2010 Ekim Anneleri

nasıl olsa bebişler ihtiyacı oaln herşeyi annesinin vucudundan karşılıyormuş o yüzden ilk aylarda kilo vermek normalmiş endişelenmeyin yani

kusma yoksa nasil kilo veriyosunuz kizlar? yemek mi yemiyosunuz? valla ben anormal yemiyoruum ama kilomda artis basladi ufaktan kaydirigubbakcemile3

bı 6 haftalıkken gıtmıstımm bıde sımdık gıttım ıste suan 8 haftalıgımm...bıdahakı ay gel dedıı 14 haftamda gıderımm bıdaha

aman iyi ol cnmcmmkaydirigubbakcemile5bizd eiyiyiz onlarda iyidir herhalde beni pek üzümüyolar kurban olduklarımkaydirigubbakcemile2
ekım bebeklerı akıllı olucak desene benımkı de hıc uzmuyor sadece asırı bel agrısı :)
selam kizlar nasilsiniz????
istahli olanlar bana istahinizdan gonderin biraz yoksa bebisim beslenemicek
bu sabah tartildim 53 kilodan 50ye dusmusum kusma da yok ama bulanti var ve istahsizlik var.

benım ıstahım fena acıldı daha 2 aylıgız ama bır kılo almısımkaydirigubbakcemile3

sen yıne de bırazcık zorla canım yemelısın

evettt ahh kurban olsunlar onlaraaa maşallahhhhh:dance:

kusma yoksa nasil kilo veriyosunuz kizlar? yemek mi yemiyosunuz? valla ben anormal yemiyoruum ama kilomda artis basladi ufaktan kaydirigubbakcemile3

kusma yok evet bende anlamadim tartimdami bir problem var ama yemek yiyemiyorum. midem almiyor.dunki ogunum 1 yesil elma yarim tabak ananas bukadar ha 2 bardakda su bitti. ya ben diyet yaparken bile bu kadar az yemezdim.
simdi bu yediklerim bile mideme fazla geliyor.
yavas sindiriyorum nedense.

bı 6 haftalıkken gıtmıstımm bıde sımdık gıttım ıste suan 8 haftalıgımm...bıdahakı ay gel dedıı 14 haftamda gıderımm bıdaha

canım saglıklı olmasına cok sevındım bebegının benım de salı gunu kontrolum daha kalp atıslarını yenı dınlıycez ınsallah benımkı de ıyıdıropuyorumnanaktan bu arada 14uncu haftanda gıdersen belkı bır ıhtımal cınsıyetı de tahmın edebılır doktor ayy ne heyecanlıopuyorumnanaktan

valla soktayim icinde bi canli buyuyor nasil bu kadarla doyuyosun tabiki isteyerek yapmiosun ama sende kuruyemise aban bari arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…