2010 Ekim Anneleri

bugün burnumdan getirdi şaftım kaydı vallahiii.. gözümden uyku akıyo ve uyumuo kucagımda mızırdanıp duruyo yatırıyorum kalkıyoo of ya inş düzelirler 40dan sonra

allah yardımcımız olsun darkcım :)) gazı vardır ondan mızırdanıyordur çıkarmaya çalışşş..birde hastanede hemşire gösterdi avuç içi karnına gelecek şekilde koltuk altından bebeği tutunca çok rahatlıyor karnına baskı oluyor sanırım trahatlıyor gaz cıkarmada

kızlar sarılık kontrolüne çagırdımı sızi dokorunuz..bizim hastanede 2. gün bakıldı birşe cıkmadı..8.günlükken topuk kanı için saglıkocagına gitmiştim aile hekimim hafif var dedi yüzünde her bebekteoldugu gibiymiş sorun yok dedi..bugun 13.günlük olduk yüzünde hafif var gibi geliyor gerçi bazıları normal diyor .. caramba işitme testimiz var o zamn doktorumuza kontrole götürücem

dark aynen dun gece bızde hıc uyumadık sbah uyudu zorla göbegıde kanamıs aglamaktan ne yapcagımı sasırdım geceler zor gecıyo gunduzler guzelde allah yardımcımız olsun ya

slm kızlar !
nihayet yavruma kavuştum..
28_10-2010 st 14:38 de 3150 gr 52 cm kerem yiğitimiz normal doğumla artık aramızda.........
kuzuma maşallah....

maşallah canııım Allah analı babalı büyütsün,hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah
darısı başıma ben daha doğuramaadım oyy oyy

canım canını sıkma ilk günlerde ben de aynı sıkıntıları yaşadım göbeği falan kanadı sonra zamanla geçiyor.33 günlük olduk hala gece ağlıyor.zamanla alıştım artık.zorla uyutmaya çalışma o zamanla yuorulup uyuyor zaten.

canım ben bir krem kullandım yıkamadan emzirebiliyordum 2 gündede geçti.memenı önce sütünle ısalat kuru kuru çekmesin.

kizlarr gögüs ucunuzu verirken bebege önce sütünüzü sikip etrafini silin sonra verin bebege
o zaman yara olmuyor.

huhu kimse yokmu biz kocişle tüm gün uyuduk

niye anlamadım ama bizim kız da bu gece hep uyudu, ilk defa 4 saati geçti uykusu. anlamadım neden.

bütün gün de uyudu, şimdi ayakta tabii, bakalım ne zaman uyucak, biz de dışarı çıkıyoz, gezdirelim minişi biraz :)

cnm uyucak oldumu uyuyo sıkıntısı varsa valla napsan uyumuo

gece uykuları duzelıyo demekki ohh n guzel darısı bzım basımıza 40 ı cıkınca gece uyur dıyorlar hep

uykuya hasret kaldımm resmen artık uykudan geçtim de ağlamasa ağlayınca cok korkuyorum

zar zor uyudu simdi de uyanacak galiba bir feryat figan aglıyor ki anlatamam nesi var bu cocugun anlamadım gitti. etrafıma bakıyım ediyim yok,ya aglıyor ya aranıyor emmek istiyor,ya da uyuyor ortası yoook. İnşallah 40mız cıkınca düzelirler kızlar allah yardımcımız olsun,allah bizlere güç kuvvet versin..

amin canım allah yardımcımız olsun...

ben de gunduz yasadım aynısını canım en sonunda 5te uyudu sımdı uyanıyor yıne baslıycak maraton ahh ahh bı duzen kurabılseydıkkk

slm kızlar nasılsınız:)))
bende 23 ekimde doğum yaptım:))) aslında doğum belirtileriyle gitmemiştim doktora mide bulantısı ve baş ağrısı ile gitmiştim doktor doğum başlayacak olabilir dedi 1cm açılma varmış... sonra suni sancı verdiler 6 saat çektim fakat sezeryan olmak zorunda kalmdım. demekki benim ve kızım için hayırlısı böyleymiş...
şimdi ikimizde çok şükür iyiyiz...
doğumdan sonra süt kanallarım tıkandı şimdi de pek açık deil o sebepten pek beslenemiyor bebiş... öyle oluncada çok huysuzlanıyor... geceleri uyku yok gündüz ztn yorgunluktan yavrum bitap düşüo sızıo ama gene huzursuz...b i yandan da göğüslerim acıo... nolcak böyle bilmiorum...sizde durumlar nasıl başına böyle bişey gelen varmı???

allah analı babalı buyutsun masallah göğüslerini bol bol sağman gerekırkı kanalların acılsın ve sıcak suyla yıka yada sıcak havlu koy sağmadan önce doğum semınerınde hemsıreler öle anlatmısdı...işallah duzelır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…