2010 Ekim Anneleri

Selam kızlar..

Feyza benimde hala sezeryan yerim ara sıra ağrıyor, az yorulsam yada üşütsem hemen ağrımaya başlıyor.

Biz babamızın yüzünden dr dışında, dışarı çıkamıyoruz.Ama dr giderken bende sütüm varsa sütümü sağıyorum, yoksa mama yanıma alıyorum.Oralarda emzirmek zor oluyor.

kızlar siz önce altını değiştirip sonra mı emziriyorsunuz yoksa emzirdikten sonra mı bezini değiştiriyorsunuz????
ve her emzirmede değiştiriyorsunuz dimi

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?bana şu çizelge için yardımcı olursanız sevinirim.ben yenisini oluşturamıyorum.sizinkiler 1 yaşına göre bende öyle istiyorum.

canım mrb
kerem yiğit 28-10-2010 st 14:38 normal doğum 3150 gr 52 cm yeterli herhalde canım teşekkürler......
cnm sen listede varsın tek eksik hangi haftada doğum yaptığın

nasıl bişey cnm o. dışarda emzik versemde çocuk aç olunca durmaz heralde gerçi daha bi kere dışarı çıktık :)

benim dikiş yerim hala acıyor. benimde erken iyileşçekti ama sağolsun 3. gün musafir geldi ve ben hep yanlızdım. kocamda sözde doğumdan sonra bir hafta izin alcam dedi almadı. annem gelmedi. kayımvalide üst katta ama hastaymış sağ tarafı ağrıomuş karaciğeri yağlanmış. onuda hastaneye yatırcaklar. şükür dikişlerim vahim durumda değil ama sızlıyo arada. alla kimseye muhtaç etmesin walla sağ gözden sol göze fayda yok.

kızlarrr selamlar,
çok giremiyorum girmişken bakayım sizlere dedim, herkes iyidir umarım :))) ben ve kızım iyiyiz, herşey yolunda hepinizi öptükkkk

kızlar siz önce altını değiştirip sonra mı emziriyorsunuz yoksa emzirdikten sonra mı bezini değiştiriyorsunuz????
ve her emzirmede değiştiriyorsunuz dimi

canım değişiyor bazen beklemiyor altını değiştirmeyi, hemen emmek istiyor aç olunca, o zaman biraz emzirip arada değiştirip tekrar emziriyorum.

dayanacak gibiyse emzirmeden önce de değiştiriyorum.

ama genelde altını değiştirirken kusuyor, toksa.

çok basit bişey ya, dikdörtgen bir örtü, üst tarafına da şerit dikmişler, kafandan geçiriyon, önlük gibi bişey ama baya işime yaradı.

Emzirme rts | Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu

böyle bişey

bende bazen ilk altını alıyordum ama emerken kaka yapıyor tekrar almak zorunda kaldım kaç kez bende emdikten sonra almaya başladım ama bizimki memede sızıyor
altını açarkende uyanıyor çok huysuzlanıyor uyutamıyorum mız mız mız
dedim acaba bizim kızlar nasıl yapıyor

çok teşekkürler tatlım bende baticonla siliyorum hep ...inşallah hızla iyileşir yaralar dik,işlker.

kız bundan memeyi nasıl çıkarıon önden düğmeli falanmı giyiyon. off yaa derdimiz bitmio hee benim kız durmaz bunun içinde

çok teşekkürler tatlım bende baticonla siliyorum hep ...inşallah hızla iyileşir yaralar dik,işlker.

kendine dikkat edersen geçer cnm benim gibi hemen ayaklanırsan böle ağrı çekersen kendini yorma fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…