selam kızlar ben geldim o kadar hızlısınızki yetişemiyorum yani sayfalar almış başını gidiyo çalıştığım için ara ara bakıp çıkıyorum hemen
benim bulantılarım azaldı gibi biraz ve naneli şeker iyi geldi bana tavsiye ederim mide bulantınız başladığı zaman hemen atın ağzınıza
selam kızlar ben geldim o kadar hızlısınızki yetişemiyorum yani sayfalar almış başını gidiyo çalıştığım için ara ara bakıp çıkıyorum hemen
benim bulantılarım azaldı gibi biraz ve naneli şeker iyi geldi bana tavsiye ederim mide bulantınız başladığı zaman hemen atın ağzınıza
insallah cok sagliklidir.
peki saglikli degilse ne yapcaksin aldircakmisinki?
bizden istemedı doktor neden acaba
ınsallah iyi haberler alırsın canımm
yarın bi hematoloğa gidicess.dr.um ondanda yardım alın dedi. kan hastalıklarına bakıyo biliosunuz. işte gidip detaylı bu hastalık hakkında konuşucaz. bizde tedavisi olup olmadığını ne derece olduğunu çok bilmiyoruz... umarım kötü bir sonuç çıkmaz...toparlamak zor olur...
hoşgeldın canım
çok şükür benimde azaldı yemek yiyebılıyorum artık :teytey:
arkadaşlar benim midem aslında iyiydi arada sırada bulanıyodu ama dün ilk kez kustummidem hala bi acaip napıcam hiç bilmiyorum peynir ekmekten başka bişey yiyemiyorum sizce biraz geç değil mi bulantı ve kusmaların artması için?
insallah herseyin cok iyi sonuc verir.
simdi bile bebeklerimize nekadar cok alistik.
hergun buraya gelip onlar hakkinda konusuyoruz birbirimize yorumlar yapiyoruz.
bak canim allah hepimize birer hediye gonderdi.
bazilarimizi yari yolda birakti onlar bebeklerini kaybettiler istemeden.
ne kadar uzgunler kimbilir allahin takdiri.
ama bile bile bebegimiz sakat dogacak diye aldirirsak omurboyu bunun acisini cekeriz.
simdi su an bebegini kaybettigini dusun(allah korusun)ne hissederdin.
gecen gun arkdasin bebegin kaybettigini ne cok uzulmustun o arkdasini dusun.
demek istedigim sakat olsa nasil icin acimadan bir canakiyabileceksin.
sakin aldirma. hayatta basimiza hersey gelebilir.
arkadaşlar benim midem aslında iyiydi arada sırada bulanıyodu ama dün ilk kez kustummidem hala bi acaip napıcam hiç bilmiyorum peynir ekmekten başka bişey yiyemiyorum sizce biraz geç değil mi bulantı ve kusmaların artması için?
o kişiye göre değişiyo güzelim benim ablamın hiç bulantısı olmamış benim feci bulantılarım var demekki zamanıda değişiyo
belki yediğin şeyle alakalıdır
kızlar bu bebişimin resmi
burda 9+2....
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
hastalıkla ilgili bildiğim, zaten belli bir yaşa kadar yaşandığı. ilaçlardan teker teker iç organlar iflas ediyormuş... eğer durum gerçekten böyleyse, göz göre göre dünyaya getiremem bebeğimi...eline kucağına aldıktan sonra kaybetmek daha acı olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?