2010 Ekim Anneleri

slm kızlarr ayy fırsat bulamıyorum nete girmeyeeee ...

kızlar sizin bebelerde kusma oluyormu emzirdikten sonra yada migde bulantısı

evet canım gömlek giyiyorum, düğmeleri açıp emziriyorum :)

Bi yemek koydum ocağa uyurken 50 kez geldim kapı dinledim ağlıyormu diye :) bebefonlardan almadığıma pişman oldum ya aynı odada gerek olmaz dedim ama böylede ağlıycak duymıycam diye zor koydum ocağa.Bi duş aldım zaten alel acele duş aldım mı almadım mı anlamadım bi geldimki gözler açık yeni uyanmış :))

kızlar siz önce altını değiştirip sonra mı emziriyorsunuz yoksa emzirdikten sonra mı bezini değiştiriyorsunuz????
ve her emzirmede değiştiriyorsunuz dimi

canım ben önce emzirip sonra altını degiştiriyorum çünkü emdikten sonra tekrar kaka yapıyo önlemek amaçlı öyle yapıyorum her emzirmede altına bakyorum ben

slm kızlarr ayy fırsat bulamıyorum nete girmeyeeee ...

kızlar sizin bebelerde kusma oluyormu emzirdikten sonra yada migde bulantısı

selamm canım ben emzirdikten sonra eğer altını açarsam yada üstünü değiştirirsem kusuo miğdeye yerleşmediği içinmiş miğde bulantısı anlaşılıo zaten öğürür gibi oluo arkasında kusuo zaten

ay alcaz galiba bu gidişle ama ben sesini duyuyomda elim dolu oluo geç bakıom

ay canım bende bugün çok korktum yaa çamaşırları sermeye balkona çıktım allah tan annem evdeydi oda çöpü götürücekti bizim kızda o sırada uyanmış kafasındaki şapka agzına kadar gelmiş kafasından annemde dışarı gitmeden çöp için wc ye gideyimde öyle çıkayım demiş allah tan sesi duymuş yoksa annem dışarı gitse ben balkonda çamaşır asıyo olcaktım annem bi gelmişki odaya kızım kpıkırmızı olmuş sapkadan nefesi kesilmiş ay bisürü agladım rabbim korudu çok dikkat etmek lazım yaa

ay alcaz galiba bu gidişle ama ben sesini duyuyomda elim dolu oluo geç bakıom

Aynen alıcaz bu gidişle, bizim salonla mutfak terste biraz, bide koca koridora 1 petek koymamışlar mecbur salonun kapısını kapatıyorum sıcak olsun diye, o zamanda mutfaktan duymam imkansız bişey oluyor

Geçmiş olsun canım ya evet çok dikkat etmek lazım, ben şapka takmıyorumda bizimki battaniyeyi ya açıyor yada nasıl yapıyosa yüzüne getiriyor..

Aynen alıcaz bu gidişle, bizim salonla mutfak terste biraz, bide koca koridora 1 petek koymamışlar mecbur salonun kapısını kapatıyorum sıcak olsun diye, o zamanda mutfaktan duymam imkansız bişey oluyor
sen keisn al cnm o zmn.
Geçmiş olsun canım ya evet çok dikkat etmek lazım, ben şapka takmıyorumda bizimki battaniyeyi ya açıyor yada nasıl yapıyosa yüzüne getiriyor..

bende bi kere öyle yakaladımsuratını kapamış tamamen bide kusmuş allah korumuş. öyle görünce çok korkmuştum o günden beri tiklendim iice..

ecrinece şu çizelgeyi bana bi anlatsana nereyi kaydediyoruz ben yapmaya çalıştım ama olmadı

yokmu kızlar bu çayı kullananlar bebekler için

canım daha erken degilmi bebek için o çay agır kaçmasın bize hastanede sadece anne sütü verilmesini söylediler humananın anne çayını kullanıyorum bende

kızlar benım kız emzık tutmuyo bı turlu bgn baska bıtane aldım yok onuda atıyo mıdesını bulandırıyo ya ..bgn sutumu sagdım bıberonla denedım lokur lokur emd ama çok fena bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…