2010 Ekim Anneleri

kızlar babaannemi kaybettim çok kötüyüm ((((

başın sağolsun canım. işte doğanın kanunu bu biri doğar biri ölür :S ben babaannemi hiç tanıyamadım anneannemide 8 sene önce kaybettim. çok zor ama yavrun için kendini çok üzmemeye çalış çünkü oda hissediyo :S

canım başınız sağolsun çok üzüldüm Nur içinde yatsın, Allah sizlere ömür versin kuzum

başın sağolsun baharcım

başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin

başın sagolsun baharcım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

sizler sağolun kızlar çok teşekkürler. ben huzursuzum diye oğlumda mutsuz sanırım sürekli ağlıyo bugün bir türlü uyuyamadı

ewet sen huzursuz oldugun ıcın bebkde huzursuz oluyo öle bi bağ varki anne ile evlat arasında moralini yüksek tutmaya çalış evladın için ...allah sabırversin

başın sagolsun bahar

benim kızında baya gazı var zinconun damlasını aldım ama işe yaramıyo sanki drda metsilin damlasını vermişti buna ragmen anca biraz giderebiliyorum bütün gece beni ayaga dikeliyo inşallah zamanla geçer yoksa çekecegim var

slm kızlar netim yokt evde dükkandayım dün yirmi kırk yaptık oglum evde babanesi ve halasıyla içim acıyo yaaa ama dükkanı cok bosladım kızlar yüzsüzlüğü ele almış gitmiş off baharcım basın saolsun bitanem allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…