bende hiç kasık ağrısı yok sorun mu var yani şimdi......bebek normal seyrinde ilerliyor ama
annem ben hamileyken yanıma gelmişti..su yine çamurlu akıyordu..ama mecbur onu içiyorduk..anneme sürahiyi götürdüm..bu ne kızım dedi..kayın validem de ona dedi ki..ırak şerbeti...iç iç.. :rofrol: :roflol:
bazen büyüklerimizin hurafelerinden sıkılmıyo değilim aslında.. o yüzden anlatmıyorum beni anlamayacak kişilere doktor görüşmelerimin ayrıntılarını.. anca kafamızı bulandırıyorlar..
bi de şöyle bişiy oldu,ben sabah bişeye aşırı sinirlendim ve tepki gösterdim...sonrasında da çok agladım falan,agrı ondan sonra olunca tedirgin oldum.bir de kasık bölgesi tas kesildi sanki sertlesti.acaba stresten mi oldu,bişiy mi oldu diye korktum canım.olmaz mı bilmem mi??ama cidden söylüyorum seni rahatlatmak için değil..kasık ağrısı olmazsa varmış bir tuhaflık..rahim genişliyo çünkü...senn ne zaman ikili testin?ya da yaptıracak mısın?
:roflol::roflol::roflol:baya güldüm yaa,kayınvaliden de hoş hanımmışannem ben hamileyken yanıma gelmişti..su yine çamurlu akıyordu..ama mecbur onu içiyorduk..anneme sürahiyi götürdüm..bu ne kızım dedi..kayın validem de ona dedi ki..ırak şerbeti...iç iç.. :rofrol: :roflol:
bende hiç kasık ağrısı yok sorun mu var yani şimdi......bebek normal seyrinde ilerliyor ama
annem ben hamileyken yanıma gelmişti..su yine çamurlu akıyordu..ama mecbur onu içiyorduk..anneme sürahiyi götürdüm..bu ne kızım dedi..kayın validem de ona dedi ki..ırak şerbeti...iç iç.. :rofrol: :roflol:
bazen büyüklerimizin hurafelerinden sıkılmıyo değilim aslında.. o yüzden anlatmıyorum beni anlamayacak kişilere doktor görüşmelerimin ayrıntılarını.. anca kafamızı bulandırıyorlar..
bi de şöyle bişiy oldu,ben sabah bişeye aşırı sinirlendim ve tepki gösterdim...sonrasında da çok agladım falan,agrı ondan sonra olunca tedirgin oldum.bir de kasık bölgesi tas kesildi sanki sertlesti.acaba stresten mi oldu,bişiy mi oldu diye korktum canım.
stresten olmuştur..korkacak bişey yok cidden..kanaman yoksa (alhha korusun)hiç endileşenleme..ama kendine de hakim ol..bu kadar sinirlenip germe canım kendini..kimse karnımızdakinden değerli değil..ben bugün benim için ne kadar değerli bi kere daha anladım...
senin kaç haftalıktı canım. sonradan çıkabilir benim gibi ağrıların.. öyle günler oluyordu ki hamile olan ben miyim diye düşünüyordum yani.. ama son bi kaç gündür hiç unutturmuyo sağolsun kendini..[/QUOTE
canım 10+3 günlük.........ama ben çok fenayım çünkü 3 kilo aldım acaba ondan olabilir mi yaa........ama bebek normal haftasında yani doktor kontrollerinde rutin düzenli ilerliyor.....aman neyse birde bunu kafaya takmak istemiyorum.......zaten çok stresliyim yarın CMV test sonucum belli olacak senağlama senağlama
slm kızlar boynum ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrr ,başım ağrıyor derdime bir çareeeeee :sinifsinif:
görüşme ayrıntılarını anlayamayacak düşünce ve kapasitede olanlara anlatmamanda tabiki fayda var bence.çünkü seni de üzmemiş olur bu düşünceler.
ama her büyük büyük gibi davranamaz tabiki.karakter özellikleri kişilik yapıları hayat görüşleri çok çok farklı olabilir.onların tecrubelerini de her an yapmasak dahi anlattıklarından gerekli olanları alıp kafamızın bir yerine not almakta fayda var kanaatindeyim ben.
çok haklısın cnm ama zaten hassas oldugumuz bi dönem,cevredekilerin de ona göre davranması gerek.sinirlendiğimde agrı girdi diye aglamaya basladım.çok korktum bişiy olacak diye...ona zarar vericem bu kadar stres yaparak diye kendime de kızdım...stresten olmuştur..korkacak bişey yok cidden..kanaman yoksa (alhha korusun)hiç endileşenleme..ama kendine de hakim ol..bu kadar sinirlenip germe canım kendini..kimse karnımızdakinden değerli değil..ben bugün benim için ne kadar değerli bi kere daha anladım...
Kızlar merhaba,
Sizin mide bulantılarınız ne durumda.Ben sürekli ne yesem çıkarıyorum.Hiç bişey yiyemez oldum 3 haftadır.Hiç iştahım yok.İyice halsiz kaldım.Siz de durumlar nasıl.Bulantı ve kusması geçen varmı?
:roflol::roflol::roflol:baya güldüm yaa,kayınvaliden de hoş hanımmış
hadi yaa.içmek için arıtıcı falanda mı yoktu evde.ama elektr.yok dedin.jeneratör varmış oda yeterdi.
canım bu CMV ne testi?benden öyle bir test istemediler de merak ettimsenin kaç haftalıktı canım. sonradan çıkabilir benim gibi ağrıların.. öyle günler oluyordu ki hamile olan ben miyim diye düşünüyordum yani.. ama son bi kaç gündür hiç unutturmuyo sağolsun kendini..[/QUOTE
canım 10+3 günlük.........ama ben çok fenayım çünkü 3 kilo aldım acaba ondan olabilir mi yaa........ama bebek normal haftasında yani doktor kontrollerinde rutin düzenli ilerliyor.....aman neyse birde bunu kafaya takmak istemiyorum.......zaten çok stresliyim yarın CMV test sonucum belli olacak senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?