2010 Ekim Anneleri

selam kızlar.
benim bebiştede gaz problemi var. ben kurutulmuş papatyanın çiçek kısmından bir tane koparıp çeyrek çay bardağı kaynamış suda demliyorum. 4-5 çay kaşığı içiriyorum. iki gündür deniyorum çok iyi geliyor. yavrum 2 gündür deliksiz 2 3 saat uyuyor. günde 1 sefer geceleri veriyorum ama 2 sefer falan verilebilir.
of çok zor ya şu gaz mevzusu.

allah yardımcımız olsun dilekcim gercekten cok zor. aglaması insanı üzüyo ( bizde yoktu üşüttük sanırım öyle oldu ne güzel cıkartıyordu bizimki hem alttan hem üstten

slm kızlar herkez gazdan şikayetçi allah yardımcımız olsun

Bizim bebeğe dr koca kafalı olucak demişti gıcık şeyy hiçte kocakafalı değill..bütün takımların şapkaları kafasına büyük geliyorrrrr yaaaaaa gözüne iniyor bu sefer uykudan uyandrıyor sinirleniyor mırıldanıyor hemen :)) kıvırıyorum bu sfer kulakları dısarda kalıo :))korkuyorum gecen agzına kadar inmişti kıpkırmızı olmuştu yavum
sizinde büyük geliyormu şapkalar kızlar

Son düzenleme:

aynen bızımde sapkalr buyuk ıkı tanesı tam oluyo hep onları takıyom bu doktorlar cok bılıyo zaten ultrasonda göründüğü gibi olmuyo hıc bı bebek

allah yardımcımız olsun dilekcim gercekten cok zor. aglaması insanı üzüyo ( bizde yoktu üşüttük sanırım öyle oldu ne güzel cıkartıyordu bizimki hem alttan hem üstten

cnm zaten gaz sorunu bebeklerde doğar doğmaz olmayabilir. sonradan çıkıo :S
3 ay sürebilir. inşallah sürmez yoksa dayanamıcam ağlamasına. allah yardımcımız olsun

gözünaydın cnm allah analı babalı büyütsün

özledik seni bahar yaa
kuzununda seninde iyi olmanıza sevindim opuyorumnanaktan

valla bende sizleri özledim ama evde net olmayınca ee çınar paşanın 20 sini bekledik şimdi anneme iniyoruzda girebiliyorum.

bahar canım sana da gecmis olsuuunnn. bebiişini kokla benim icinnn

kokladım bileeem sende haktan doruku benim yerime kokla mis mis. çok da tatlı kuzum benim :)

Fadimsa ve bahar geçmiş olsun kızlar, bebişlerinizede maşallah.Allah analı bablı büyütsün..

saol canım hepimizinki inşallah.

kızlar liste güncellendiiiii eklenmek isteyenler msj yazabilir.

ya ben bakmadım ama varmıyım diye yinede yazayım bilgilerimi 12/10/2010 saat 09:20 3500 gr 50 cm. sezaryenle dünyaya geldi minik oğlum.

canım gözün aydın saglıkla büyüt oglunu maşallah onada sanada canım

hayırlı olsun canım maşallah yavruna saglıkla büyüt oglunu inşallahh

saol canım

benimkide hep emsin istiyo ağladımı emmeden susturamıyoruz. ama çok şükür dülümi ısırayım totomu kaşıyım. gece uykularımız çok iyi. 12 de emzirip yatırıyorum 05:30 da emmeye kalkıyo emiyo uyuyo 08:30 da tekrar kalkıyo yine emiyo bazen uyuyo bazende uyumuyo bunada şükür. bazı gecelerde 02:30 a kadar uyusun diye bekliyoz ama o saatte uyursa 10:30 a kadar yatıyo.

yok yok canım benimkide öle şöle bi bebek gibi bakınayım yattığım yerden yok ya memede susuyo yada uyursa onun dışında hep ağlıyoz.

cnm zaten gaz sorunu bebeklerde doğar doğmaz olmayabilir. sonradan çıkıo :S
3 ay sürebilir. inşallah sürmez yoksa dayanamıcam ağlamasına. allah yardımcımız olsun

kızlar ben derya baykalda bir çocuk uzmanından duydum gaz için ayvanın göbeğini çekirdekleriyle su dolu bir kaba atıyosunuz içine bir çorba kaşığı ıhlamur ve bir tutam karanfil atıp bir taşım kaynatıyorsunuz sonra ondan bebeğe içiriyorsunuz gaz için iyi geliyormuş. bende ayva aldım bugün denicem bakalım.

kızlar selam
benım oglumda dunden berı sureklı aglıyor karnı semsert bıtek memede susuyor
bugun doktora goturdum gece hıc durmadı doktor gaz dedi sab dıye bı ilaç verdı ama sankı hıc faydası olmadı uykusundan uyanıyor sureklı ıkınıyor aglıyor kıpkırmızı oluyor neyı tavsıye dersınız kızlar bende sabaha kadar hıcuyumadım basım catlıyor gece o agladı ben agladım

ayy bansurat aynı det bizde de var ya, artık sadece banyo yaptırınca takıyoruz şapkayı onda da gece çıkartıyoruz mecbur dediğin gibi, ağzına kadar inmiş buluyorum bende allahtan uyanıp ağlıyolar ama stres olacağıma takmıyorum şapka mapka :)

esracım biz nurse harveys diye bi şurup kullanmaya başladığımızdan beri Lina gazını daha rahat çıkarır oldu. günde 3 kere tok karnına 1 tatlı kaşığı içiriyoruz bitkisel bi şurup doktoruna sorup bi dene istersen

selam, aynı dert bizde de başladı son birkaç gündür. COLINOX diye tamamen bitkisel ve çok etkili bir ilaç var eczanalarden bulunabilir, 25 tl ssk yada özel sigorta karşılamıyo dediğim gibi bitkisel içerikli bir ilaç olduğu için. günde 2 kere 10 damla kullanmaya başladık 2 gündür çok daha sakin maşallah hem gaz hem kabızlık hemde ishal problemlerini düzenliyo bebek de biz de rahat ediyoruz, şiddetle tavsiye ederim alıp deneyin
(yalnız bildiğimiz damla kıvamında değil yani hafif katı, bir tatlı kaşığına 10 damla damlatıp azıcık da anne sütü sağıp yada biberonundaki mamadan kaşığa az koyup sulandırıp öyle içirmek lazım)

bizimkisapkalardan nefret ediyor.. daha ilk gunu bile kafasindan cekip cikartmis.. simdide kafasina bisey deydi misinirden aglaya aglaya bi hal oluyor..

om_x dıye bı surup verdı bakalım sap ı 1 kac gun kullanıcam ıyı gelmezse ona baslıcam bıde fıtıl verdı
çok zorlanırsan onuda denersın dedi
rezene cayı aldım bıde şimdi onuda verıcem ınsallah ıyı gelır

kızlar merhaba çok özledim sizleri:))
biliyorsunuz benim bebek erken gelmişti. sütümde gelmemişti... hala gelmedi ve sanırım bundan sonra gelmez( kuzum mamalara kaldı milupa aptamil kullanıyorum. çok üzüldüm ama alıştım artıkk.. sizleri takip ediyordum ama hiç yazamadım.
doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum:)) Allah hepimizin yavrularını korusun...

sonuçları bizede bildir canım.... inşallah iyi gelir yavruya :)

ay yavrum yaa. bizde öyleyiz :S papatya çayı rahatlatıyor ama bi kaç gündür deniyorum.

bu şurubu bende duymuştum. eğer yavrum böyle olursa almayı düşünüyorum. maşallah yavruna

colinoxu ilk defa duydum. oğlum deneme tahtasına döncek ama ona iyi gelcek şeyi bulana kadar devam :S

inşallah ii gelir yavrunaa

ah canım benim kayınvalideye kalsa benimde sütüm gelmicekti ama ben inadına emzirdim çok şükür geldi.. kadın mama vermek için can atıoo yaaa . şimdi bile sütüm olduğu halde :S
sana şunu söyliyim eğer fiziksel bir sorunu yoksa her kadın süt üretir doğum yapmamışsa bile. bir kadın bir kaç gün düzenli aralıklarla bebek emzirirse sütü gelir. doğum bu süreci sadece hızlandırır. süt salgılanmasını hormonlar başlatır. bu hormonlarıda bebeğin emmesi uyarır. keşke yılmadan emzirseydin sütün gelmediği süre içindede emzirdikten hemen sonra mama verseydin kaşıkla

merhaba Selma ben zamanında ve normal doğum yaptım ama benim de sütüm çok ama çok yetersiz bebişim hiç bir zaman beni emince doymuyo mecbur mama takviyesi yapıyoruz bende çok üzülüyorum ama yapacak pek de birşey yok inşallah gelir zamanla... yine de emzirmeyi bırakmamak lazım sanırım hem bebek için hem de süt gelir belki diye

inşallah canım bu gaz ne kotu bırseymısyaa:26:

cnm özelime msj at tüm bilgileri yaz hangi haftada hangi tarihte kaç kilo ve boyda doğdu. adı nve nasııl doğduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…