kızım dün akşamdan beri kaka yapmadı normalmikine sadece anne sütü içiy ben hiç bitki çayı vermedim. bu bildiğimiz liptonun rezenesini mi veriyorsunuz.
içiyorum cnm ikisinide. pek bi sütüme etkisi yok ama kızım şükür çok aşırı aksi değil.bbnm kızım anne sütünden başka herşeyi çıkardığı için ben kendim içiyorum rezeneyi
humananın kimyonlu rezene çayını aldım kendim içiyorum ve çok yi geldi şiddetle tavsiye ederim
biraz dan yapar annesı merak etme eğitim seminerinde gunde 1 kaka 3 çiş yaparsa problem yok demişlerdi...annemde bagzen 2 gunde 1 yapar bebekler dedi gecenlerde benımkıde aksma kadar yapmadı delı oldum ya dua eder oldum kakasını yapsın dıye sonra aksm yaptı cok sevınmıstım ben mılupanın rezene cayını verıyom bızım ıctıklerımız verılmemelı dıye bılıyom ben.
wış ben kapalıyım abes olmazmı
canim alsinda prima kaliteli en iyi o oluyor bu aylarda.molfiz berbat benim oglanida yara yapmisti.pudra ve yag sürme canim.alkolsüz ve kokusuz islak mendiller oluyor onla sil yeter.birde cok sik degistirmen lazim.kaka yapinca hic bekletme cirtladigi an alrezene sakınlestırme özellıgı var hemde uykuda yapar ben gece verıyom kı sancı olmasında uyusun dıye sancı olmayınca rahat yatıyo gazını cıkaramayınca aynen canı cok acıyo yawrumun ya kızlar bısey sorcam pişik kremi ne kullanıyosunuz ben altını yağlıyom ama bezın lastıklerı isilik gibi yapmış ya şimdi oudra surdum bacagına ılk prıma kullandım cok fena oldu sımdı molfız aldım oda bacagını alerjı etdı ne kullanıcam ya kızlar sızde hıc öle bı durum varmı?
sadece anne sütü veriyorsan bu cok normal canim.benim oglan 10 yapmadi.doktora kostuk.oda sadece anne sütü aliyorsa iki haftaya kadar normal dedi.kızım dün akşamdan beri kaka yapmadı normalmikine sadece anne sütü içiy ben hiç bitki çayı vermedim. bu bildiğimiz liptonun rezenesini mi veriyorsunuz.
kızlar merhaba sızlere bırsey sormak ıstıyorum bız bugün 9 günlük olduk ancak göbegı daha düşmedı bu normalmı sızlerde kaçıncı gün düştü sankı düşmeyınce sorun var gıbıme gelıyo çok canım sıkılıyo bu duruma yardımcı olun lütfen
kızım dün akşamdan beri kaka yapmadı normalmikine sadece anne sütü içiy ben hiç bitki çayı vermedim. bu bildiğimiz liptonun rezenesini mi veriyorsunuz.
kızlar bu çaylar ne kadar saglıklı ve ne kadar etkılı esıme aldırıcam bıraz sonra gercekten ıse yarıyor mu mılupanın sıtesıne gırdım sımdı gece cayı papatya cayı ve rezene cayı cesıtlerı var gaz problemını dogal olarak gıderır bebegı sakınlestırır ve rahat uyumasını saglar fılan dıyolar dogrumudur ıse yarar mı bunlar eve stok yaptırayım bebıs delı oluyor gaz sancısından nasıl aglıyor anlatamam ben de caresız kalıyorum
kızlar merhaba sızlere bırsey sormak ıstıyorum bız bugün 9 günlük olduk ancak göbegı daha düşmedı bu normalmı sızlerde kaçıncı gün düştü sankı düşmeyınce sorun var gıbıme gelıyo çok canım sıkılıyo bu duruma yardımcı olun lütfen
canım stok yaptırmadan önce denesen daha iyi olabilir, hangisi iyi gelecek bi bak istersen, her bebeğe farklı etki edebülüür
canim bize özel pudra verildi her bez actigimda pudraliyordum.o kuruttu ve 5 günde düstü göbegimiz.kızlar merhaba sızlere bırsey sormak ıstıyorum bız bugün 9 günlük olduk ancak göbegı daha düşmedı bu normalmı sızlerde kaçıncı gün düştü sankı düşmeyınce sorun var gıbıme gelıyo çok canım sıkılıyo bu duruma yardımcı olun lütfen
canim bende 3 cesit aldim.ancak milupaninkini 20 gr dan fazlasini icmiyor.bir görsen yüzünü falan burusturuyor.kusmak istiyor onuda.birde begenip iccek mi o da var.icse gercekden rahatlatiyor.onun ictmediklerini ben kendim iciyorum.cünki benim de cok gaz sancim oluyor.sezeryandan sonra düzelmedi bagirsaklarda problem var galiba.benim sancim artiginda bebekde huysuzlasiyor.ben rahat oldugumda oda rahatkızlar bu çaylar ne kadar saglıklı ve ne kadar etkılı esıme aldırıcam bıraz sonra gercekten ıse yarıyor mu mılupanın sıtesıne gırdım sımdı gece cayı papatya cayı ve rezene cayı cesıtlerı var gaz problemını dogal olarak gıderır bebegı sakınlestırır ve rahat uyumasını saglar fılan dıyolar dogrumudur ıse yarar mı bunlar eve stok yaptırayım bebıs delı oluyor gaz sancısından nasıl aglıyor anlatamam ben de caresız kalıyorum
hic sorma kizslm kızlar
ya bende liptonun rezenesini almıştım bebegede veriyodum rahatlatıyo biraz hem kendimde içiyom o zaman bende milupanın rezenesini alayımoff off hem mama parası hem çay parası bide bezle ıslak mendil batırcak bu kız bizi allah ikizi olanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?