2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim kalbim güm güm az kaldı yavrumla buluşmama cumartesi inşallah görücem onu:)

yok cnm o hissettiğin göbek atmasıdır. normalde olur zaten. o pıtpıt dediğin sey göbeğin aktında atmazsa göbek düşmüş oluyor. zaten hamile olmadan önce de o atar öyle.

hımmm.bende sevinmiştimm.:) ne biliym yaa günlerde geçmiyo. varlığını bir şekilde hissetmek istiyor insan :)

hmmmbende kısacık kestırecektım yaa ne yapsamkı bende ınanammam ama bişey duydum canım sıkıldı

kızlar 25 martta doktordayım. 12+3 oluyor. sizce cinsiyeti belli olur mu?
görür canim 11+2 günlükken görüyor pozisyon iyi ise bnim doktor

Ya kızlar su sac kestırme hakkında ne dusunuosunuz kestırme dıolar yaaa
valla hic sorma benimde uzun doguma giderken kestireyim diyorum burda bir hafta hastanede kalinir.ama tirsiyor insan
neymis sacini kestirirsen bebegin ömrü kisa olurmus.hurefe bunlar ama insan irkiliyor

ya bı arkadasımın tanıdıgı olmus kaynana gelıne kestırme sacını bebegın ömru kısa olur demıs gelınde dınlemeıs kestırmıs bebek karnında ölmüş

kıslar yapına testlerde ıdrarında enfeksıyon cıkan oldumu benım cıktı doktor bı toz verdı suyla karıstırıp iç dedı bı kerelık bende kullandım ınş bebeişe zararı olmaaaaz

Günaydınn güzell ekimm annelerii opuyorumnanaktan

Bugun kahvaltıyı biraz fazla kaçırdım glıba fazla dedıgımde kuş kadar bişi yedim o sırada eşimde makınaya çamaşır atıyodu mutfakta makınam :sinifsinif: omo kutusunu yanımdan gecırmemle mıgdem agzıma geldı mafoldumben ilk defa öğürdüm ama kusmadım ağlamaya basladım korkudan çok korkuyorum ben kusmadan yıllardırr..mUTFAgı ölece bıraktım eşim yıkadı bulasıkları 2 sattır yatıyorum progestanıda zorla ıctımm yıne harektlendı mıgdem ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN..mIRILDanmalarım allahın gucune gıdıcek dıye korkuyorumm

Ben :) 1-2 ay sonra dr sorucam bitkisel boya ile saçımı boyayabılırmıyım dıye ınsalh ızın verır sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…