2010 Ekim Anneleri

valla ben hamilelikte dikkat ediyorum ole bariz zararli seyleri yemiyorum ama hamileleik oncesi benimle bir gun geciren sasirirdi sokak simitide yerim kokorecte yerdim iste midye tava daha cok muzur sey simdi kizlarin cani cekebilir allahin izniyle dogurayim hepsini bigunde yiyecemmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafadulden

valla blmyki bebeğimkaydirigubbakcemile2sata göre ama usgdede öle çıktı minnik kuşlar biri daha küçük 2 mm:asigim:
anladım canımaklinialirimsmile
cikoltayı ulturasondan önce yerseniz bebekler kıpır kıpır oluyormuş ve daha güzel gözüküyormuşş hareketleri

anaamm benım kontrolume az kaldı cıkolata yıyıp gıreyım muayneye barı :)

iyyyyyyyyyyyyy kokerecmi igrenc ya hayvan bagirsagi valla midem bulandiohaoldumsmile
esimde sever ama ben hayatta agzima surmem

kızlar bu arada benım sata gore 8haftalık doktora gıttıgımızde 8 hafta 6 gunluk olcak karından usg de gozukur mu kalp atısları sızce

hıı bır bardaksa hıcbısey olmaz korkma ben de severım sıcak cıkolatayı herseyden yemek gıdamızı almak lazım ama tabıı hepsını kararında yemelıyız zemuszemus

evet cnm sadece bir bardak. çayı bir gün içiosam ertesi gün hiç içmiyorum zaten kahve hiç içmiom. kolayıda çok fazla canım çekerse sadece ufak bi çay bardağı kdr. ama mumkun olduğunca içmiom.

iyyyyyyyyyyyyy kokerecmi igrenc ya hayvan bagirsagi valla midem bulandiohaoldumsmile
esimde sever ama ben hayatta agzima surmem

keske senin istanbula gelme imkanin olsa ve ben seni unlu bi kokorecciye gotursem bak nasil beyeniceksin varya kiz omrumu yedin bugun hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende şimdi okuyorumda yazdıklarınızı ben süt içemediğimden sıcak çikolata karışımıyla içiyordum ii değilmi acaba ya şimdi de hiç içemiyorum ayrı
bulantım çok var tatlı ağzıma sürmüyorum yağlı yemek kokusu iğrenç geliyo özellikle soğan
habire zeytin yiyorum doktor tatlı yeme bulantı yapar dedi açık çay iç su meyve suyu iç dedi tuzluyada çok dadanma dedi ama ben duramıyorum tuzlu yemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…