2010 Ekim Anneleri

inşallah canım tek temennim bu ama başka birşey düşünemez oldum aslında stres çok zararlı.........benim sata göre 1 hafta geri........senin ne güzel ileriymiş hızlı büyüyor yani......doktor geç döllenme olmuştur dedi

ee bizden neden istemedi doktor acaba?illa bu dönemde mi yapılıyo?daha sonra mı isticek benim dr um ?bi dahaki gidişte sorayım?senin pozitif mi cıktı sonuc?bişiyden süphelenip mi istedi ?ay ne cok sordum kusura bakma nolur

gülüm...insanın hayatında birileri olur ya...onun varolduğu yer cennet olmadığı yer cehennem..işte hal böyle...kocişm orada biz burada olmoooooor

ayy kıyamam yaa.geçecek geçecek merak etme.senin bebişin şimdiden kendini hissettiriyor ,ben burdayım diyor.bünye meselesi işte herkeste aynı olmuyor.

selam kıslarr tahlıllerımı aldım ama doktora gosteremedım yavrularımıda göremedim(((
doktor gelmemiş bugun (

kızlar bana şimdilik müsade biraz sıkı çalışmam lazım uğramaya çalışırım yine.. kendinize ve bebişinize çok iyi bakın. bu arada balum hiç yoktu bugün. dün bi şeyde demedi. hayrolsun inş.

ne demek canım..........yooo şüphelenmedi dedim ya herkesten istenen rutin testler........rubella falanda var........sen bütün testleri yaptırdın mı?........tabi eğer sorun olursa bebek takibe alınıyor........ya bu test biraz karışık 2 türlü.........yarınki sonuca bağlı herşey.........benim negatif ama değer sınırda o yüzden şüphelendiler

selam kıslarr tahlıllerımı aldım ama doktora gosteremedım yavrularımıda göremedim(((
doktor gelmemiş bugun (

datlum..senin tetkik sonuçlarının yanında Hya da L yazan birşey yoksa herşey normaldir..

kolay geldin datlu portakalm..opuyorumnanaktan

yine şükret benim sata gre 3 hafta geri.ben ne yapayım yaa.

ne kdr kalabalığız böyle balum nerelerde kızlar

ben de merak ediorm onu yafff... yok sabahtan beri..

benden de bir sürü tahlil istediler canım ama içlerinde cmv diee bişiy yoktu.rubella(kızamıkcık) gecirmişim sanslıyım.kanda ve idrarda bir sürü seye baktılar..tahlillerimde bir sorun cıkmadı ama bu testi sorucam bi daha dr a gidince umarım yapılacaksa gec kalmayız.insallah bi sorun cıkmaz canım yarınki sonucta da:Saruboceq:

hemen hemen hepsınde negatıf yazıyor annem gelsınde yzarım hepsını onda tahlıller
kan degerlerı bazıları dusuk yuksek cıkmıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…