bugün burnumdan getirdi şaftım kaydı vallahiii.. gözümden uyku akıyo ve uyumuo kucagımda mızırdanıp duruyo yatırıyorum kalkıyoo of ya inş düzelirler 40dan sonra
slm kızlar !
nihayet yavruma kavuştum..
28_10-2010 st 14:38 de 3150 gr 52 cm kerem yiğitimiz normal doğumla artık aramızda.........
kuzuma maşallah....
kızlar bu gece delirdim artık ya saat 11de kaltı sabah 6 ya kadarhıc uyumazkı ınsan bı ara cıldırdım agladım sınırden ayyy ben hıc böle sey grmedım yakucagıma alınca sesı cıkmıyo yataga grınce baslıyo aglamaya sbah baktım göbeğide kanamıs ağlayınca iyice moralım bozuldu ya (
selam kızlar nihayet siteye girebildim bizim pc bozuldu çünkü anca yapıldı diyemiyorum çünkü yenisini almak zorunda kaldık neyse benim kızda emiyo ama gögsümün ucu çatladı ve ne yapıyosam geçmiyo canım çok acıyooooooooooooakannehir
huhu kimse yokmu biz kocişle tüm gün uyuduk
niye anlamadım ama bizim kız da bu gece hep uyudu, ilk defa 4 saati geçti uykusu. anlamadım neden.
bütün gün de uyudu, şimdi ayakta tabii, bakalım ne zaman uyucak, biz de dışarı çıkıyoz, gezdirelim minişi biraz :)
niye anlamadım ama bizim kız da bu gece hep uyudu, ilk defa 4 saati geçti uykusu. anlamadım neden.
bütün gün de uyudu, şimdi ayakta tabii, bakalım ne zaman uyucak, biz de dışarı çıkıyoz, gezdirelim minişi biraz :)
zar zor uyudu simdi de uyanacak galiba bir feryat figan aglıyor ki anlatamam nesi var bu cocugun anlamadım gitti. etrafıma bakıyım ediyim yok,ya aglıyor ya aranıyor emmek istiyor,ya da uyuyor ortası yoook. İnşallah 40mız cıkınca düzelirler kızlar allah yardımcımız olsun,allah bizlere güç kuvvet versin..
zar zor uyudu simdi de uyanacak galiba bir feryat figan aglıyor ki anlatamam nesi var bu cocugun anlamadım gitti. etrafıma bakıyım ediyim yok,ya aglıyor ya aranıyor emmek istiyor,ya da uyuyor ortası yoook. İnşallah 40mız cıkınca düzelirler kızlar allah yardımcımız olsun,allah bizlere güç kuvvet versin..
slm kızlar nasılsınız:)))
bende 23 ekimde doğum yaptım:))) aslında doğum belirtileriyle gitmemiştim doktora mide bulantısı ve baş ağrısı ile gitmiştim doktor doğum başlayacak olabilir dedi 1cm açılma varmış... sonra suni sancı verdiler 6 saat çektim fakat sezeryan olmak zorunda kalmdım. demekki benim ve kızım için hayırlısı böyleymiş...
şimdi ikimizde çok şükür iyiyiz...
doğumdan sonra süt kanallarım tıkandı şimdi de pek açık deil o sebepten pek beslenemiyor bebiş... öyle oluncada çok huysuzlanıyor... geceleri uyku yok gündüz ztn yorgunluktan yavrum bitap düşüo sızıo ama gene huzursuz...b i yandan da göğüslerim acıo... nolcak böyle bilmiorum...sizde durumlar nasıl başına böyle bişey gelen varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?