2010 Ekim Anneleri

selam kızlar ben geldim o kadar hızlısınızki yetişemiyorum yani sayfalar almış başını gidiyo çalıştığım için ara ara bakıp çıkıyorum hemen
benim bulantılarım azaldı gibi biraz ve naneli şeker iyi geldi bana tavsiye ederim mide bulantınız başladığı zaman hemen atın ağzınıza

hoşgeldın canım
çok şükür benimde azaldı yemek yiyebılıyorum artık :teytey:

hosgeldin:)
evet durmuyoruz caliskan arilar yazdikca sayfalar ilerliyor

insallah cok sagliklidir.
peki saglikli degilse ne yapcaksin aldircakmisinki?

yarın bi hematoloğa gidicess.dr.um ondanda yardım alın dedi. kan hastalıklarına bakıyo biliosunuz. işte gidip detaylı bu hastalık hakkında konuşucaz. bizde tedavisi olup olmadığını ne derece olduğunu çok bilmiyoruz... umarım kötü bir sonuç çıkmaz...toparlamak zor olur...

arkadaşlar benim midem aslında iyiydi arada sırada bulanıyodu ama dün ilk kez kustum midem hala bi acaip napıcam hiç bilmiyorum peynir ekmekten başka bişey yiyemiyorum sizce biraz geç değil mi bulantı ve kusmaların artması için?

insallah herseyin cok iyi sonuc verir.
simdi bile bebeklerimize nekadar cok alistik.
hergun buraya gelip onlar hakkinda konusuyoruz birbirimize yorumlar yapiyoruz.
bak canim allah hepimize birer hediye gonderdi.
bazilarimizi yari yolda birakti onlar bebeklerini kaybettiler istemeden.
ne kadar uzgunler kimbilir allahin takdiri.
ama bile bile bebegimiz sakat dogacak diye aldirirsak omurboyu bunun acisini cekeriz.
simdi su an bebegini kaybettigini dusun(allah korusun)ne hissederdin.
gecen gun arkdasin bebegin kaybettigini ne cok uzulmustun o arkdasini dusun.
demek istedigim sakat olsa nasil icin acimadan bir canakiyabileceksin.
sakin aldirma. hayatta basimiza hersey gelebilir.

hoşgeldın canım
çok şükür benimde azaldı yemek yiyebılıyorum artık :teytey:

ben cumartesi günü serum yedim belki ondandır benimki doktor biraz rahatlarsın ama yine başlar bulantılar dedi ama ertesi gün yine çıkarttım bugün allaha şükür iyiyim iştahsızlık var ama pek bulantım yok
napalım sabredicez annelik kolay değilmiş eyvahedigeldismile

o kişiye göre değişiyo güzelim benim ablamın hiç bulantısı olmamış benim feci bulantılarım var demekki zamanıda değişiyo
belki yediğin şeyle alakalıdır

hastalıkla ilgili bildiğim, zaten belli bir yaşa kadar yaşandığı. ilaçlardan teker teker iç organlar iflas ediyormuş... eğer durum gerçekten böyleyse, göz göre göre dünyaya getiremem bebeğimi...eline kucağına aldıktan sonra kaybetmek daha acı olmalı...

olabilir canim normal.
bende 2gundur mide bulantisi cekiyorum.ilk haftalarda cok iyiydim hic kendimi hamile gibi hissettmiyordum. simdi agzimda igrenc bir metallic tadla ugrasiyorum elimde dis fircasiyla gunde 5-6 defa dis fircaliyorum.
bulantida var hicbirseyin tadi tuzu yok.
benbunlari daha yeni yasamaya basladim.
bu haftalarda yani ilk trimester bitiyor hormonlar gorevini plasentaya devr edecek ondan dolayida olabiliyormus.

o kişiye göre değişiyo güzelim benim ablamın hiç bulantısı olmamış benim feci bulantılarım var demekki zamanıda değişiyo
belki yediğin şeyle alakalıdır

benim annem kardeşimdede bendede çook çook fenaymış. anlatırdıda benim gözüm korkardı... ama hiç benzemedik bu aşamaya kadar....

canim bunu sadece allah bilir. bebegin dunyaya geldikten sonra rabbim onu geri alirsa o allahin takdiri olur.
bir dusun kendi kendine cinayet islemekle allahin takdiriyle tedavisi devam ettigi halde yasamassa onu ancak allah bilebilir.
bunlar derin konular birazda inanc meselesi.

arkadaşlar cevaplar için cok tesekkurler, kötüye yoruyo insan herşeyi oof of

nohutlupilav maşallah bebişine ya ne kadar net görünmüş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…