2010 Ekim Anneleri

canım hemen bozma moralını ınsallah ıyı cıkıcak sonuc dualarım seninle:Saruboceq:

CMV enfeksiyonunda bebeğin etkilenme oranı %4 olarak yazıyor bu sitede. ıçini ferah tut canım inşallah bi problem çıkmaz

sizyaptırdınızmı kızlar o testi

yok canim yaptirmadim ben.
doktorumda cmv diye bir tesetten hic bahsetmedi. ilk defa burda duydum .ucuklarla ilgili birsey bir virus sanirim.
alalh sukur hicbiryerimde ucuk yok.
doktorum bana cvsden bahsetti az once yazdim. ama ben yaptirmadim zaten o testte 10 haftadan once yapilmasi gerekiyor .

melisesra bebeklerin iyidir canim kendine stress yapma.
pembedana sanada bol sans diliyorum canim.
hakkinizda hayirlisi neyseo olsun.

melisesra bebeklerin iyidir canim kendine stress yapma.
pembedana sanada bol sans diliyorum canim.
hakkinizda hayirlisi neyseo olsun.

ay bir atlatsam, 1 nisan büyük gün benim için. saat 11 de cvs teyim kızlar...bi sağlıklı çıksın bebeğim, ay başka ne isterim ben... annesi neler alıcak bebişine o zaman...

inşallah canımm ilk bebeğimi bu haftalarda kaybetmıstım oyuzden çok korkuyorum :gitme:

annen bakıyo ama bu sefer sana di mi....sakın bişay yapma bak çok ciddiyim... yemek bile!!!
yat en güzel rahat zamanın bu anlar olucak koca göbüşünle ilerde uyuyamıcaksın zaten :roflol::roflol:

annen bakıyo ama bu sefer sana di mi....sakın bişay yapma bak çok ciddiyim... yemek bile!!!
yat en güzel rahat zamanın bu anlar olucak koca göbüşünle ilerde uyuyamıcaksın zaten :roflol::roflol:

evet canım annemlerde kalıyoruz hep yatıyorum
inşallah canım o günleri görürüz hepimizzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…