2010 Ekim Anneleri

saçını iyi kurutmamışsın.rüzgarlı idi hava rüzgara bıraktın kafanı tabiki eeee buda getirisi.

geçmiş olsun cnm.

ama ben saçımı kurutuyorummm.akşam yıkamıştım.iş stresinden oluyor benimki.evlendiğimde 1 ay izinliydim ne boyun ne baş ağrısı hiç bişi olmamıştı.şimdi sürekli masaj istiyor canım :gitme:

bende kusma hiç olmadı.ara ara bulantı oluyor özellikle karnım acıktığında .iştahım iyi çok şükür ama bende acaip uyku hali ve göğüslerde şişlik var,çok acıyorlar dokununca.kusma kısmı en korktuğum şeydi hamilelikte şükür şimdiye kadar olmadı .sanada geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah canım

seninle aynıyoz o zaman canım. ama benim ki normalden 10 gün ileride. bende de kilo alımı değil verimi söz konusu ama son bi kaç gündür ruh halimde dahil baya bozuk ve rahatsızım yani. sanırım içinde bulunduğumuz haftayla ilgili..

testinle ilgili de lütfen kendini iyice strese sokma canım. inş. hayırlı haberler ile dönersin..

BENİM DÜN HAFİFTİ BUGÜN GEÇTİ TATLM..İNŞALLAH BİR DAHA DA HİÇ OLMAZ..
DARISI DA HERKESİN BAŞINA.. :Saruboceq:

şimdilik izmirdeim...çok enteresan birşey yok..nasipse libyaya gidersek bir de oraları anlatırım inşallah size..opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar..biraz uyuyorum..bu hafta evdeyim sık sık sizin sohbetinize ihtiyacım olacak..öpüyorum herkesi..
iyi dinlenmeler tatlm..rabbime emanetsin..

[

kuzum anladım ben seni senin ilgiye ihtiyacın var.şimdi geçecek bak.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan.geçmedi mi kuzum tamam onunda çaresi var.klava:klava:
hehe işte bu kadar.:jeyyar:

turp gibisin maşallah.

sık sık ultrasona girince çocuğun yaramaz ve hareketli olduğunu duymuş muydun hiç canım akannehir

ben hiç duymadımmm.ama şöle olabilir poz veriyorya ultrasonda artistliğe alışıyor işte kerata .doğuncada sanatçı kompleksi yapıyor işte yaramazlık,şımarıklık :ecrin_bebek:

kuzum anladım ben seni senin ilgiye ihtiyacın var.şimdi geçecek bak.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan.geçmedi mi kuzum tamam onunda çaresi var.klava:klava:
hehe işte bu kadar.:jeyyar:

turp gibisin maşallah.

az geçer gibi oldu az daha vur odunu bakemm .sağ tarafa yoğunlaş ama ok.-tatlicadiarzu-

şimdilik izmirdeim...çok enteresan birşey yok..nasipse libyaya gidersek bir de oraları anlatırım inşallah size..opuyorumnanaktan

[[/QUOTE]

eee sen memursun ücretsiz izinmi alıyorsun.görevli mi gidiyorsun.

canım aslında tüm hamilelerden istenen genel testlerden biri.........ama nedense bazı yerler yaptırmıyor galiba..........çünkü burada çoğu kişi bilmiyor ama çok önemli bir test.....
cmv tükrük bezinden kaynaklanan bir virüs..........genellikle hamileyken oluyormuş bana nerden ve nasıl bulaştı bilemiyorum.......çocuğa geçmesi durumunda ise sakatlıklara neden oluyormuş.......zaten bu konuda rahat değilim birde bu çıktı başıma

sık sık ultrasona girince çocuğun yaramaz ve hareketli olduğunu duymuş muydun hiç canım akannehir

bak onu duymamıştım da ultrasona çok gitmeyen kadınlar mübarek insanlarmış onu biliyorumkaydirigubbakcemile3
ben hep ultrasona gitmek isterdim merak ederdim..kayınvalidem o özlü sözü tekrarlardı hep..ben ne mübarek insanmışım bir kere bile gitmedim doktora derdi...annesi ebeydi..evde de doğurtmuş zaten ne gerek var zaten değil mi???:umursamaz:

bilmiyorumkismile dondurma yemekten içim bumbuz oldu hala yiyorum

kızım da resmen dondurmadan oluştu diyebilirim..haziranda doğmuştu sıpa...resmen dondurmayla beslenmiştim bir dönem..ama ye çünkü kalsiyumu en faydalı haliyle alabileceğimiz kaynaklardan birisi sağlıklı koşullarda üretilmiş dondurmaymış..a.s

Ya tansiyonum çok düşmüş dün ölçtürdüm.Sonra doktoru aradım gel serum takalım dedi.Akşam serum takıldı bulantı giderici eklediler.Halsizliğime iyi geldi biraz ama bugün kusma devam.Böyle mi geçecek benim hamileliğim ya.Acıkmayı özledim valla.

[

eee sen memursun ücretsiz izinmi alıyorsun.görevli mi gidiyorsun.[/QUOTE]

görevim büro memurluğu olduğu için onu yazdım tatlm..kadrolu değil sözleşmeliyim..bu yüzden vazgeçilmez değil benim için...benim vazgeçilmezim şu an libyada olduğu için oraya gitmeyi istiyorum...mozambik olsun oraya da giderim allahın izniyle..kaydirigubbakcemile3

şimdilik izmirdeim...çok enteresan birşey yok..nasipse libyaya gidersek bir de oraları anlatırım inşallah size..opuyorumna

sen izmirden kalk tee libyalara git .abimde gitmişti libyaya kısa bir süreliğine ama pek memnun değildi.sen memnun kalırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…