kıyamammmm, yiyemiyo musun peki????
ya bide ben sunu anlamadim arkadaslar.
gobek karindan dogrumu cikiyor yoksa vaginanin ust tarafindada siskinlik oluyormu?
ay birturlu kavrayamadim ya ben bu gobek olayini.
inşallah canım inşallah :ecrin_bebek:
hadi bakalım kızlar bende gittim görüşürüzz..
kasıklardan yukarı doğru şişmeye başlar tahminimce hafta hafta gebelikte o şekilde büyüyo bebek şuan kasıkta göbekte değilki
ya bide ben sunu anlamadim arkadaslar.
gobek karindan dogrumu cikiyor yoksa vaginanin ust tarafindada siskinlik oluyormu?
ay birturlu kavrayamadim ya ben bu gobek olayini.
kasiklarima bakiyorum eskisi gibi hicbi degisim yok. ayni gibiler.
ama gobeigimde cok az bir cikinti var ama eskidende vardi o.
sanirim cikmasi bayaga belli olmasi zaman alicak.
benim hafiften bi göbüşüm vardı zaten, içerden rahim büyüdükçe karnım geriliyo ...ondan göbüşte sivri görünüyo... bebeişim büyüklüğünden değil yani...:hooray:
sabahtan beri 5 kez dis fircaladim. agzimda metal tadi var yedigim hicbiseyden tad alamiyorum gerci hicbisey yiyemiyorum bazen 1 elma kuru kayisi felan ama hersey tatsiz tutsuz oldu yahalbuki ben ilk haftalarda ne kadar iyiydim.
cıx yiyemiyom :1no2:
ay çok ilginç yaaa... aslında bişey kalmamısı lazım artık sende...
kızlar moralim çok bozuk ne olur dua edin bana..........bu ne olduğunu tam anlayamadığım CMV testi yine riskli olarak çıktı bende negatif ama değer yüksek.........sonra özel bir laboratuvara gidip CMV AVİDİTE için kan verdim..........perşembe saat 6 da sonuç belli olacak........eğer sonuç iyi çıkarsa sorun yok ama kötü çıkarsa bebeğe zararı olabilirmiş beynine özellikle.........ne yapacağımı bilemiyorum vakit nasıl geçecek
kızlar moralim çok bozuk ne olur dua edin bana..........bu ne olduğunu tam anlayamadığım CMV testi yine riskli olarak çıktı bende negatif ama değer yüksek.........sonra özel bir laboratuvara gidip CMV AVİDİTE için kan verdim..........perşembe saat 6 da sonuç belli olacak........eğer sonuç iyi çıkarsa sorun yok ama kötü çıkarsa bebeğe zararı olabilirmiş beynine özellikle.........ne yapacağımı bilemiyorum vakit nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?