2010 Ekim Anneleri

saol cnm:)))
ayy yapmadıım şey kalmadı...
sıcak suyla banyo yaptım hastaneye gittim sağdırdım..
lahana haşla sıcak sıcak koy dediler yaptım
termofor koyup uyudum
banamısın demio açılıolar geri kapanıolar(((

bebek tam anlamıyla boşaltamıyosa ondan öle oluyodur yakında duzelır ama duzenlı olraka 3 saat de bır emzırebılıyomusun?

sezeryan olan arkadaslar bişey sorcam karnınızın içi acıyomu benım hafif ama agrıyo rahım kuculuyo ondan galıba ve balon gıbı hala ne durumdasınız ve dikişleriniz çok mu aşağıda merak etdımde korse giyiyom ama gunduz sadece cok sıkı da gıyınemıyom nefes alamıyorum :d

ve lousalık dönemınd ne yıyıp içiyosunuz ben gaz yapıcak dıye doğru duzgun yemek yıyemıyom ya...bugun süt içtim ama kaynatdım şeker atdım işallah gaz yapmaz kızıma ilk 3 ay gaz problemıoluyomus sonra istediğimiziyicez işallah

valla gaz yapmasın diye yemeye korkuyorum inan
fatmacım sen incir hoşsafı yapıyosun ya
ona şekerde atıyomusun

benım kız uyandı emzırdım sımdı gözler acık kenara koydum kendıyle ılgılenıyo gazını cıkarmaya gıdıyom kızlar incir suyu güzel süt yapıo 2 gundur içmiyodum yarın tekrar alıyım içicem bol bol olsun sütümüz...yarasın yawrulara

slm kızlar.
benimde durum aynı geceleri uykusuzum ama annem sağolsun ben emziriyorum gerisini annem hallediyo
bu arada gaz problemi için bebeklerde gaz problemi adlı konuda bi arkadaş eczanede ilaç yaptırdığını yazmış. ilacın içeriğini bugün bana mesaj olarak yollamış. bende yptırmayı düşünüyorum. çünkü hiçbişi fayda etmiyor :S isteyenlere gönderebilirim sonuçları daha sonra yazarım

slm kızlar
ii geceler diyim kaçayım kızın uyuyodu uyandı emzireyim bakalım
ya benim gögsümde agrıyo çatlak mı yoksa kanal mı kapalı anlamadım gitti emdikten sonra 1 saat sancı yapıyo içten çetikçe kızım agrısını hissediyom emme bitincede agrıs 1 sat devam ediyo ovalıyom geçmiyo off şimdi bu çatlak mı yoksa kanal kapanması mı ???**

selam kızlar...
moralinizi bozmak gibi olmasın ama 40mız cıktı ve değişen bişey yok(henüz erken olabilir ama kafayı yedim bugün...dün kayınvalidelere gittik çocuk bütün gün uyudu orda...onlarda ayy ne uslu çocuk deyip durdular...hepsinin de gözleri mavi((nazar değdi kuzuma...bugün eve gelir gelmez başaldı ağlamaya...bu saat oldu yeni sızdı...resmen kafayı yedim...eşim de şehir dışında..gece gelecek...milletin yanında bizim ki uyuyor..tek olunca başlıyor bana eziyeti..kimseye de inandıramıyorum..
nazar değmesin diye öle sölüyosun demezler mi bide...çıldırmak içten değil...

ritacım benim kızda misafirler geliyo gündüz ful uyuyo onların yanında kalkmıyo ama akşam oldumu gece başlıyo bizim çozukların zor bize galiba neyse inş zamanla düzelecekler inşş

günaydın bu arada....
kızlar normal doğumda dikişler ne zaman iyileşiyor...
ne zaman banyo yaptınız...
birde o dış dikişleri aldıran var mı?

benim ki 10 günde geçti...dikiş aldırmadım..eriyen cinsten sanırım...

teşekkürler ritacım...
merak ediyorum orası nasıl bakmaya cesaret de edemiyorum ...
bana 10 dr gün sonra kontrol dedi...
yarında kuzumu götüreceğiz dr a bakalım ne diyecek...

fadimsa gözünüz aydın canım, benim dikişlerim biraz daha hızlı iyileşti, 4. günden itibaren acısı ağrısı kalmamıştı, üzerine oturabiliyordum rahatça. benimki de alınmadı, kendiliğinden eriyen iplikle dikildi.

ben her wc de batticonla pansuman yaptım bu arada, bir hafta kadar canım. çok geçmiş olsun.

selam kizlarr
anne olmak ne zorrr kimimiz karnindaki yarayla kimimiz alttadaki yarayla ugrasiyor.altdakii kesik de zordur ya.üstüne oturama.wc ye gidince yanar.ufff rabbim kolaylik versin bize.ben bir ay olcak daha 15 dakikalik yolu yürüdüm mü hemen dikis yerlerimdeki agri basliyor.sezeryan olanlar sizinde aynimi.
dün bebegi bende cikardim disari.sütümü de sagdim.disari cikinca aglayinca verdim baya rahat oldu.bundan spnra hep böyle yapcammm

kızlar ben emzirme örtüsü aldım kendime, dışarıda mıngırdansa hemen alıyorum kucağıma, örtünün altından emziriyorum.

dün ayakta hem emzirdim hem de alışverişimizi tamamladık, ondan önce kabinlerde falan emziriyordum :) komik oluyordu.

ya kızlar ben çizelgemi bitürlü degiştiremedim nasıl yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…