kızlar moralim çok bozuk ne olur dua edin bana..........bu ne olduğunu tam anlayamadığım CMV testi yine riskli olarak çıktı bende negatif ama değer yüksek.........sonra özel bir laboratuvara gidip CMV AVİDİTE için kan verdim..........perşembe saat 6 da sonuç belli olacak........eğer sonuç iyi çıkarsa sorun yok ama kötü çıkarsa bebeğe zararı olabilirmiş beynine özellikle.........ne yapacağımı bilemiyorum vakit nasıl geçecek
sizyaptırdınızmı kızlar o testi
pardon canim ben cvs diye okumusum:):)
bende yarın doktora gıdıcem tahlıl sonuclarımı almaya ınsallah bı sorun yoktur
hiç sorun olmaz korkma...kuzuların:teytey: kocaman olucak ay ikisi birden.... en güsel anne sen olucaksın....
melisesra bebeklerin iyidir canim kendine stress yapma.
pembedana sanada bol sans diliyorum canim.
hakkinizda hayirlisi neyseo olsun.
melisesra bebeklerin iyidir canim kendine stress yapma.
pembedana sanada bol sans diliyorum canim.
hakkinizda hayirlisi neyseo olsun.
inşallah canımm ilk bebeğimi bu haftalarda kaybetmıstım oyuzden çok korkuyorum :gitme:
ay bir atlatsam, 1 nisan büyük gün benim için. saat 11 de cvs teyim kızlar...bi sağlıklı çıksın bebeğim, ay başka ne isterim ben... annesi neler alıcak bebişine o zaman...
annen bakıyo ama bu sefer sana di mi....sakın bişay yapma bak çok ciddiyim... yemek bile!!!
yat en güzel rahat zamanın bu anlar olucak koca göbüşünle ilerde uyuyamıcaksın zaten :roflol::roflol:
ay bir atlatsam, 1 nisan büyük gün benim için. saat 11 de cvs teyim kızlar...bi sağlıklı çıksın bebeğim, ay başka ne isterim ben... annesi neler alıcak bebişine o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?