kız bundan memeyi nasıl çıkarıonönden düğmeli falanmı giyiyon. off yaa derdimiz bitmio hee benim kız durmaz bunun içinde
kendine dikkat edersen geçer cnm benim gibi hemen ayaklanırsan böle ağrı çekersen kendini yorma fazla
kızlar siz önce altını değiştirip sonra mı emziriyorsunuz yoksa emzirdikten sonra mı bezini değiştiriyorsunuz????
ve her emzirmede değiştiriyorsunuz dimi
slm kızlarr ayy fırsat bulamıyorum nete girmeyeeee ...
kızlar sizin bebelerde kusma oluyormu emzirdikten sonra yada migde bulantısı
Bi yemek koydum ocağa uyurken 50 kez geldim kapı dinledim ağlıyormu diye :) bebefonlardan almadığıma pişman oldum ya aynı odada gerek olmaz dedim ama böylede ağlıycak duymıycam diye zor koydum ocağa.Bi duş aldım zaten alel acele duş aldım mı almadım mı anlamadımbi geldimki gözler açık yeni uyanmış :))
Bi yemek koydum ocağa uyurken 50 kez geldim kapı dinledim ağlıyormu diye :) bebefonlardan almadığıma pişman oldum ya aynı odada gerek olmaz dedim ama böylede ağlıycak duymıycam diye zor koydum ocağa.Bi duş aldım zaten alel acele duş aldım mı almadım mı anlamadımbi geldimki gözler açık yeni uyanmış :))
ay alcaz galiba bu gidişleama ben sesini duyuyomda elim dolu oluo geç bakıom
ay canım bende bugün çok korktum yaa çamaşırları sermeye balkona çıktım allah tan annem evdeydi oda çöpü götürücekti bizim kızda o sırada uyanmış kafasındaki şapka agzına kadar gelmiş kafasından annemde dışarı gitmeden çöp için wc ye gideyimde öyle çıkayım demiş allah tan sesi duymuş yoksa annem dışarı gitse ben balkonda çamaşır asıyo olcaktım annem bi gelmişki odaya kızım kpıkırmızı olmuş sapkadan nefesi kesilmiş ay bisürü agladım rabbim korudu çok dikkat etmek lazım yaa
sen keisn al cnm o zmn.Aynen alıcaz bu gidişle, bizim salonla mutfak terste biraz, bide koca koridora 1 petek koymamışlar mecbur salonun kapısını kapatıyorum sıcak olsun diye, o zamanda mutfaktan duymam imkansız bişey oluyor
Geçmiş olsun canım ya evet çok dikkat etmek lazım, ben şapka takmıyorumda bizimki battaniyeyi ya açıyor yada nasıl yapıyosa yüzüne getiriyor..
kızlar ben kızıma humananın iyi geceler çayını veriyorum güzel uyusun diye kullanan varmı aranızda
yokmu kızlar bu çayı kullananlar bebekler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?