kaydirigubbakcemile3:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3maşallah sağlıklı yaşıyor hatun ama yemeyelim çikolata bnde şu sıra melisesra yazmıştı brgümn mc donlad s die geçen hafta ydm yine cnım çekiyodaa dayanıyorumcokacimcoook
yapılmıyomuki acaa ba bana orda arada hemşire bide ayrıntılı usgddi ama ne zmn ddi blmyrm
esengülüm senın tıckerın sata gore mı ultrasona gore mı gıdıyo
canım çok içmiom günde bitane :)
anladım canımaklinialirimsmilevalla blmyki bebeğimkaydirigubbakcemile2sata göre ama usgdede öle çıktı minnik kuşlar biri daha küçük 2 mm:asigim:
cikoltayı ulturasondan önce yerseniz bebekler kıpır kıpır oluyormuş ve daha güzel gözüküyormuşş hareketleri
valla ben hamilelikte dikkat ediyorum ole bariz zararli seyleri yemiyorum ama hamileleik oncesi benimle bir gun geciren sasirirdi sokak simitide yerim kokorecte yerdim iste midye tava daha cok muzur sey simdi kizlarin cani cekebilir allahin izniyle dogurayim hepsini bigunde yiyecemmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafadulden
yaaa ikizlere nie yapılmıyomus canım?ben bunu bilmiyodum
hıı bır bardaksa hıcbısey olmaz korkma ben de severım sıcak cıkolatayı herseyden yemek gıdamızı almak lazım ama tabıı hepsını kararında yemelıyız zemuszemus
arkadaşlar mayonez zararlımı bebeğe
arkadaşlar mayonez zararlımı bebeğe
evet cnm sadece bir bardak. çayı bir gün içiosam ertesi gün hiç içmiyorum zaten kahve hiç içmiom. kolayıda çok fazla canım çekerse sadece ufak bi çay bardağı kdr. ama mumkun olduğunca içmiom.
kızlar bu arada benım sata gore 8haftalık doktora gıttıgımızde 8 hafta 6 gunluk olcak karından usg de gozukur mu kalp atısları sızce
kızlar bu arada benım sata gore 8haftalık doktora gıttıgımızde 8 hafta 6 gunluk olcak karından usg de gozukur mu kalp atısları sızce
iyyyyyyyyyyyyy kokerecmi igrenc ya hayvan bagirsagi valla midem bulandiohaoldumsmile
esimde sever ama ben hayatta agzima surmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?