2010 Ekim Anneleri

ya bide ben sunu anlamadim arkadaslar.
gobek karindan dogrumu cikiyor yoksa vaginanin ust tarafindada siskinlik oluyormu?
ay birturlu kavrayamadim ya ben bu gobek olayini.

kasıklardan yukarı doğru şişmeye başlar tahminimce hafta hafta gebelikte o şekilde büyüyo bebek şuan kasıkta göbekte değilki

kasıklardan yukarı doğru şişmeye başlar tahminimce hafta hafta gebelikte o şekilde büyüyo bebek şuan kasıkta göbekte değilki

kasiklarima bakiyorum eskisi gibi hicbi degisim yok. ayni gibiler.
ama gobeigimde cok az bir cikinti var ama eskidende vardi o.
sanirim cikmasi bayaga belli olmasi zaman alicak.

ya bide ben sunu anlamadim arkadaslar.
gobek karindan dogrumu cikiyor yoksa vaginanin ust tarafindada siskinlik oluyormu?
ay birturlu kavrayamadim ya ben bu gobek olayini.

şimdilerde vajinanın altından yukarı doğru kalkması lazım. zaten sürekli çişe gitmemiz mesaneye başkı yapmasındanmış. artık yavaş yavaş yukarı çıkacak, sonra son aylarda yine aşağı inecek....

benim karnım şişti gazdan
kocem de boluna heveslenii
bebek değil gaz diyom anlami alsanaalsanasmile

sabahtan beri 5 kez dis fircaladim. agzimda metal tadi var yedigim hicbiseyden tad alamiyorum gerci hicbisey yiyemiyorum bazen 1 elma kuru kayisi felan ama hersey tatsiz tutsuz oldu yahalbuki ben ilk haftalarda ne kadar iyiydim.

kasiklarima bakiyorum eskisi gibi hicbi degisim yok. ayni gibiler.
ama gobeigimde cok az bir cikinti var ama eskidende vardi o.
sanirim cikmasi bayaga belli olmasi zaman alicak.

benim hafiften bi göbüşüm vardı zaten, içerden rahim büyüdükçe karnım geriliyo ...ondan göbüşte sivri görünüyo... bebeişim büyüklüğünden değil yani...:hooray:

benim hafiften bi göbüşüm vardı zaten, içerden rahim büyüdükçe karnım geriliyo ...ondan göbüşte sivri görünüyo... bebeişim büyüklüğünden değil yani...:hooray:

9uncu haftadan once benimde seninki gibiydi karnim.
ama gazmis affedersin biraz kabizlikda vardi.
simdi karnim o kadar degil cok az cikinti var.ama bir an once ciksin diye bekliyorum.

sabahtan beri 5 kez dis fircaladim. agzimda metal tadi var yedigim hicbiseyden tad alamiyorum gerci hicbisey yiyemiyorum bazen 1 elma kuru kayisi felan ama hersey tatsiz tutsuz oldu yahalbuki ben ilk haftalarda ne kadar iyiydim.

ay çok ilginç yaaa... aslında bişey kalmamısı lazım artık sende...

ay çok ilginç yaaa... aslında bişey kalmamısı lazım artık sende...

evet bende cok sasirdim ama doktorum normal diyor bazi anne adaylarinda bu tur simptomlar sonradan da cikabiliyor diyor.
bu haftalarda hormonlar ilk haftaya nazaran daha cok calisirmis ozelliklede estrojen hormonu fazla oldugunda bu agizdaki metal tad fazlalasabiliyormus.

inşallah pembe danam ya mafoldumben
mutfağa girip yemek yapmak istiyorum artık

kızlar moralim çok bozuk ne olur dua edin bana..........bu ne olduğunu tam anlayamadığım CMV testi yine riskli olarak çıktı bende negatif ama değer yüksek.........sonra özel bir laboratuvara gidip CMV AVıDıTE için kan verdim..........perşembe saat 6 da sonuç belli olacak........eğer sonuç iyi çıkarsa sorun yok ama kötü çıkarsa bebeğe zararı olabilirmiş beynine özellikle.........ne yapacağımı bilemiyorum vakit nasıl geçecek

ah canım uzme kendını ınsallah herseyy yolunda gıderrr

Geçmiş olsun canım inş güzel çıkar sonuçların tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama..

canım bunun 3lüsüde war ya?? onuda yapmıcaklar mı doğrulamak için? bizde yaşamadık hiç bilmiyoruz ki şimdi?

gecmis olsun . uzulme.
iste ben bu yuzden boyle testleri yaptirmak istemiyorum. daha yolun cok basindasin simdiden stress basladi tum hamileligin suresince acabalarla aklinda soru isaretleriyle gecirceksin.cok zor insallah hersey yolundadir.

cvs bebekde genetik bir problem varmi diye yapilan bir test.placentadan cell yani hucre aliyorlar bunu laboratuarda arastirmali olarak detayli inceliyorlar.
down sendromu,cystic fibrosis, spina bifida,tay-sach hastaliklarini tani koyuyorlar bu testle. %98 dogru cikma ihtimali oldugunu soyluyorlar ama ben inanmiyorum.
ha bide bu testi yaptiranlarda cok dusuk de olsa dusuk riski olabiliyor.
kendine dikkat et.
bol dua et.
keske hic yaptirmasaydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…