugün bütün gün böyleydik derman kalmadı bende artık...

benım durumum da senden farksız cnm nıye boyle yapıyolarr yaa offffff ben de delırıcemmm

Son düzenleme:

canım kilo alması gayet iyi yavrunun, boşuna telaşlanma.

sağma makinesiyle de 2-3 dk sağdım demişsin. o kadar sürede süt çıkmayabilir. yaklaşık yarım saat falan sağman lazım, sağma makineleri çok az çekiyor, bebek çok daha kuvvetli çekiyor canım.

selam kızlar nihayet siteye girebildim bizim pc bozuldu çünkü anca yapıldı diyemiyorum çünkü yenisini almak zorunda kaldık neyse benim kızda emiyo ama gögsümün ucu çatladı ve ne yapıyosam geçmiyo canım çok acıyooooooooooooakannehir

kızlar bu gece delirdim artık ya saat 11de kaltı sabah 6 ya kadarhıc uyumazkı ınsan bı ara cıldırdım agladım sınırden ayyy ben hıc böle sey grmedım ya kucagıma alınca sesı cıkmıyo yataga grınce baslıyo aglamaya sbah baktım göbeğide kanamıs ağlayınca iyice moralım bozuldu ya (

slm kızlar !
nihayet yavruma kavuştum..
28_10-2010 st 14:38 de 3150 gr 52 cm kerem yiğitimiz normal doğumla artık aramızda.........
kuzuma maşallah....
canım gözün aydın saglıkla büyüt oglunu maşallah onada sanada canım
hayırlı olsun canım maşallah yavruna saglıkla büyüt oglunu inşallahh

ay fatmacım bende senin gibiydim gece akşam 12 de emzirdim uyuttum gece 2 de bi uyandı sabah 5 e kadar vın vınn etti durdu sabaha karşı eşim yatagımıza koydu bizim öye uyumuş napcaz bilmiyom artık

gökçe rana allah yardımcımız olsun ya şu kırkları bi cıkaraydık işallah gece uyumaları olur ya gündüz keyiflerine dicek yok ya ellerinde oynatıyolar

Kızlar aynı durumdayım bende. gece 1de uyandı sabah 7de uyudu oda 1saat cıldırıcaktım vallahi. sürekli emmek istiyo,aranıyo üzülüyorum veriyorum sonra fazlasını cıkartıyo ve altını değiştirirken gördüm hafif kanamış göbegi badisine bulaşmış içim gitti vallahi cok agladı sanırım ondan oldu..

bugün burnumdan getirdi şaftım kaydı vallahiii.. gözümden uyku akıyo ve uyumuo kucagımda mızırdanıp duruyo yatırıyorum kalkıyoo of ya inş düzelirler 40dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…