slm kızlar herkez gazdan şikayetçi allah yardımcımız olsun
Bizim bebeğe dr koca kafalı olucak demişti gıcık şeyy hiçte kocakafalı değill..bütün takımların şapkaları kafasına büyük geliyorrrrr yaaaaaa gözüne iniyor bu sefer uykudan uyandrıyor sinirleniyor mırıldanıyor hemen :)) kıvırıyorum bu sfer kulakları dısarda kalıo :))korkuyorum gecen agzına kadar inmişti kıpkırmızı olmuştu yavum
sizinde büyük geliyormu şapkalar kızlar
allah yardımcımız olsun dilekcim gercekten cok zor. aglaması insanı üzüyo( bizde yoktu üşüttük sanırım öyle oldu ne güzel cıkartıyordu bizimki hem alttan hem üstten
gözünaydın cnm allah analı babalı büyütsün
özledik seni bahar yaa
kuzununda seninde iyi olmanıza sevindim opuyorumnanaktan
bahar canım sana da gecmis olsuuunnn. bebiişini kokla benim icinnn
Fadimsa ve bahar geçmiş olsun kızlar, bebişlerinizede maşallah.Allah analı bablı büyütsün..
kızlar liste güncellendiiiiieklenmek isteyenler msj yazabilir.
canım gözün aydın saglıkla büyüt oglunu maşallah onada sanada canım
hayırlı olsun canım maşallah yavruna saglıkla büyüt oglunu inşallahh
Kızlar aynı durumdayım bende. gece 1de uyandı sabah 7de uyudu oda 1saat cıldırıcaktım vallahi. sürekli emmek istiyo,aranıyo üzülüyorum veriyorum sonra fazlasını cıkartıyo ve altını değiştirirken gördüm hafif kanamış göbegi badisine bulaşmış içim gitti vallahi cok agladı sanırım ondan oldu..
zar zor uyudu simdi de uyanacak galiba bir feryat figan aglıyor ki anlatamam nesi var bu cocugun anlamadım gitti. etrafıma bakıyım ediyim yok,ya aglıyor ya aranıyor emmek istiyor,ya da uyuyor ortası yoook. İnşallah 40mız cıkınca düzelirler kızlar allah yardımcımız olsun,allah bizlere güç kuvvet versin..
cnm zaten gaz sorunu bebeklerde doğar doğmaz olmayabilir. sonradan çıkıo :S
3 ay sürebilir. inşallah sürmez yoksa dayanamıcam ağlamasına. allah yardımcımız olsun
slm kızlar herkez gazdan şikayetçi allah yardımcımız olsun
Bizim bebeğe dr koca kafalı olucak demişti gıcık şeyy hiçte kocakafalı değill..bütün takımların şapkaları kafasına büyük geliyorrrrr yaaaaaa gözüne iniyor bu sefer uykudan uyandrıyor sinirleniyor mırıldanıyor hemen :)) kıvırıyorum bu sfer kulakları dısarda kalıo :))korkuyorum gecen agzına kadar inmişti kıpkırmızı olmuştu yavum
sizinde büyük geliyormu şapkalar kızlar
kızlar selam
benım oglumda dunden berı sureklı aglıyor karnı semsert bıtek memede susuyor
bugun doktora goturdum gece hıc durmadı doktor gaz dedi sab dıye bı ilaç verdı ama sankı hıc faydası olmadı uykusundan uyanıyor sureklı ıkınıyor aglıyor kıpkırmızı oluyor neyı tavsıye dersınız kızlar bende sabaha kadar hıcuyumadım basım catlıyor gece o agladı ben agladım
sonuçları bizede bildir canım.... inşallah iyi gelir yavruya :)kızlar ben derya baykalda bir çocuk uzmanından duydum gaz için ayvanın göbeğini çekirdekleriyle su dolu bir kaba atıyosunuz içine bir çorba kaşığı ıhlamur ve bir tutam karanfil atıp bir taşım kaynatıyorsunuz sonra ondan bebeğe içiriyorsunuz gaz için iyi geliyormuş. bende ayva aldım bugün denicem bakalım.
ay yavrum yaa. bizde öyleyiz :S papatya çayı rahatlatıyor ama bi kaç gündür deniyorum.kızlar selam
benım oglumda dunden berı sureklı aglıyor karnı semsert bıtek memede susuyor
bugun doktora goturdum gece hıc durmadı doktor gaz dedi sab dıye bı ilaç verdı ama sankı hıc faydası olmadı uykusundan uyanıyor sureklı ıkınıyor aglıyor kıpkırmızı oluyor neyı tavsıye dersınız kızlar bende sabaha kadar hıcuyumadım basım catlıyor gece o agladı ben agladım
bu şurubu bende duymuştum. eğer yavrum böyle olursa almayı düşünüyorum. maşallah yavrunaesracım biz nurse harveys diye bi şurup kullanmaya başladığımızdan beri Lina gazını daha rahat çıkarır oldu. günde 3 kere tok karnına 1 tatlı kaşığı içiriyoruz bitkisel bi şurup doktoruna sorup bi dene istersen
colinoxu ilk defa duydum. oğlum deneme tahtasına döncek ama ona iyi gelcek şeyi bulana kadar devam :Sselam, aynı dert bizde de başladı son birkaç gündür. COLINOX diye tamamen bitkisel ve çok etkili bir ilaç var eczanalarden bulunabilir, 25 tl ssk yada özel sigorta karşılamıyo dediğim gibi bitkisel içerikli bir ilaç olduğu için. günde 2 kere 10 damla kullanmaya başladık 2 gündür çok daha sakin maşallah hem gaz hem kabızlık hemde ishal problemlerini düzenliyo bebek de biz de rahat ediyoruz, şiddetle tavsiye ederim alıp deneyin
(yalnız bildiğimiz damla kıvamında değil yani hafif katı, bir tatlı kaşığına 10 damla damlatıp azıcık da anne sütü sağıp yada biberonundaki mamadan kaşığa az koyup sulandırıp öyle içirmek lazım)
inşallah ii gelir yavrunaaom_x dıye bı surup verdı bakalım sap ı 1 kac gun kullanıcam ıyı gelmezse ona baslıcam bıde fıtıl verdı
çok zorlanırsan onuda denersın dedi
rezene cayı aldım bıde şimdi onuda verıcem ınsallah ıyı gelır
kızlar merhaba çok özledim sizleri:))
biliyorsunuz benim bebek erken gelmişti. sütümde gelmemişti... hala gelmedi ve sanırım bundan sonra gelmez( kuzum mamalara kaldı milupa aptamil kullanıyorum. çok üzüldüm ama alıştım artıkk.. sizleri takip ediyordum ama hiç yazamadım.
doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum:)) Allah hepimizin yavrularını korusun...
kızlar merhaba çok özledim sizleri:))
biliyorsunuz benim bebek erken gelmişti. sütümde gelmemişti... hala gelmedi ve sanırım bundan sonra gelmez( kuzum mamalara kaldı milupa aptamil kullanıyorum. çok üzüldüm ama alıştım artıkk.. sizleri takip ediyordum ama hiç yazamadım.
doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum:)) Allah hepimizin yavrularını korusun...
sonuçları bizede bildir canım.... inşallah iyi gelir yavruya :)
ay yavrum yaa. bizde öyleyiz :S papatya çayı rahatlatıyor ama bi kaç gündür deniyorum.
bu şurubu bende duymuştum. eğer yavrum böyle olursa almayı düşünüyorum. maşallah yavruna
colinoxu ilk defa duydum. oğlum deneme tahtasına döncek ama ona iyi gelcek şeyi bulana kadar devam :S
inşallah ii gelir yavrunaa
ah canım benim kayınvalideye kalsa benimde sütüm gelmicekti ama ben inadına emzirdim çok şükür geldi..kadın mama vermek için can atıoo yaaa . şimdi bile sütüm olduğu halde :S
sana şunu söyliyim eğer fiziksel bir sorunu yoksa her kadın süt üretir doğum yapmamışsa bile. bir kadın bir kaç gün düzenli aralıklarla bebek emzirirse sütü gelir. doğum bu süreci sadece hızlandırır. süt salgılanmasını hormonlar başlatır. bu hormonlarıda bebeğin emmesi uyarır. keşke yılmadan emzirseydin sütün gelmediği süre içindede emzirdikten hemen sonra mama verseydin kaşıkla
valla bende sizleri özledim ama evde net olmayınca ee çınar paşanın 20 sini bekledik şimdi anneme iniyoruzda girebiliyorum.
kokladım bileeem sende haktan doruku benim yerime kokla mis mis. çok da tatlı kuzum benim :)
saol canım hepimizinki inşallah.
ya ben bakmadım ama varmıyım diye yinede yazayım bilgilerimi 12/10/2010 saat 09:20 3500 gr 50 cm. sezaryenle dünyaya geldi minik oğlum.
saol canım
benimkide hep emsin istiyo ağladımı emmeden susturamıyoruz. ama çok şükür dülümi ısırayım totomu kaşıyım. gece uykularımız çok iyi. 12 de emzirip yatırıyorum 05:30 da emmeye kalkıyo emiyo uyuyo 08:30 da tekrar kalkıyo yine emiyo bazen uyuyo bazende uyumuyo bunada şükür. bazı gecelerde 02:30 a kadar uyusun diye bekliyoz ama o saatte uyursa 10:30 a kadar yatıyo.
yok yok canım benimkide öle şöle bi bebek gibi bakınayım yattığım yerden yok ya memede susuyo yada uyursa onun dışında hep ağlıyoz.
kızlar ben derya baykalda bir çocuk uzmanından duydum gaz için ayvanın göbeğini çekirdekleriyle su dolu bir kaba atıyosunuz içine bir çorba kaşığı ıhlamur ve bir tutam karanfil atıp bir taşım kaynatıyorsunuz sonra ondan bebeğe içiriyorsunuz gaz için iyi geliyormuş. bende ayva aldım bugün denicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?