ben eleviti gece yatarken alıyorum onu ıcerken mıgdem bulanıyor kokusundan((
evet martin 30unda randevumuz var o zaman sorucam o gune kadar bebisime acliktan birsey olmassa insallah.senağlama
ekım bebeklerı akıllı olucak desene benımkı de hıc uzmuyor sadece asırı bel agrısı :)aman iyi ol cnmcmmkaydirigubbakcemile5bizd eiyiyiz onlarda iyidir herhalde beni pek üzümüyolar kurban olduklarımkaydirigubbakcemile2
selam kizlar nasilsiniz????
istahli olanlar bana istahinizdan gonderin biraz yoksa bebisim beslenemicek
bu sabah tartildim 53 kilodan 50ye dusmusumkusma da yok ama bulanti var ve istahsizlik var.
canım serdar oğuzu önerdi,muayenehanesi tunalıdaymış sanırım..
ekım bebeklerı akıllı olucak desene benımkı de hıc uzmuyor sadece asırı bel agrısı :)
benım ıstahım fena acıldı daha 2 aylıgız ama bır kılo almısımkaydirigubbakcemile3
sen yıne de bırazcık zorla canım yemelısın
kusma yoksa nasil kilo veriyosunuz kizlar? yemek mi yemiyosunuz? valla ben anormal yemiyoruum ama kilomda artis basladi ufaktan kaydirigubbakcemile3
bı 6 haftalıkken gıtmıstımm bıde sımdık gıttım ıste suan 8 haftalıgımm...bıdahakı ay gel dedıı 14 haftamda gıderımm bıdaha
evet canım iştah yok yemek yıyemıyorum ben((
evet canım iştah yok yemek yıyemıyorum ben((
evettt ahh kurban olsunlar onlaraaa maşallahhhhh:dance:
balık,tavuk,yumurta,peynir aklıma bunlar geldi suanarkadşlar ben balıktan ve tavuktan tiksindim kokusuna tahammülüm yok asla ..siz nelerden tiksindiniz
arkadşlar ben balıktan ve tavuktan tiksindim kokusuna tahammülüm yok asla ..siz nelerden tiksindiniz
kusma yok evet bende anlamadim tartimdami bir problem var ama yemek yiyemiyorum. midem almiyor.dunki ogunum 1 yesil elma yarim tabak ananas bukadar ha 2 bardakda su bitti. ya ben diyet yaparken bile bu kadar az yemezdim.
simdi bu yediklerim bile mideme fazla geliyor.
yavas sindiriyorum nedense.
arkadşlar ben balıktan ve tavuktan tiksindim kokusuna tahammülüm yok asla ..siz nelerden tiksindiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?