saçını iyi kurutmamışsın.rüzgarlı idi hava rüzgara bıraktın kafanı tabiki eeee buda getirisi.
geçmiş olsun cnm.
anlat anlatta gülelimşu hurafelere
tamam canım,iyi dinlenmeler.iyi bakın kendinize:CüvCüv:görüşmek üzere tekrar gecmiş olsunben çıkıyorum kızlar..biraz uyuyorum..bu hafta evdeyim sık sık sizin sohbetinize ihtiyacım olacak..öpüyorum herkesi..
Kızlar merhaba,
Sizin mide bulantılarınız ne durumda.Ben sürekli ne yesem çıkarıyorum.Hiç bişey yiyemez oldum 3 haftadır.Hiç iştahım yok.İyice halsiz kaldım.Siz de durumlar nasıl.Bulantı ve kusması geçen varmı?
canım 10+3 günlük.........ama ben çok fenayım çünkü 3 kilo aldım acaba ondan olabilir mi yaa........ama bebek normal haftasında yani doktor kontrollerinde rutin düzenli ilerliyor.....aman neyse birde bunu kafaya takmak istemiyorum.......zaten çok stresliyim yarın CMV test sonucum belli olacak senağlama senağlama
Kızlar merhaba,
Sizin mide bulantılarınız ne durumda.Ben sürekli ne yesem çıkarıyorum.Hiç bişey yiyemez oldum 3 haftadır.Hiç iştahım yok.İyice halsiz kaldım.Siz de durumlar nasıl.Bulantı ve kusması geçen varmı?
pınarcım çok tatlısın yaa.sen yaz biz okuyalım iş falanda yapmıyorum ,sabahtan beri boyun ve baş ağrısı.herkes masabaşı iş yapıyor ama benim kadar boynu ağrıyan yok.masajda yaptırdım arkadaşa off offf.
iyi dinlenmeler tatlm..rabbime emanetsin..ben çıkıyorum kızlar..biraz uyuyorum..bu hafta evdeyim sık sık sizin sohbetinize ihtiyacım olacak..öpüyorum herkesi..
ama ben saçımı kurutuyorummm.akşam yıkamıştım.iş stresinden oluyor benimki.evlendiğimde 1 ay izinliydim ne boyun ne baş ağrısı hiç bişi olmamıştı.şimdi sürekli masaj istiyor canım :gitme:
sık sık ultrasona girince çocuğun yaramaz ve hareketli olduğunu duymuş muydun hiç canım akannehir
aaa ne tesadüf,ben de:dance:bilmiyorumkismile dondurma yemekten içim bumbuz oldu hala yiyorum
kuzum anladım ben seni senin ilgiye ihtiyacın var.şimdi geçecek bak.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan.geçmedi mi kuzum tamam onunda çaresi var.klava: klava:
hehe işte bu kadar.:jeyyar:
turp gibisin maşallah.
sık sık ultrasona girince çocuğun yaramaz ve hareketli olduğunu duymuş muydun hiç canım akannehir
bilmiyorumkismile dondurma yemekten içim bumbuz oldu hala yiyorum
bende kusma hiç olmadı.ara ara bulantı oluyor özellikle karnım acıktığında .iştahım iyi çok şükür ama bende acaip uyku hali ve göğüslerde şişlik var,çok acıyorlar dokununca.kusma kısmı en korktuğum şeydi hamilelikte şükür şimdiye kadar olmadı .sanada geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah canım
az geçer gibi oldu az daha vur odunu bakemm .sağ tarafa yoğunlaş ama ok.-tatlicadiarzu-
şimdilik izmirdeim...çok enteresan birşey yok..nasipse libyaya gidersek bir de oraları anlatırım inşallah size..opuyorumnanaktan
[
bilmiyorumkismile dondurma yemekten içim bumbuz oldu hala yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?