2010 Ekim Anneleri

annem ben hamileyken yanıma gelmişti..su yine çamurlu akıyordu..ama mecbur onu içiyorduk..anneme sürahiyi götürdüm..bu ne kızım dedi..kayın validem de ona dedi ki..ırak şerbeti...iç iç.. :rofrol: :roflol:

bende hiç kasık ağrısı yok sorun mu var yani şimdi......bebek normal seyrinde ilerliyor ama

senin kaç haftalıktı canım. sonradan çıkabilir benim gibi ağrıların.. öyle günler oluyordu ki hamile olan ben miyim diye düşünüyordum yani.. ama son bi kaç gündür hiç unutturmuyo sağolsun kendini..

:roflol::roflol::roflol:baya güldüm yaa,kayınvaliden de hoş hanımmış

hadi yaa.içmek için arıtıcı falanda mı yoktu evde.ama elektr.yok dedin.jeneratör varmış oda yeterdi.

bazen büyüklerimizin hurafelerinden sıkılmıyo değilim aslında.. o yüzden anlatmıyorum beni anlamayacak kişilere doktor görüşmelerimin ayrıntılarını.. anca kafamızı bulandırıyorlar..

görüşme ayrıntılarını anlayamayacak düşünce ve kapasitede olanlara anlatmamanda tabiki fayda var bence.çünkü seni de üzmemiş olur bu düşünceler.

ama her büyük büyük gibi davranamaz tabiki.karakter özellikleri kişilik yapıları hayat görüşleri çok çok farklı olabilir.onların tecrubelerini de her an yapmasak dahi anlattıklarından gerekli olanları alıp kafamızın bir yerine not almakta fayda var kanaatindeyim ben.

Kızlar merhaba,
Sizin mide bulantılarınız ne durumda.Ben sürekli ne yesem çıkarıyorum.Hiç bişey yiyemez oldum 3 haftadır.Hiç iştahım yok.ıyice halsiz kaldım.Siz de durumlar nasıl.Bulantı ve kusması geçen varmı?

pınarcım çok tatlısın yaa.sen yaz biz okuyalım iş falanda yapmıyorum ,sabahtan beri boyun ve baş ağrısı.herkes masabaşı iş yapıyor ama benim kadar boynu ağrıyan yok.masajda yaptırdım arkadaşa off offf.

bu konuda sana katılıyorum canım. çevremizde tabi ki bizi anlayacak ve cidden tecrübeye sahip büyüklerimiz var çok şükür. onlar danışman olarak epey bir fayda sağlıyorlar. yoksa bi doktorun taş çatlasın yarım saatte geçen kontrolünde aydınlandıklarımız yetmiyor yani yerimseniben

ara ara devam ediyor.özellikle sabah.çıkarma yok.

:roflol::roflol::roflol:baya güldüm yaa,kayınvaliden de hoş hanımmış

çooookk...dışı seni içi beni yakanlardan...

hadi yaa.içmek için arıtıcı falanda mı yoktu evde.ama elektr.yok dedin.jeneratör varmış oda yeterdi.

ırak doğal yaşam parkında yaşıoduk biz canım...herşey doğal tabiii natureldelikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden

ben çıkıyorum kızlar..biraz uyuyorum..bu hafta evdeyim sık sık sizin sohbetinize ihtiyacım olacak..öpüyorum herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…